Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cecilia

Huvudmoderator
 • Antal inlägg

  92 647
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  650

Cecilia vann dagen: 17 mars

Cecilia hade det mest gillade innehållet!

Om Cecilia

 • Medlemstitel
  Beroende

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

204 697 profilvisningar
 1. 8bf-fil har du det ?

  Jag har inte den filtypen i listan eftersom jag inte har installerat något program som hanterar den filtypen.
 2. Fast det viktigaste med en perlator är väl att den blandar in luft i vattenstrålen vilket gör att de flesta använder mindre vatten.
 3. Infekterad dator

  Jag hittar inte så mycket information om detta Firefox-tillägg: FF Extension: (Flash Video Downloader) - C:\Users\Andreas\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\63ts7szx.default\Extensions\artur.dubovoy@gmail.com.xpi [2018-01-07] Har du en länk till varifrån du laddade ner det tillägget? Annars kan jag inte direkt se något som skulle orsaka problem. Kan du beskriva dina problem med datorn och när de började?
 4. Aja har full möjlighet att välja att något annat inlägg ska markeras som bästa lösning om jag markerade fel pga missförstånd.
 5. Jag tror nog att även licensavtal faller in under våra lagar angående avtal. Kom ihåg att avtal även kan vara muntliga för att gälla så det finns absolut inte något krav på att avtal måste undertecknas för att gälla med det enda undantaget i jordabalken att avtal gällande fastigheter ska vara skriftliga för att gälla.
 6. Duplicera bildskärm funkar inte

  Hej! Kan det vara att det är olika upplösningar på de två skärmarna?
 7. LÖST Fördröjningar

  På sidan https://eforum.idg.se/ förekommer användning av cache av prestandaskäl och då dröjer det ett tag (kanske upp till 30 minuter) innan alla förändringar slagit igenom. Detta enligt info från Felix tidigare.
 8. Wi-FI otroligt osäkert

  Bra att den är stående. Pröva om det blir olika beroende på vilken sida den står på (vet ju inte hur antennerna sitter inuti). Kan man se något om trådlösa nätverk i PS4:an eller kan man installera Windows-program i den?
 9. Wi-FI otroligt osäkert

  Har du den liggande eller stående (rekommenderas)? Inget annat som är anslutet till routern?
 10. NVIDIA-grafik i HP Zbook 15 G2 funkar dåligt

  Jag har också F-secure men det kan ju skilja mellan företags- och privatvarianterna, särskilt som det inte är en virusvarning utan en varning om ett eventuellt oönskat beteende. I just detta fall vill du ju ha det beteendet, dvs avinstallation av drivrutiner. Går det inte att tillåta i F-secure resp Defender?
 11. Wi-FI otroligt osäkert

  Jo, men du använder kanske en eller två andra kanaler, eller kanske någon annan inställning som orsakar det.
 12. Jag har inte följt tråden så noga men blir det rätt om Sicurezzas inlägg markeras som bästa lösning på ditt problem? Cecilia Moderator
 13. LÖST Fördröjningar

  Uppdaterad siffra så fort som jag laddade om sidan "All aktivitet".
×