Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

skeftnyckel

Medlem
 • Antal inlägg

  203
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Har för mig den funktionen finns på de senare frontpage. Satt själv med samma problem på wordXP för några månader sedan och minns att man kunde välja hur man ville spara. Har för mig att man kunde spara direkt på webbservern.
 2. För tillfället håller google på att skriva om sin formel. Märker sidor som ena veckan ligger på högsta rankning ramlar ner nästa o.s.v. Jag hörde Christer Pettersson från eniro säga att keywords skall innefatta 2,8% av det som står på sidan. Det är mycket att hålla koll på och jag kan inte säga mer än att "title-taggen" är den viktigaste. Jag försöker hålla koll på vad som händer med hjälp av olika forum. Samlar på forum som kan vara bra att ha på http://www.drivrutiner.net/sok/forum.html . Försöker mig även på en sida med verktyg för hemsida på http://www.drivrutiner.net/hemsida/verktyg/index.html Skall försöka mig på en sida med lite "basic" sökmotoroptimering när jag får tid.
 3. Har ingen aning om vad du menar med "friggen" men tycker det skall gå att köra trådlöst från en port på switchen.
 4. Har du möjlighet att berätta lite mer om vilken typ av uppkoppling du har? Är det dynamisk eller statisk IP från din ISP? Har du ställt in första kortet rätt(det som är kopplat till din adsl? Märkt att många konfigurerar fel när de använder windows internet-delning. De blandar ihop den som skall dela med sig och den som tar emot signalen från adsl.
 5. Är inte helt hundra men tycker det kan se ut som om du har ett för svagt nätaggregat. Du skriver inte om du har en massa enheter som drar ström i din burk men jag har sett liknande spänningsfall när man kopplar in en fläkt. Kan du beskriva lite mer vad du har för grejer i burken? Hur starkt är ditt nätaggregat?
 6. Antar du använder windows XP och då har du tillgång till diskhantering som du hittar under "datorhantering" i kontrollpanelen. Kanske du även skulle kunna använda återställning som du får fram genom att köra "start"->"kör", skriva msconfig och välja en återställningspunkt då du hade möjlighet att komma in i disken.
 7. Jag har aldrig hört att man kan infoga publishers bilder i Word men menar du har möjlighet att spara bilden i publisher som jpg, png, gif, bmp eller flera andra format som office kan handskas med.
 8. Ja, du får rätt grejer på webb10, liknande på surftown och B-One också. Skillnaden på dessa är mest hur din kontrollpanel ser ut och möjligheter till att upprätta subdomäner. Tycker B-One har lite mindre möjligheter än web10. Skall inte yttra mig om surftown då det var längesedan jag var inne i kontrollpanelen här. Har för mig du kan köra ett test på www.surftown.com
 9. Kan inte svara till 100% då jag inte tror jag provat kortet. Men det är väl bara att köra. Skulle det inte fungera från början så är det ju bara att uppdatera. Har för mig du uppdaterar asus kort med en exe-fil så jag tror inte det skall ge dig några större problem heller.
 10. Kortet klarar ultra ata-100, raid plus det mesta. http://www.nek.uu.se/StaffPages/CV/CV93.pdf Menar du skall kunna sätta i ganska stora diskar i detta kortet. Om inte har du en bios-uppdatering att hämta på http://www.nodevice.com/Motherboard/1/13/Motherboard_p10.html
 11. Jag menar du klarar dig med web10. Här får du en MySQL och den skall stödja phpBB2 2.0.17 http://www.drivrutiner.net
 12. Det är inte alla P3:or som fungerar på detta kortet. Du har em lista på vilka här http://www.soltek.com.tw/soltek/FAQ/CPU_list/Soltek-P3_CPU_Support_List.pdf
 13. Prova en "vanlig" bootdiskett från windows, lägg på filerna med program, starta upp på bootdisketten och starta programmen därifrån. Jag har lagt några bootdisketter på http://www.drivrutiner.net/program/download.html plus http://www.drivrutiner.net/drivrutiner.html
 14. Surftown har faktiskt fått ganska bra kritik senaste året, likadant web10 som är ett annat av dessa "billiga" webbhotell. B-One får kritik men jag vet inte, tycker inte jag har haft några större problem med dom. En sak jag lärt mig med surftown är att du skall se upp om du räknar med hög trafik. Logfilen ingår i platsen och om du har mer än 1000 besökare per dag tycker jag du skall välja ett bättre. 10000 besökare ger 1MB logfil och tar snabbt upp plats. Du har alltså 100MB logfil efter tre månader med 1000 besökare per dag.
 15. O.K, skall ge dig lite kod för en enkel sida med dina bilder: <!--här börjar koden--> <html> <head> <title>Välkommen till min utförsäljning av grejer</title> <!--mellan titletaggarna kan du skriva vad du vill--> </head> <body> <!--här kommer första bilden eller bannerns--> <img src="url:en till din bild" width="bredden på bilden i pixlar" height="höjden på bilden i pixlar"> Här skriver du lite vad bilden är för något, vilket pris du vill ha o.s.v. </body> </html> <!--slut på koden--> Annars har jag ett annat förslag och det är helt enkelt att du skriver in vad du vill sälja av datorer, delar på http://www.drivrutiner.net/phpBB2/index.php cyklar, träningsredskap på http://www.eurogym.se/forum/index.php Om du klickar på frågetecknet förklarar jag hur du lägger in bilder, länkar o.s.v.
×
×
 • Skapa nytt...