Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  95 341
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  784

Allt postat av Cecilia

 1. Jo, men det innebär ju inte att bara vissa mappar återuppstår efter några dagar.
 2. Malwarebytes och AdwCleaner är inte antivirusprogram utan är specialiserade på att hitta störiga saker som inte är direkt så skadliga att antivirusprogrammen bryr sig. När det gäller datorn kan man med FRST-programmet kolla vad som händer i den och utifrån det se vad du behöver göra för att datorn ska må bättre. Följ anvisningarna i tråden Till dig med virus eller andra skadliga program i datorn så gott det går.
 3. Knepigt fall, ser man på din bild så ligger väl Adblock och Bitdefender Anti-tracker närmast till hands men om det inte hjälper att inaktivera alla tillägg så borde det ju inte vara något tillägg. Ja, posta gärna om du hittar en lösning på ett eller annat sätt.
 4. Enligt https://forums.tomshardware.com/threads/deleted-folder-keeps-reappearing.2549334/ så är det troligen Foto-appen som har sparat att du "brukar" ha den mappen. I den tråden föreslår de en avinstallation av Foto-appen men du kan också kolla om du kan ta bort eller koppla ifrån mappen inifrån Foto-appen.
 5. @Missm75 Din fråga och svaren har flyttats till ett eget ämne eftersom det inte alls var likt frågeställningen i den här tråden. Du hittar inläggen här: https://eforum.idg.se/topic/359567-något-har-tagit-över-min-dator-och-mobil/ Cecilia Moderator
 6. Har du sökt igenom dator med antivirusprogrammet? Om inte gör det. Försök dessutom installera gratis Malwarebytes och AdwCleaner som hittar och rensar bort hel del olämpligt som antivirusprogram inte brukar hitta. https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ Installera det där det står "For Home" - "For Windows", det som är för Android eller iOS (beroende på vad du har för mobil) och AdwCleaner.
 7. Jag har också upplevt det där och när jag ska göra liknande så brukar jag börja med att göra några tomma rader först och sist i inlägget. Glömmer jag så trycker jag på Ctrl+Z för att återställa så jag kan göra tomraderna. Tyvärr inget som jag tror IDG kan göra något åt utan det ligger i det köpta forumprogrammet. Bara att hoppas att det blir en nyare editor i en kommande version som inte har det problemet.
 8. Inlägg av crouchingtiger2 infört högre upp i tråden. Cecilia Moderator
 9. Installerade tillägg är ju relativt lätt att jämföra i alla fall. Rensa Chromes cache kan du också göra: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=sv
 10. Vad bra att jag kunde förklara lite om det för dig. Du vet det nog redan men notifikationslistan är det som man får fram när man klickar på ikonen som ser ut som en kyrkklocka uppe till höger och när det finns nytt i listan så står det en siffra på den.
 11. Om jag klickar på Bevaka för det här ämnet ser det ut så här: Det är inställningar som gäller för just detta ämne. I Inställningar väljer man för alla trådar och "metoden" man väljer där är standard för framtida ämnen man startar/svarar i. Den standarden kan man sen överrida för enskilda ämnen med t ex Bevaka-knappen. Du väljer notifikation när nytt innehåll postas och sen får du skrolla ner en bit (5-10 cm) och välja om du vill ha notifikationen i notifikationslistan och/eller i mejl.
 12. Det är en annan sida tror jag. Det kiwi01 är missnöjd med är översta delen https://eforum.idg.se/
 13. Eftersom @felix inte har svarat under veckan som gick kan man nog anta att han antingen var ledig eller är väldigt upptagen med något av IDG:s andra webbsidor.
 14. Vad skiljer sig mellan dina profiler, typ tillägg, inställningar etc?
 15. Har du Chrome version 77.0.3865.120 nu? Den har skickats ut under veckan så det kan ju tänkas att det är något problem med den versionen ihop med något annat i din dator, t ex något tillägg till Chrome. Se om det fungerar om du inaktiverar alla tillägg.
 16. Har de fungerat förut? Har du i så fall gjort någon förändring i Chrome innan de slutade att fungera, typ uppdaterat, installerat något tillägg, ändrat någon inställning mm?
 17. Inställningar - Uppdatering och säkerhet - Windows-säkerhet eller Programlistan i Start-menyn - Windows-säkerhet
 18. Vad bra! Hann du inte göra några ändringar alls innan det slutade?
 19. Hoppade Windows-brandväggen igång när du stängde av Nortons brandvägg? Vilka portar är "forward" i routern till nya datorn? Har den nya datorn en ny IP-adress eller är det samma som den gamla? I det första fallet måste ju forward-reglerna gås igenom. Nja, men du skulle kunna ha en dator som är ansluten till internet via en mobil som agerar hotspot (trådlös router). Kolla denna guide: https://www.howtogeek.com/135996/how-to-create-a-vpn-server-on-your-windows-computer-without-installing-any-software/ för att se om du har missat något steg.
 20. Bra, du får återkomma med hur det går efter inköpet. Du har väl kollat att du har HDMI-kontakter lediga på datorn och på teven?
 21. Välkommen till forumet! Ibland beror det på att mappen hör ihop med något program som när den märker att mappen saknas skapar den på nytt, eller att det är en mapp som Windows anser ska finnas. Vad är det för mapp?
 22. Det enkla är ju att använda HDMI-kabel mellan datorn och teven.
 23. Som framgår av vertpre:s inlägg ovan så finns funktionen fast jag inte hittade den.
 24. @stjo57 Har du prövat ovanstående eller något annat sen igår fm?
×
×
 • Skapa nytt...