Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  93 815
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  702

Cecilia vann dagen: 4 november

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

210 027 profilvisningar
 1. Se om inläggen från 21 och 26 november 2017 på sidan https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/window-defender-this-setting-is-managed-by-your/46079afb-3570-43ab-8b1e-a9fb8adf44ac hjälper.
 2. Väldig hög upplösning på teven. Det vanliga på en nyare teve är full HD vilket är 1920 x 1080 pixlar, medan 4k är 3840 x 2160 pixlar. https://sv.wikipedia.org/wiki/Ultra-high-definition_television
 3. Cecilia

  LÖST Lampa, dimmer?

  Ikea hade Trådfri som kronljusmodell för ett eller två år sen men fick dra tillbaks dem pga problem. Det är svårt att få plats med elektroniken när det är småttigt utan att den överhettas och orsakar problem med flimmer eller kort livslängd. Men nu har de förhoppningsvis löst problemen. Rapportera gärna tillbaks om ett par veckor med hur det går eftersom jag skulle vilja ha sådana i en taklampa som ska ha fem stycken (lite för många för att bara köpa på vinst och förlust).
 4. Cecilia

  LÖST Flygplansläge sätts igång

  Det gällde flygplansläge i en dator med Windows 10, inte i en mobil.
 5. Det låter som något som hände för länge sen. Sen några år så skriver man in telefonnumret efter att man har loggat in (förhoppningsvis) första gången och det är till det telefonnumret som koden skickas till och det går inte att välja något annat telefonnummer under inloggningen.
 6. Cecilia

  installera

  Vad är det för app och var har du hämtat appen?
 7. Cecilia

  Dator gått och blivit otroligt seg

  Hur många % ligger de processerna på? Har du något program som kan visa vad det är för temperaturer i datorn? Om inte annat så brukar Speccy Free kunna göra det. https://www.ccleaner.com/speccy/builds Om du väljer Installer så håll koll på att välja bort ondöiga program under installationen. Om du väljer Portable så får du själv packa upp zip-filen i en mapp som du har skapat själv. De företag som tillverkar SSD:er brukar ha testprogram på sina webbplatser. Det kan vara bra att testa SSD:en för säkerhets skull.
 8. Cecilia

  Dator gått och blivit otroligt seg

  Använder du datorn mycket, står den på ett hårt dammfritt underlag jämnt eller har du den ibland i sängen eller i knät? Hur ser det ut med CPU-användning i Aktivitetshanteraren, fliken Processer, när datorn är seg?
 9. Cecilia

  Dator gått och blivit otroligt seg

  Hur gammal är datorn? En dålig hårddisk kan göra att datorn blir väldigt seg så det är viktigt att du har säkerhetskopior på alla viktiga filer samt vet hur man byter hårddisk och installerar Windows på nytt utifall att disken skulle gå sönder rätt som det är. Man kan också få en mycket seg dator om datorn överhettas. Är det en stationär eller bärbar dator? Detta är forumet för Windows 10 men har du verkligen den Windows-versionen? Detta: tyder mer på Windows 8.1.
 10. Cecilia

  Associeringsproblem

  Är det oktoberuppdateringen du menar med "senaste uppdateringen" och att det skulle vara många som får problem med associeringar efter den? För i så fall är det ju bra att flytta denna tråd till forumet för Windows 10 så att andra med associeringsproblem kan se den.
 11. Cecilia

  AdwareCleaner

  Det fanns från början även en mapp men den är borttagen: Gå igenom alla inställningar och tillägg i Firefox för att se om där finns något som har med Inbox eller Ask att göra. Märker du av Inbox eller Ask någonstans när du använder Firefox? Om du gör det pröva med Malwarebytes Free för Windows också: https://www.malwarebytes.com/ Men det kan ibland vara nödvändigt att återställa alla inställningar och ta bort alla tillägg i Firefox, dvs den blir som nyinstallerad, och det gör man genom att i Firefox-menyn välja Hjälp -> Felsökningsinformation -> Återställ firefox.
 12. Cecilia

  AdwareCleaner

  Välkommen till Eforum! Det är inte direkt skadliga filer utan olämpliga inställningar i Firefox. Var Firefox igång när du körde AdwCleaner? I så fall rensa en gång till med AdwCleaner och se till att alla webbläsare är avstängda under tiden.
 13. Cecilia

  Windows Insider Preview

  En vecka senare har nu bygge 18282 blivit klart för att skickas ut. I det hittar man nyheter inom dessa funktioner: Ljust tema Windows Snip Utskrifter Windows Update Skärmens ljushet vid byte från batteriladdning till batterianvändning Narrator (uppläsare) Förbättringar finns det i OneDrive "flyout" och sen förstås många fixar samt några kända problem. Mer info finns på sidan https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/11/14/announcing-windows-10-insider-preview-build-18282/.
 14. Cecilia

  LÖST Ljuduppspelning

  @stenhyvelhar svarat som ett statusmeddelande i stället för här i tråden: https://eforum.idg.se/profile/70855-pelle-penna/
 15. Cecilia

  Routern kopplar bort internet

  Säkerhetsnyckel lär vara samma som krypteringsnyckel, alltså "lösenordet" till det trådlösa nätverket som antingen Telia har lagt in i routern (och då brukar det stå på en etikett under routern) eller som du själv har skrivit in i routerns inställningar (och sedan skrivit in i datorn för att den skulle kunna ansluta till routern). Har du klickat på texten om "säkerhetsnyckel" innan du försöker skriva in den? Vad händer exakt när du skriver in nyckeln? Här står det vad lysdioder och knappar på routern betyder: https://www.telia.se/privat/support/info/tradlosa-routerns-lampor-tg799vac
×