Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Anjuna Moon

Medlem
 • Antal inlägg

  20 264
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  33

Anjuna Moon vann dagen: 29 januari 2013

Anjuna Moon hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Anjuna Moon

 • Medlemstitel
  Systemutvecklare .Net
 • Födelsedag 1970-07-03

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Solna

Senaste profilbesöken

33 270 profilvisningar
 1. Anjuna Moon

  Microsoft - agerar dom Polis och domstol nuförtiden?

  Avtalet är ett sätt att friskriva sig från ansvar för slutanvändarens handlingar. Jag förstår inte riktigt vad du vänder dig emot, det finns ingen som inte har sådana klausuler. Det betyder inte att de agerar polis mot dig, bara att de inte är ansvariga när du själv en dag dras inför domstol. Simpelt och fullständigt logiskt. För övrigt förstår jag inte inledningen "nedgraderad till Windows 7.". Alla nya datorer jag köper så KRÄVER jag 7:an. Win8 är för barn.
 2. Anjuna Moon

  Vad har hänt med Exceldennis

  Det ser ut som mycket av materialet från hans gamla sida finns publicerat här: http://www.expowera.se/mentor/foretaget/organisera_datorer_excel_tips.htm
 3. Anjuna Moon

  Dessa fantastiska telefonsupporter...

  Dumpa Loopia och gå över till Binero. Suverän support
 4. Anjuna Moon

  En bugg i ASP.NET 4?

  Nä, AREA har inget ID-attribut. Visst, du kan ju sätta egendefinierade attribut i alla HTML-element, men det hör inte hit. HotSpot och dess ärvda klasser har heller vare sig clientId eller server-ID-egenskaper. Om du behöver identifiera och manipulera dessa på serversidan så kan du ju lägga in referenser till dem i en Dictionary och använda nyckelfältet som ID.
 5. Anjuna Moon

  Två funktioner som använder jquery krockar

  Gör det. Den förra länken du skickade fick jag dock inte upp
 6. Anjuna Moon

  Två funktioner som använder jquery krockar

  Det första du bör göra är att kontrollera vilka javascript-fel du får upp. Jag brukade göra detta i Chrome - bara högerklicka på sidan och välj Granska Komponent. Har du några fel så ser du längst ned till höger en röd cirkel med ett vitt kryss i och en siffra till höger om denna. Dubbelklicka på cirkeln så får du upp konsollen som specificerar vilka javascriptfel som inträffat.
 7. Anjuna Moon

  Två funktioner som använder jquery krockar

  Har du inkluderat alla fyra filer så blir det förstås fel, två av de är båda jquerys basbibliotek, du ska bara inkludera detta en gång. Använd den senare då den har ett högre versionsnummer och dessutom verkar inkludera ett annat bibliotek också, http://www.wale.se/hmm/jquery.js. Ta alltså bort referensen till http://www.wale.se/h...ry-1.3.2.min.js och se om det fungerar bättre.
 8. Anjuna Moon

  Kan inte visa MasterPage

  Hur ser Page-direktivet ut, kanske MasterPageFile pekar fel? <%@ Page Title="Home Page" Language="C#" MasterPageFile="~/Site.master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Default.aspx.cs" Inherits="Yadayada._Default" %>
 9. Professional räcker för det flesta utvecklare. Testavdelningar, databasutvecklare och arkitekter har mer nytta av de extra finesserna i Premium och Ultimate Läs mer här om vad som skiljer de åt http://www.microsoft.com/visualstudio/en-gb/products
 10. Anjuna Moon

  TFS/SharePoint-rättigheter

  Jag blir inte klok efter alla sidor jag läst som försöker förklara hur rättigheter skall sättas i TFS för att Project Portal-sajten skall gå igång (får bara Access Denied nu). På något sätt skall någon Sharepoint-användare läggas till i TFS, men vilken användare och läggas till vad?
 11. Anjuna Moon

  error '8000ffff' för .NET dll i Classic ASP

  Högerklicka på projektet i solution explorer och välj Properties. I översta fliken, Application, har du en knapp - "Assembly Information...", där uppdaterar du manuellt Assembly Version. Poängen med detta är att GAC:en håller reda på olika versioner av assemblyn så du kan välja vilken version du vill använda (dock inte säker på hur man kan göra detta via klassisk ASP, kanske den alltid väljer högst version) Gällande auto-increment - http://autobuildversion.codeplex.com/
 12. Anjuna Moon

  error '8000ffff' för .NET dll i Classic ASP

  Ökar du versionsnumreen i Assembly- och Fileversion i projektets properties
 13. Anjuna Moon

  Web UI / UX Designer is needed

  Try Per Axbom, quite well-known within the UX-sphere in Sweden (and also a friend of mine) http://axbom.com/per-axbom/
 14. Anjuna Moon

  Bredbandserbjudande

  Trådlöst internet som baseras utanför lokala (läs: i fastigheten) stationer ligger för långt i framtiden för att de ska nå samma hastigheter till samma pris. Självklart är det en väl värd investering, om framtida husintressenter värderar uppkoppling hemma. 10.000 tycker jag är en väldigt rimlig engångskostnad för en villa. Huruvida 60kr/månaden är rimligt eller ej beror på vilken hastighet de får, men med en fast internetuppkoppling kan de exempelvis göra sig av med sitt traditionella fasta telefonabbonemang och skaffa ett fast nummer via internettelefoni, och spara mycket pengar. För den låga kostnaden rekommenderar jag att de går igenom med beställningen. 10.000, herregud, det är väl typ 1,5 månaders elkostnad för en normalvilla ändå, så det är i sammanhanget en väl värd investering.
 15. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15175334.ab När ska människor lära sig, ibland känner man att de får skylla sig själva pga. sin naivitet. Det skrivs ideligen om liknande händelser, hur kan folk fortsätta vara så godtrogna och släppa in okända människor i sina hem?
×