Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Datamilla

Medlem
 • Antal inlägg

  2 760
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Datamilla

 • Medlemstitel
  Veteran
 • Födelsedag 1967-04-30

Profil

 • Ort
  Finsta
 1. Jag tror inte du har filer större än 4GB om du har FAT 32 då måste du ha NTFS http://sv.wikipedia.org/wiki/FAT Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 2. Tråden flyttad till Windows xp Moderator för Hårddiskar & lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 3. Tråden flyttad till windows xp Moderator Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 4. Om det är en Dell som du inte installerat några kort i själv utan att den är köpt i nuvarande konfiguration så ska även drivrutinerna till USB och Nätverkskortet finnas på deras download sida. Använd servicetagen som finns på din dator.. en klisterlapp på baksidan för att få fram rätt drivrutiner. Annars kan du ju testa att göra en återställning av systemet mha restorepartitionen om du inte tagit bort den men bränn isåfall ut allt du vill spara för datorn återgår till fabriksinstallation då och allt annat försvinner. Lite tips Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 5. Du behöver nog installera en drivrutin till ditt moderkort för SATA. De brukar finnas att ladda ner på tillverkarens hemsida om du inte fick skiva med till kortet. Jag vet inte hur man gör i ett befintligt xp. Vid nyinstallation av xp så lägger man den på diskett och när installationen börjar av xp får man en fråga om scsi/raid drivrutin tryck F6 så ska man välja den å ha disketten klar. Sen installerar man xp vidare som vanligt. Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 6. Tråden flyttad till Windows Vista Moderator Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 7. Tråden flyttad till CD/DVD-bränning Moderator för Hårdiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 8. Tråden flyttad Till Processorer, moderkort & minnen Moderator för Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 9. Tråden flyttad till windows xp Moderator Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 10. Tråden flyttad till DrData Moderator för Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 11. Inlägget flyttat till Processorer, moderkort & minnen Moderator för Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 12. Tråden flyttad till cd/dvd bränning där den hör bättre hemma Moderator Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 13. xcopy finns i command och kopierar mapp med innehåll xcopy källa mellanslag mål xcopy c:\test\test d:\usb om du öppnar kommandotolken (start/kör/ och skriver cmd och trycker enter). sen skriver help xcopy så får du en lista som visar växlar mm hur du använder kommandot. Skriver du bara help får du alla kommandon vad de gör. Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra. [inlägget ändrat 2007-02-18 07:50:18 av Datamilla]
 14. Jag tog bort din dubbelpostning som verkar vara av misstag. Moderator Hårddiskar & Lagringsmedia Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
 15. Drivrutinerna på deras hemsida är lite knökiga. När jag letade efter drivisar på vårt audigykort fick jag gå efter märkningen på kortet för att hitta rätt. Det står tryckt på ena kanten. Innan fick jag ungefär som du en massa strul. Rekommenderar att du avinstallerar alla tidigare drivrutiner tex med drivercleaner http://www.drivercleaner.net/ innan du installerar de nya för att slippa konflikter och blåskärmar. Det var lite bökigt att hitta men till slut så http://se.europe.creative.com/support/downloads/ längst ner kan du söka på modellnumret Kolla att dina pci slottar är aktiverade i bios också om datorn inte hittar kortet. Milla Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.
×
×
 • Skapa nytt...