Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Washsa

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Washsa

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1982-06-27
 1. Problemet är att hans router står i fel ända av lägenheten. Jag får bara bra signal i sovrummet och där vill jag inte placera min laptop. Men jag kanske inte har förstått APns funktion riktigt. En AP använder man alltså till att koppla: Router <ethernet> AP <vlan> laptop Är det en trådlösbrygga jag söker för att göra kopplingen Router <vlan> brygga <ethernet> laptop Vad har en trådlös gateway för funktion? Finns det signalförstärkare?
 2. Hej Jag undrar om jag kan konfigurera min AP så att jag kommer åt grannens nätverk? Enligt instruktionerna ska man koppla APn till en router med kabel och sen kan man acessa den trådlöst från sin laptop. Jag vill koppla mitt LAN till APn och sedan accessa grannens router. Det borde väl vara möjligt även om det inte står i instruktionsboken?
 3. Jag har jätteproblem med spam på min icq-klient. Använder miranda och får massa requests och meddelanden hela tiden när jag är online. Verkar inte komma då jag är offline...
 4. Hej Jag har tappat bort min connector till mitt logitech s510 t-bord/mus kombination. Nån som vet om det är nån särskild sändare för dessa. Funderar på att försöka på tag på något billigt begagnat för att kunna använda till mitt t-bord och mus.
 5. Nja, min k750i har det t.ex. inte. Det är klart att man kan lägga in ett "möte" om man vill. Funktionen jag egentligen är ute efter är en som man kan koppla till adressboken, räkna ut ålder och lägga in en notering varje år. Den är det trevligt om det står födelsedag och inte möte. Ska kolla in handy days.
 6. Var får man tag på käcka program att ladda ner till mobilen. Jag är särskilt ute efter ett där man kan lägga in födelsedagar för de man känner och få påminnelse om när de fyller år. Det fanns ett program till palm för ett tag sedan som hette happy days, så jag är nog ute efter något liknande.
 7. Jag resonerade nog faktiskt lite konstigt där får jag erkänna. Formeln för medelhastighet blir precis som du sa Vm = St / Tt (V = medelhastighet, St = total sträcka, Tt = total tid) -> (s1 + s2)/(t1 + t2) = 100 km/h (50 + 50)/(1 + t2) = 100 1 + t2 = 1 t2 = 0 Hastigheten att köra tillbaks blir då oändlig eftersom v = s/t = 50/0 = inf
 8. Hihi, lite kul sätt att resonera på fast man kan räkna snitthastighet även på längre perioder än den tidsenhet man använder. Så om du vill ha ett snitt på 100 km/h kan du göra så här: (v1*s1 + v2*s2)/(s1+s2) = 100 km/h -> (50*50 + v2*50)/100 = 100 50(50 + v2) = 100*100 v2 = 150 km/h Om det inte var en begränsning på problemet att man bara har en timma på sig. För då måste man äka oändligt fort tillbaka, och det vet jag inte om det är omöjligt [inlägget ändrat 2007-01-19 15:07:41 av Fuling]
 9. Washsa

  Pulsklocka med GPS

  Hej Jag undrar om det finns nån fiffig produkt som man har på handen där man kan se sin puls men också loggar positionen via gps. Det vore också käckt med bluetooth så att man koppla ihop den med laptopen när man är ute och åker bil.
 10. Så otroligt dumt att intel inte har gjort att man kan ändra inställningen över hur signalen ska skickas. Nu blir jag tvungen att öppna min S-VIDEO -> composite och löda om. Nästa gång får det bli nVidia eller ATI som tänker på sina kunder i europa.
 11. Hej Någon som vet hur man gör intställningar för intelbaserade grafikkort? Jag har ett Mobile Intel® 945GM och vill ställa in min utsignal till composite. Eller finns det något program man kan ladda hem?t
 12. Jo fast man vill ju ha ett operativsystem som kan hantera den musik man köpt. Jag har hört att Vista sänker kvaliten automatiskt om man försöker spela den via en optisk digital utgång. Hela raden av enheter måste tydligen kunna hantera DRM för att kvaliten inte ska sänkas så strömma trådlöst digitalt är inte att tänka på. Eftersom jag använder min dator till spela musik och se på film blir det nog svårt att köra vista om man inte köra pirata DRM-lösa saker förstås...
 13. Jag funderar på om den laptopen jag funderar på att köpa kan spela upp h.264 (HD-film). Följande spec: Processor Intel Core 2 Duo T5600 Chipset Intel Mobile 945GM Express Processorhastighet 1.83 GHz Minnestyp DDR II SDRAM - 533MHz - PC2-4200 Minne som ingår 1 GB (2 x 512 MB) Grafik (Grafikminne) Intel GMA 950, upp till 128 MB Jag hittade det här citatet på ett mac-forum (eftersom tydligen en liknande konf sitter i MAC-mini) "Intel's site doesn't mention H.264 decode support. It just mentions 1080p and MPEG2. However, Core Duo on it's can already play HD H.264." Då borde väl en core 2 duo (skillnad att det är 64-bitar mot 32?) spela upp HD H.264 enligt min conf? Någon som har provat?
 14. Jag undrar lite om ni har åsikter om dess garanti. Man kan (på dustin) köpa FSC 3 ÅR INSKICKSSERVICE AMILO för ca 700 kr. Som jag fattar är det bara att man kan lämna in den i andra länder plus ett år eextra mot lagstadgad garanti. Inga extra fördelar så som om man har varit ovarsam och tappat den, kanske spillt kaffe osv vilket borde vara det som oftast orsakar fel hos bärbara datorer.
 15. Washsa

  HD-kompatibel

  Vad innebär det egentligen att ett grafikkort är HD-komnpatibelt? Jag funderar på att köpa Geforce NX 6600 LE men, vilket är HD-k. Finns det någon lika billig men lite strömsnålarevariant?
×
×
 • Skapa nytt...