Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  94 336
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  730

Cecilia vann dagen: 9 mars

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

219 178 profilvisningar
 1. Cecilia

  Windows Insider Preview

  I fredags kom nästa bygge för vårens uppdatering ut, bygge 18358. Inga nyheter nu utan bara 6 fixar. Antalet kända fel har ökat till fem så inte riktigt dags för release än. Sidan https://blogs.windows.com/windowsexperience/2019/03/15/announcing-windows-10-insider-preview-build-18358/ tar även upp de nya tillägg som kommit till Firefox och Chrome så att även de kan dra nytta av Windows Defender Application Guard som är till för att skydda mot attacker via webbläsarna.
 2. Min laddare till den bärbara datorn känns varm mot min hand när den laddar. Det är ju helt andra effekter inblandade när en dator laddas än när en liten mobil laddas så jag tycker inte det är konstigt att laddarna blir olika varma.
 3. Cecilia

  Annonser

  AdwCleaner är bra om man har fått in ett annonstillägg i webbläsaren och när man har fått det brukar man få annonser som ser ut att ligga i själva webbsidan men samma annonsleverantör dyker upp på överallt i stället för att det varierar. Därav frågorna om hur det såg ut.
 4. Cecilia

  Annonser

  När du skriver "hemsidan" menar du då din egen webbplats, alla webbsidor eller en viss webbplats/webbsida?
 5. Cecilia

  uppgradering av gammal dator

  Jag förstår orsaken men tyvärr säger det ju inte så mycket om det är en förbättring av processorn, RAM-minnet, SSD:n eller grafikkortet som gör mest nytta. Vad har han för grafikkort idag och vad för spel är det han spelar? Men för det mesta spelandet är det nog inte så viktigt om SSD:n är normalsnabb eller extra snabb för det är inte så ofta som spelen läser därifrån.
 6. Cecilia

  uppgradering av gammal dator

  Vid vilka tillfällen räcker den nuvarande datorn inte till? Dvs vad är det som är flaskhalsen i dagens dator med hänsyn till hur sonen använder datorn.
 7. Nu gällde det väl en webbplats som erbjuder mer integritet än Facebook, inte en webbplats som erbjuder total integritet. Alltså ett alternativ till dem som använder Facebook idag men inte är nöjda med dess brist på integritet eller dem som idag avstår från Facebook man kan tänka sig något som är något bättre på integritet.
 8. Cecilia

  LÖST fönster ramar

  Bra att uppdateringen löste ditt problem!
 9. Det var att du skulle kopiera dem till den sökväg under .config som Chromium använder så att Firefox kunde importera lösenorden automatiskt. Men du verkar ha gjort det manuellt i stället Ingen aning om vad som hände med Opera, men det kanske hjälper att starta om datorn.
 10. Cecilia

  LÖST fönster ramar

  Gjorde du något annat i datorn innan detta hände, ändrade inställningar, installerade något program eller annat liknande? Kontrollpanelen - Administrationsverktyg - Tjänster Kolla att tjänsten Desktop Window Manager Session Manager är igång liksom tjänsten Themes. Om inte starta dem. Om de är det starta om dem. Kolla att det är satt till True Color (32 bitar) och inte High Color (16 bitar): https://www.sevenforums.com/tutorials/258-color-bit-depth-display-settings.html Det ska finnas en felsökare för Aero-problem, troligen åtkomlig från Kontrollpanelen - Felsökning. Kolla i Enhetshanteraren att där inte finns några gula eller röda frågetecken eller andra symboler för enheterna.
 11. Cecilia

  Problem med KB4474419 Win 7

  Kolla att klockan går exakt rätt (även datumet). Kör systemfilsgranskaren: https://eforum.idg.se/topic/349512-guide-systemfilechecker-sfc-i-felsäkert-läge-på-windows/ Kolla med verktyget för systemuppdateringar: https://support.microsoft.com/sv-se/help/947821/fix-windows-update-errors-by-using-the-dism-or-system-update-readiness Återställning av komponenterna i Windows Update: https://support.microsoft.com/sv-se/help/971058/how-do-i-reset-windows-update-components Se om detta kan ge något: https://support.microsoft.com/sv-se/help/10164/fix-windows-update-errors Om du får nya felmeddelanden i något skeende berätta vad som ger felmeddelandet och hur det lyder.
 12. Cecilia

  LÖST Hotmail apps

  Menar du länkar som finns i mejl du har fått? Vad använder du i så fall för att läsa dina mejl? Eller menar du en webbsida där det finns en länk för att skriva ett mejl till företaget vars webbsida det är? Men https är ett av protokollen för vanliga webbsidor. Kommer inte ihåg hur det är med Windows 8.1 men jag tror att du i Kontrollpanelen har något som heter Standardprogram eller något liknande och där bör du din webbläsare Opera vara konfigurerad för alla typer av webbsidor.
 13. Cecilia

  LÖST fönster ramar

  Underligt, du skulle ju kunna pröva med att välja ett standardtema och sen välja det du vill ha igen med förhoppningen att allt fungerar.
 14. Är det Windows 10 eller någon annan version? Hur länge har du haft detta problem och gjordes det någon installation, uppdatering etc innan problemet började? Vad har du för antivirusprogram? Hänger sig Utforskaren oavsett om mappen du skapar har att göra med OneDrive eller inte? Hur beter det sig om du först startar datorn i felsäkert läge? Det finns några förslag i den här tråden: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/explorer-hangs-when-opening-onedrive-folder/aef4dfef-9447-4189-b852-3430d682306d även om de inte verkar hjälpa G-Bro kan de hjälpa dig.
 15. Ingen orsak, bara trevligt att kunna hjälpa dig "not found" är okej, kan ha tagits bort av någon annan rad, eller städats bort av något annat. Tur att du finns där för dina vänner
×