Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Blomfluga

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Blomfluga

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1987-10-25
 1. Går det på nåt sätt att packa upp en ej komplett rar fil? Av 3,03 gb så saknas det såklart ca 1,5mb av den sista rarfilen. Går det att "luras" på nåt sätt så det går att packa upp den?
 2. Vad är egentligen ANTE WINDOW JOY.EXE till för? är det nåt spyware/virus eller vad är det för nåt egetnligen?
 3. Priset talar ju helt klart emot det, man får ju 2048 mb kingston hyper x ram minnen för den summan. Men går det att använda mitt nuvarande rdram minne med tex 2 st kingston hyper x minnen?
 4. Var får ma ntag i RDRAM minnen största jag har sett på internet låg på 128mb men har nu ett 512mb rdram minne i datorn och tänkte komplettera det med antingen et till 512 eller ett 1024 och undrar vars man kan få tag i det? eller går det att sätta dit vilket ramminne som helst?
 5. EDIT: Hittade själv. PowerIso ska man anävnda [inlägget ändrat 2006-09-28 13:45:38 av Blomfluga]
 6. som sagt vars kan man köpa en väldigt lång telefon sladd?
 7. nån som vet om det funkar eller om det bara är bluff? http://www.blocket.se/vi/8304306.htm?ca=1_7_s finns på länken
 8. nån som har haft nåt att göra med http://www.mhzdata.com är det bluff eller kan man handla därifrån?
 9. har nu prövat att trycka på lite knappar men verkar inte som att det är så man ska göra så nu undrar jag om nån annan har nåt tips?
 10. får pröva att trycka på lite knappar alltså
 11. har någon nån aning om varför inte å,ä och ö fungerar i undertexterna när jag spelar upp divx/xvid med srt eller övriga sub filer? ersätter å,ä eller ö med _ och kapar närmsta bokstaven också
 12. finns det nåt sätt att lösenordsskydda en exe fil i windows 98? och går det att ha genväg till den exefilen sen? jag tänkte på en sån funktion så att när man öppnar exe filen kommer det upp en ruta där man måste skriva in ett lösenord John
 13. men men..om de är typ en avi eller mpg film som man laddat hem med kazaa..o de hjälper inte om man byter namn..de ska vara en bin fil..men är kvar i dat..o de är jag inte glad över..
 14. finns det nåt sätt så att man kan göra ett snabbkommando så att man tex. håller ner vänster alt tangent o scrollar på mus hjulet och volymen sänks eller höjs?..de skulle vara bra om de fanns...spec när man använder hörlurar..
×
×
 • Skapa nytt...