Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mic-B

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Mic-B

  Gratis programm.

  Hej, har införskaffat en Mac med OS X. Skulle vilja veta om det finns gratis antivirusprogramm och brandvägg att ladda hem och var?
 2. Mic-B

  Inget funkar!?!

  Det är det som är så pinsamt. Ingen systemåtersällning och ingen backup :-( Trot eller ej, men jag satt och läste om precis det minuten innan. Ganska lustigt igentligen.
 3. Mic-B

  Inget funkar!?!

  Jag har stött på ett riktigt problem. Startade ett program (orginalspel) och monitorn blev svart! Det visade sig att den bytt till TV:n. Inag problem, bara att fixa. Men sen kan jag inte öppna/använda ett flertal program. MediaPlayer funkar inte, Nero har lagt av osv. osv. Jag har ominstalerat Nero men ingen skillnad. Det som kommer upp är antingen "har stött på problem och behöver stängas" eller i Neros fall så öppnas "välkomstrutan" men när man ska klicka sig vidare så stänger programet ned. Vore enormt tacksam för hjälp!!
 4. Mic-B

  Radera?

  Tack. Det var inte dåligt vad snabbt det gick! /Mic-B
 5. Mic-B

  Radera?

  Hej, har en riktig amatörfråga. Vill rensa lite i datorn och har nu använt mig av Disk Cleanup (diskrensning). Problemet är: Jag vet inte om jag vågar rensa bort "compress old files". Jag antar att det är ok. men vill inte radera något som ex. ligger i "mina dokument" eller liknande. /Mic-B
×
×
 • Skapa nytt...