Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tage B

Medlem
 • Antal inlägg

  580
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tage B

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1941-12-22

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Eskilstuna
 • Intressen
  Musik besök gärna (http://skyttemusikkaren.se/) digital foto/film bär/svamp-plockning
 1. OK. Bra. Jag har laddat ner MiniTols. och ser att 746 gb inte är allockerade. Blir den en egen enhet? När jag högerklickar på den är inte format aktiverad.
 2. Det ser ut att ha löst sig. Jag formaterade i Datorhanteraren det blev 2,2 TB som jag kan använda resten behövs tydligen i hanteringen av de tre diskarna o vid strömavbrot mm. Tack för hjälpen ALLA.
 3. SV35 ST3000VX000 3TB är installerad men pcn hittar inte den behövs kanske drivrutin, trodde att windows fixa det. Det är windows 7 64 bit.
 4. Funderar på att best den fr. Komplett.se (inweare) Men det står "video storage" Är det samma kontakter som på en standar hd?
 5. win 7 pro. artnr på den första sata 600 :68858 / 1099:- Tanken är att samla mina bilder dia filmer i pc o sen spola över dom på en ext hd på 4 tb Finns det problem med det?
 6. Jag har en Stationär pc "HP Elite 7300 MT. Hårddisk spec 1TB standard Serial ATA-300 - 7200rpm. Behöver öka på med en större HD. Kjell o Company har ett par som jag funderar på. Men jag är osäker på om den matchar min PC alt1 / Intern 3,5" SATA-hårddisk - 3 TB SATA-600 5400-7200 rpm 64 MB cache Art nr: 6885 alt2/ Hårddisk för NASWD Red är en serie SATA III-hårddiskar speciellt framtagen för användning i NAS. Lång livslängd och låg energiförbrukning. 3 års tillverkargaranti. Buffertminne: 64 MB SATA III-anslutning 3 års tillverkargaranti Lång livslängd Låg energiförbrukning Modell nr: WD40EFRX Art nr: 93372 Mer info Kan någon svara på om någon av dessa passar. Gott Nytt År.
 7. Jag har överfört alla mina till extern hd. Där får man varje scen som en file om man ställer in programmet så. Sen kan man senare ta hand om detta.
 8. OBS! Går det att starta en obootbar pc med den? Kan jag starta med en cd/dvd från denna produkt?
 9. Jag håller just på med ett sådant projekt. Jag tar in dv-banden via corel videostudio pro, (det finns naturligtvis andra) och ställer in den så att varje scen blir en egen file. Man får en bra överblick av DV-bandet. Sedan kopierar jag dom till en extern hårddisk. Den kan man lägga i bankfack om man vill.
 10. Hej! Jo jag tog en hd från en gammal pc och koppla den som master på krånglsnde pcn. sen satte jag 1TB hdn som secudär disc . Jag switcha datakablarna oxå så att den nya 250 gb discen blev master. (Jag gissade). Sen körde jag recovery. Den hamna på 250-discen. Men då fanns op-systemet på bägge. Sen drog jag ur strömkabeln på 1tb-discen och starta om. Efter ett tag möblera pcn om och starta från 250gb. När den var nöjd och allt funka från 250gb. stängde jag av pcn. koppla in 1tb o starta om. Sen kunda jag formatera 1tb. Nu är det som jag vill ha tack vare er.
 11. Hurra! Jag har fått op-systemet på 250 gb Samsung, och 1 TB disken är fri som work. Tack alla som hjälpt mig. Trevlig helg till Er alla.
 12. Dethär måste jag prova. Tackar!!
×
×
 • Skapa nytt...