Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  94 048
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  714

Cecilia vann dagen: 21 januari

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

214 647 profilvisningar
 1. Cecilia

  Formaterat datorn och får upp detta fel meddelande

  Frågan kanske ska vara vad har du gjort (klickat på, valt) innan meddelandet kommer upp?
 2. Cecilia

  LÖST Bridge

  Vad är Bridge för program, kan du länka till det? Har inte hört talas om något bildredigeringsprogram som heter Bridge. Men man kan misstänka att programmet inte är kompatibelt med din dator eller en misslyckad installation av det.
 3. Cecilia

  Varför fylls Androiden

  Har mobilen kopplats till en dator och någon har kollat hur det ser ut i mapparna med Utforskaren (eller liknande) i Windows?
 4. Cecilia

  LÖST USB-C, upp och ned?

  Kontakten på USB-C-sladdar har inte riktigt samma funktioner om man vänder på den, se här: https://en.wikipedia.org/wiki/USB-C#USB-C_plugs Vconn finns bara på ena sidan.
 5. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  Problemet är just att av någon konstig anledning så dyker inte den nya SSD:n upp i programmet Diskhantering, som är partitioneringsprogrammet som ingår i Windows. SSD:n finns i BIOS/UEFI eftersom den syns i Enhetshanteraren.
 6. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  Magician Software for Consumers - Installation Guide Men att börja med det som vertpre skrev senast är ju bra. Kan din son tänka sig att registrera sig här? Det blir lite lättare om all info sker direkt i stället för via dig.
 7. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  Säkert att han inte kört Samsungs program Data Migration eftersom det står om misslyckad migrering? Har han läst installationsguiden för Magician? https://www.samsung.com/semiconductor/minisite/ssd/download/tools/ Se om det går att kopiera all text i Statusrutan i Enhetshanteraren och klistra in den i ditt svar. Enheten som syns i Diskhantering är väl den gamla SSD:n med Windows på.
 8. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  I så fall verkar Magician inte vara klar. Be honom att försöka igen. Är det en ny SSD eller har den flyttats från någon annan dator?
 9. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  Vid en sökning på internet verkar det som att Magician behöver köras.
 10. Jag tror att en kopiering av en mapp eller fil till ett ställe där det redan finns en mapp/fil med samma namn går till så att först sker kopieringen till ett tillfälligt namn, därefter tas den ursprungliga filen/mappen bort och slutligen ändras det tillfälliga namnet till det riktiga. Man gör nog i den ordningen för att inte riskera att det blir skrivfel under kopieringen (dålig disk etc) för då skulle nog många användare bli väldigt sura på Microsoft när de upptäcker att den fil/mapp som fanns från början är borta. Det innebär att det måste finnas lika mycket ledigt utrymme på USB-minnet innan kopieringen börjar som filen/mappen är stor.
 11. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  Dubbelklicka på den lilla SSD:n i Enhetshanteraren och berätta vad det står i Statusrutan. Samsung har ett program som heter Magician (eller något liknande) som är till för att hantera deras SSD:er. Om du inte redan har det installerat så installera det och se om det kan upptäcka den lilla SSD:n.
 12. Kan filen vara större än vad din mejlleverantör godkänner? I så fall be vännen att ladda upp den på någon fillagringsställe, typ Dropbox och Microsoft OneDrive, och skicka dig länken till filen i stället.
 13. Cecilia

  Installera extra SSD-disk

  Ladda gärna upp bilder på hur det ser ut i Enhetshanteraren och Diskhantering.
 14. Cecilia

  Kan inte komma åt internet

  Får datorn en IP-adress enligt ipconfig när du använder nätverkskabel? Det säger lite om problemet är mellan datorn och routern/modemet eller i routern/modemet och dess internetanslutning. Har du en annan dator, mobil eller surfplatta som kan koppla upp sig via din router/modem?
 15. Cecilia

  Chromecast via mobil

  Klickar på Cast-ikonen i SVT Play-appen? Är appen Google Home installerad?
×