Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  93 572
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  692

Cecilia vann dagen: 19 september

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

208 168 profilvisningar
 1. Cecilia

  Byta dator.

  Microsoft skriver så här på sidan där du hämtar Windows 10: https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10?d2784474-fdb0-4e9d-9e47-5e88c0e053ec=True
 2. Cecilia

  Trött på irriterande meddelande

  Pröva med att starta Windows i felsäkert läge innan avinstallationen för då borde inte PG vara igång, dvs inte finnas i "system tray"..
 3. Vad står det i tema-filen i mappen C:\Users\YourUserName\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes ? Lekt runt med teman och färger som Ronny skrev hjälpte honom?
 4. Cecilia

  Saknar åtkomst till filer.

  Har du kollat att ditt användarkonto står som ägare till mapparna?
 5. Cecilia

  e_mail

  En del orsaker till att man plötsligt får mer spam tas upp i denna tråd: https://eforum.idg.se/topic/354841-skräppost/ Har man väl hamnat på en lista med mejladresser som spammare använder kommer man få spam lång tid framöver till den mejladressen. Det man kan göra för att minska besväret av dem är att ha mejlprogram eller -tjänster med bra filter för skräppost och komplettera med egna regler för filtrering av spam. Om du vill ha tips på vad du kan göra behöver du alltså berätta vad för mejl-program och/eller -tjänst du använder.
 6. Cecilia

  Vilken Office 365 är lämplig?

  Aldrig sett något om att det skulle finnas olika varianter av Excel, det är inget som Microsoft tar upp i sina jämförelser av de olika varianterna. Här är de varianter de föreslår för småföretag: https://products.office.com/sv-se/compare-all-microsoft-office-products?tab=2 (Office Professional) och för övriga företag: https://products.office.com/sv-se/business/compare-more-office-365-for-business-plans (Office ProPlus) Ingenstans något om utökade funktioner i Excel utan skillnaden är att i ProPlus ingår Publisher. Sen exakt vad som ingår i olika varianter av Office 2019 vet vi ju inte förrän MS släpper den informationen. Observera detta som står på sidan som Thirteen länkade till: Så om du idag köper 365 så har du alla funktioner som kommer i Office 2019. Var det inte du som skrev en gång att du hade behov av att ibland kolla hur det fungerade i äldre versioner av Office-programmen? I så fall är ju inte 365 något lämpligt val för där kommer du alltid ha det senaste och vilket kan innebära att du har en funktion som inte finns i Office 2019.
 7. Cecilia

  Byta dator.

  Du har redan en licens för Windows 10 som gäller på den aktuella datorn eftersom du redan har använt Windows 10 utan problem på den. Alltså ingen ny kostnad.
 8. Hur ser det ut med kontakterna om du loggar in på webbmejlen för den mejlserver som du använder för synkroniseringen? Bara för att veta om det är mellan datorn och servern det är problem eller mellan servern och telefonen.
 9. Cecilia

  Byta dator.

  Vem menar du med "du" och vilken länk gäller det? Du har väl redan en licens för Windows 8 och 10 på den aktuella datorn eftersom du har använt de Windows-versionerna på den.
 10. Cecilia

  Windows Insider Preview

  Idag har bygge 17763 släppt och där är det 6 fixar samt 2 kända fel som dykt upp i Aktivitetshanteraren. Källa: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2018/09/18/announcing-windows-10-insider-preview-build-17763/
 11. Cecilia

  Chorme

  Följer jag din länk i Firefox så kommer jag högst upp på Expressens sida och får skrolla ner till där egentliga sidinnehållet börjar. Jag gissar att de överst har en annons som jag inte ser något av men den tar upp plats.
 12. Cecilia

  w10 1803 "sök"

  Du kan alltså klicka på texten "Bevaka" nu för att få mejl i fortsättningen när någon svarar. Blev du hjälpt av mbgtmaris tips?
 13. Cecilia

  Stänga av Antivirus?

  Ingen orsak :) Ibland kan routern vara inbyggd i ett modem också. Om du har trådlöst nätverk alternativt flera datorer eller mobiler anslutna till internet samtidigt så är det minst 95% sannolikhet för att du har en router. Om du använder den brandvägg som ingår i Windows så är det ytterst ovanligt att den stör en installation av drivrutiner så jag skulle pröva (av)installera utan att stänga av den
 14. Cecilia

  Stänga av Antivirus?

  Om du har en router mellan din dator och internet, vilket nästan alla har nu för tiden, så innehåller den en brandvägg som skyddar datorn mot hackning och maskar (som Sasser), dock kan en brandvägg i datorn skydda mot annat. Det är därför sällan något problem med att stänga av datorns brandvägg en stund. Vissa antivirusprogram reagerar starkt när något ändrar i Windows inre delar, dit drivrutiner räknas, och kan därför blockera (delar av) drivrutiner att installeras korrekt. Så länge man inte surfar eller laddar ner annat under tiden bör det gå bra att stänga av antivirusprogrammet just medan man (av)installerar en drivrutin.
 15. Cecilia

  Massor med jobbiga popups i Chrome!

  Brukar bero på att man har något reklamtillägg installerat i Chrome. Finns ett flertal trådar i Eforum där olika medlemmar får hjälp med att ta bort sånt.
×