Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  95 142
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  773

Cecilia vann dagen: 16 september

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

313 079 profilvisningar
 1. En bra början är nog att utreda om det är verktygsfältet med bokmärken som är borta eller verkligen alla bokmärken. Det senare kan man märka om man trycker Ctrl+Skift+B och kollar vad som finns i vänsterkolumnen. En bra genomgång av olika alternativ finns här: https://support.mozilla.org/en-US/kb/recover-lost-or-missing-bookmarks
 2. SFC har ju redan nämnts men även Method 1 och 2 i första svaret på sidan https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_perf/explorer-crashes-whenever-i-shut-down-windwos-10tp/d7fee19b-55ef-4960-889d-9fb671bcb093 verkar bra att följa. Sen är det alltid bra att försöka komma ihåg vad man gjorde innan problemet började, typ installerade eller uppdaterade något.
 3. Det är oftast målat på gatan i Stockholm också men det kan man ju inte se när det är snö på marken. Målningen i gatan anger ju dessutom inte att den som står på handikapplatsen ska betala under vissa klockslag, som alltså skylten anger. Skylten säger inget om vad som gäller efter 6 m.
 4. Hur många tecken är det i den kompletta sökvägen inklusive filnamnet? Finns det något annat än bokstäver, siffror och punkt i sökvägen eller filnamnet?
 5. Ja, mycket märkligt över huvud taget. Men bra att det gick bra att ta ut disken och få in filerna den vägen. Är det så att det finns både grafik på moderkortet och på ett separat grafikkort, dvs kontakter för skärmen på två olika ställen och inte bara bredvid varandra? För i så fall är det ju viktigt att pröva alla kontakterna.
 6. Med stor sannolikhet inte.
 7. Risken med att göra springan mindre är att någon pular in tidningen halvvägs och sen kommer brevbäraren och kan inte lägga in breven du vill ha. Eftersom postboxarna är någon annans egendom kan det ju vara lite dumt att göra åverkan på dem, någon kanske kan stämma dig för skadegörelse.
 8. Är den gamla datorn en stationär eller en bärbar dator? Finns det några lysdioder på den?
 9. Det tror jag inte för det handlar om äldre versioner av filer som finns. Har du dubbelkollat att filerna som Filhistorik klagar på verkligen inte finns? Hur lyder det kompletta felmeddelandet?
 10. Jag har varit till Prag men inte till Budapest men vad jag har förstått så ska det också vara väldigt fint och likartat med mycket gammalt kvar.
 11. Då ligger ju problemet i tangentbordet och det handlar inte om någon inställning i alla fall.
 12. Kan du märka att tangenterna i och ö följer med ner när du trycker på l? Kan du prova med ett annat tangentbord? Men det finns ju ingen inställning som gör att flera bokstäver skrivs in när man trycker på en tangent om man inte har installerat ett specialprogram för just det.
 13. Men du har inte kvar förpackningen där nyckeln stod? Man kan koppla licensen till sitt Microsoft-konto så skapar man ett användarkonto som är ett Microsoft-konto efter ominstallationen blir Windows aktiverad på det sättet. Se vidare https://support.microsoft.com/sv-se/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change Det finns också olika program som söker reda på produktnyckeln i Windows innandöme och då är det bra att köra flera sådana för ibland har de fel.
 14. Om du vill hyra en bil och åka omkring för att njuta av naturen så är ju Kreta och Cypern fint om man bara håller sig borta från de stora turistorterna utan väljer städerna där folk bor. Cypern har ju mycket intressant historia om du gillar det och samma sak med Turkiet (Antalya). Jag har gillat Barcelona, Rom och Prag också men de är rätt mycket turister där som sätter sin prägel på stan så maten blir ju inte så annorlunda.
×
×
 • Skapa nytt...