Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  95 525
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  789

Cecilia vann dagen: 14 november

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

316 783 profilvisningar
 1. Nu gick det undan för bygge 19030 är redan ute med vissa ändringar när det gäller Cortana, 5 fixar och 5 kända fel, allt enligt https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/11/22/announcing-windows-10-insider-preview-build-19030/.
 2. Men då behöver vi veta om du använder det installerade programmet Outlook som ingår i Office-paketet, den installerade appen E-post (kan ha annat namn också) som ingår i Windows 10 eller webbsidan Outlook.com som man använder en webbläsare (Edge, Internet Explorer, Chrome mm) för att nå. Om du inte vet gör en skärmavbild, t ex med Skärmklippverktyget, som du sparar och bifogar till ditt svar.
 3. Var datorn frånkopplad eller avstängd när du ändrade i routern?
 4. Inte lätt att veta, det är så många konstiga begrepp tycker jag också. Signatur är inte heller initialer eller ett användarnamn utan en liten fras man kan ha som alltid avslutar ens inlägg. Hittade inget inlägg med signatur just nu men det kan se ut så här: som är hämtat från ett annat forum.
 5. Dvs det som i det här forumet kallas för profilfoto. Havsmotivet till vänster om mitt inlägg och solnedgången (uppgången?) till vänster om mbgtmaris inlägg är våra profilfoton. Det laddar du upp på sidan https://eforum.idg.se/profile/141328-bengt-429 där du klickar här:
 6. Tycker i och för sig att det är få som har en signatur över huvud taget, men länka gärna till en signatur med bild.
 7. Jag hänvisar till våra regler: https://eforum.idg.se/guidelines/ Regel 10 handlar om signaturer.
 8. Idag har PC för Alla artikel om lösenordshanterare kompletterat med en test av nio stycken: https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.644041/kom-ihag-losenord
 9. Det är klart att du får citera. Kan det vara så att ni "pratar" förbi varandra och behöver förtydliga vad ni menar egentligen?
 10. Från Åtgärdscenter vars ikon ser ut som en blandning mellan en uppslagen bok och en pratbubbla? Högerklicka på ikonen och välj Fokusstöd - Endast prioriterade (eller Endast alarm). Du kan också vänsterklicka på ikonen för att få upp Åtgärdscenter och där klicka på kryss och annat för att ta bort meddelanden och konfigurera. Hjälpte det? Eller menar du något annat? I så fall behövs nog en skärmbild så det går att se vad det gäller.
 11. Ja Behövs det särskilda program för att få reda på uppdateringar? Jag tycker varenda program verkar sköta det själv nu för tiden.
 12. Har du prövat med flera webbläsare? Ibland kan det vara problem med en webbläsare medan en annan fungerar.
 13. Står om här: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/extremely-worried/4fed05d3-5f84-4f93-95d9-37b2eb80aa82 Man kan väl enkelt säga att det sista ett spionprogram kallar sina filer och registernycklar för är något som associerar till spioneri. HijackThis har inte använts på mer än 10 år eftersom det inte är kompatibelt med 64-bitars Windows. Men det som går att utläsa i loggen ser helt normalt ut, däremot skulle jag ju aldrig själv tänka mig att installera sånt som Advanced SystemCare eftersom den typen av program ofta ställer till med mer problem än de fixar.
 14. Stämmer det överens med vad det står på den andra länkade sidan? Jag föreslår att du söker vidare på: vpn user connected to port has been disconnected because no network protocols were successfully negotiated.
 15. Hemnätverk och privat nätverk är samma sak. Det var en del om DHCP på länkarna i alla fall. Finns det någon DHCP-funktion igång i nya datorn?
×
×
 • Skapa nytt...