Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  96 450
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  836

Cecilia vann dagen: 4 juni

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

322 516 profilvisningar
 1. Du kan högerklicka på filen och välja Kopiera för att sen högerklicka på mappen dit den ska och välja Klistra in.
 2. 2) Com Hem har det de kallar för TiVo-box som är en hårddiskinspelare: https://www.comhem.se/tv/tivo
 3. Ja, så är det. Hur vet du vilken IP-adress du ska skriva in i webbläsaren?
 4. Vad är det för filändelse på filen du försöker kopiera till USB-minnet? Du kan se det genom att i Utforskaren högerklicka på filen och välja Egenskaper. Om det är en genväg så finns det en flik som heter Genväg. Annars kollar man vad det står för Filtyp på fliken Allmänt. Hur gör du när du kopierar filen till USB-minnet med Utforskaren?
 5. Hur kom OneDrive in i det hela?
 6. Om inställningen innebär att routern bara kommer att kommunicera med WPA3 så måste du ju veta att alla datorer, mobiler mm också kan använda WPA3. Men om inställningen innebär att routern kan använda både WPA3 och WPA2 så behövs ju inte den kunskapen.
 7. Idag är det dags för bygge 19640 i Fast Ring men det har inte hänt mycket sen sist utan det är bara 2 fixar och fortfarande 4 kända fel enligt https://blogs.windows.com/windowsexperience/2020/06/03/announcing-windows-10-insider-preview-build-19640/.
 8. Vad härligt! Du kan ju experimentera lite om du vill och se vilken av inställningarna som hjälpte för det är ju tråkigt att ha sämre prestanda än nödvändigt.
 9. Det är för att uppdatera BIOS och påverkar inte energibesparingsfunktioner.
 10. I så fall är det nog ett av programmen där det står Asus eller Asustek som Utgivare. Du får nog pröva med att starta de programmen, förutom program som självklart gör något annat som WebStorage och Asus Live Update. Pröva med Intel Dynamic Platform ... också. Om programmet inte finns i startmenyn så strunta i det.
 11. Finns det något medföljande program från Asus där det går att välja olika saker beroende på om datorn går på nät- eller batteridrift? Jag hade en dator från Asus eller Acer en gång i tiden där man i något program kunde välja olika profiler för att få hög prestanda, spara energi eller något emellan.
 12. Du får pröva om det blir annorlunda vid nätdrift om du ändrar dessa till samma inställning som för batteridrift: Internet Explorer Skrivbordsbakgrund ...trådlöst nätverkskort Multimedia - Prioritera kvalitet och Vid uppspelning av video
 13. Rensar man cookies försvinner nog informationen som visar att man har svarat på frågorna förut. Jag uppfattar det som att man godkänner endast med de inaktiveringar man har gjort.
 14. Du får trycka på alla plus-tecknen och se om du hittar något som skiljer sig mellan batteri- och nätdrift. En del där gör att det blir mindre ansträngande för datorn och då behöver ju inte fläkten gå lika fort.
 15. Gå igenom Avancerade inställningar för Energialternativ och se om det där finns skillnader mellan batteri- och nätdrift. Inställningar - System - Energialternativ Fler energiinställningar Ändra schemainställningar Ändra avancerade inställningar
×
×
 • Skapa nytt...