Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Elise

Medlem
 • Antal inlägg

  46
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Elise

  Gmail invite?

  Kan någon skicka till mig också? peterstockholm@spray.se Tack på förhand!
 2. Har kollat nu. Den primära hårddisken är en SATA och den extra är en IDE. Hur får jag de att funka tillsammans?
 3. De använder inte samma kabel. På kablen som jag ska koppla in till extrahårddisken finns det två förgreningar, på den enda står det "Master" (oinkopplad) och på den andra står det "HDD2/Zip". Har förstått att jag ska använda HDD2 och med settingen "Cable select"; men som sagt.... det funkar inte.
 4. Det konstiga är att primärhårddisken inte är sammankopplad med den extra hårddisken. Står ingenting på primärhårddisken, men det sitter en jumper längst till höger.
 5. Har fått ny dator, Dell Dimesion 8300. Flyttade över min galma "slavdrive" till den nya datorn. Det är en IBM Deskstar 180GB. Enligt manualen till datorn ska man koppla in den nya hårddisken i "HDD2" uttaget samt med "Cable Select" på jumprarna. Har provat alla möjliga kombinationer i jumprarna, men inget funkar. Vad gör jag?????
 6. Hej, Jag har en massa bilder i en katalog och vill göra dem mindre (både i storlek och i kb). Finns det något program som gör detta enkelt utan att man behöver ändra varje bild för sig?
 7. Ok. Tack. Finns det några andra program som man kan köpa som är bra?
 8. Hej, Visste inte riktigt var jag skulle posta detta. Jag behöver ett program för att klippa och editera mp3-filer, exempelvis ska jag bara ta ut refrängerna från några låtar och sen bränna dem på cd. Någon som har tips på några bra program för detta? Vänliga hälsningar Elise
 9. När jag startar XP så öppnas katalogen "Program" automatiskt på skrivbordet. Någon som vet hur jag blir av med detta?
 10. Vilket program ska jag välja? Logfilerna ligger zippade. Någon som kan ge några bra rekommendationer. Har kollat på 123loganalyzer, finns det några andra som är bättre? Vill inte ha WebTrends.
 11. När jag nuförtiden trycker höger musknapp på en bild på nätet och väljer "spara bild som..." får jag automatiskt den i .bmp format. Det går inte att ändra under fliken "filformat". Jag blir tokig. Någon som kan hjälpa?
 12. Jag har kört hårddisken i 2 månader utan några som helst problem, och plötsligt händer detta. Igår provade jag "Diskpart". Körde först "Clean all". När jag sedan skulle formatera hårddisken stod det att filsystemet var i "RAW" format. Jag skrev då att den skulle formatera i NTFS. Datorn började då formater och till slut fick jag felmeddelandet "Formateringen slutfördes inte". Mvh
 13. Ok. Tack igen... Fråga: går det att köra FDISK på den andra hårddisken samtidigt som jag har den "vanliga (c:)" hårddisken kvar i datorn?
 14. Nej, den är inte klar att använda. Windows säger att jag måste formatera den och när jag gör det så säger systemet till slut "Det går inte att formatera". Då är man tillbaka där man började...
 15. Ok. Ursäkta min okunskap, men vad menar du med att "köra installationen direkt från cd-skivan"? Det är en "slave disk" som är problemet. Vänliga hälsningar
×
×
 • Skapa nytt...