Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  96 170
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  825

Cecilia vann dagen: 30 mars

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

319 762 profilvisningar
 1. Tror inte att det är någon säkerhetsbrist för då hade det väl varit fixat vid det här laget så jag flyttar din fråga till forumet för Windows 10 för jag antar att det är det du har eftersom du har bytt dator. Cecilia Moderator
 2. Hur man får bort skadliga filer beror på vilka filer det är. Du måste alltså få fram information där det framgår vilka filer det gäller och i vilka mappar de finns. "No Risk Domain" är inte ett program utan det betyder ju "riskfri domän" där domän oftast används om webbplatser.
 3. Välkommen till forumet! Vi har länkar till bra tester av antivirusprogram, både sådana som testar hur bra de är och sådana som testar hur mycket resurser de tar, i detta inlägg: https://eforum.idg.se/topic/223493-antivirusprogram-rapporter-och-tester/?do=findComment&comment=1112963 De nyaste testerna är högst upp.
 4. Det enda sätt jag känner till är att kolla i Enhetshanteraren vad man har för trådlöst nätverkskort och sen söka information om det. Sen borde det väl också framgå av datorns specifikation på tillverkarens webbplats.
 5. Säker på att det inte pågår någon annan nätverkstrafik samtidigt med mätningarna? Finns det andra trådlösa nätverk i närheten som kan störa? Har du provat med att välja olika kanaler i routern i så fall?
 6. Language pack är för att ändra språket för Thunderbirds menyer och liknande men om det är stavningskontrollen du vill ha så är det Spellchecker eller Dictionary som ska installeras. https://addons.thunderbird.net/en-US/thunderbird/language-tools/
 7. Snälla låt denna tråd handla om TrustedInstaller och inte om annat. Det blir så väldigt svårförståeligt och rörigt när flera frågor ska avhandlas i samma tråd.
 8. Det görs när du avinstallerar ett program eller en app. Om det finns OneDrive-filer i datorn som verkligen används så är inte OneDrive avinstallerad. Om OneDrive är avinstallerad så spelar det ingen roll om det finns några filer kvar för de används inte.
 9. Hjälpte det med SFC för att blinkningarna skulle upphöra?
 10. TrustedInstaller används när man avinstallerar program, avinstallation är enda sättet att få bort filerna som blockeras med det meddelandet.
 11. Har du fått tillräckligt med svar när det gäller TrustedInstaller?
 12. TrustedInstaller är det tjänst (program) som utför installationer och avinstallationer. Du kan inte radera filer som hör till OneDrive-program/app rakt av för då kommer du att få stora problem med datorn och antagligen måste då Windows installeras om. Du har ju tidigare skrivit att du inte längre har problem med OneDrive efter att du hade fått privat support.
 13. Jag vet inte om det gäller för Öppna-dialoger men kolla tips 3 på sidan https://www.zdnet.com/article/windows-10-tips-tricks-secrets-and-shortcuts-file-explorer/
 14. Det var väl det din lokala support gjorde för att du skulle bli av med (synkroniseringen av) OneDrive som du klagade på tidigare.
×
×
 • Skapa nytt...