Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

iglesias

Medlem
 • Antal inlägg

  192
 • Gick med

 • Senaste besök

Om iglesias

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1970-12-27

Profil

 • Ort
  Solna
 1. Hej, jag undrar om någon kan hjälpa mig; jag vill publicera inlägg automatiskt till Facebook men jag vill inte att dom ska komma upp på min vägg utan istället publiceras automatiskt till en grupp jag är med i (som jag själv inte startat). Hur ska jag gå tillväga då? Edit: förutom att då kontakta personen som startat gruppen förstås men då måste jag kanske auktorisera den personens konto i Wordpress?
 2. Tusen tack! Det var precis det jag var ute efter. Ja, jag kollade gick igenom dom där mallarna men jag tyckte det var enklare att bara göra en egen eftersom den är så enkel
 3. Hej, jag håller på att göra ett veckoschema men när jag skriver in tid, tex 01-02 ändras det automatiskt till ett datum istället när jag trycker return. Hur ändrar man det?
 4. Det ser ut som jag ska ändra i archive.php och index.php. Ska kolla det lite närmare.
 5. Jag försöker dock ändra Share your thoughts till någonting på svenska istället. Högerklickar jag på den och väljer granska får jag upp konsollen i Chrome och ser html sidan men var går jag in i dashboard i Wordpress och ändrar så att det står på svenska generellt för varje post. Eller är det CSS jag ska ändra nånting i?
 6. Jag har kollat det men det ser inte så ut. Det får vara sådär så länge. Tack för svaren Jonas
 7. Nej, precis, det står bara Share your thoughts. Klickar man där så kommer man till själva nyheten och kommentarsfältet och kan kommentera. Jag skulle vilja ha kommentarfältet, Facebookknapparna osv. direkt under varje nyhet i listningen.
 8. Oj, det var oväntat, tack! Bättre sent än aldrig gällde tydligen i det här fallet också
 9. Hej, tack för svaren. Jag testade först att göra som Jonas sa men sen kontaktade jag supporten och det visade sig vara en felaktig konfigurerad mail-server. Något likande som Hasse råkat ut för.
 10. Hej, jag har skapat en e-postlista i en förening vars hemsida jag sköter men det är en person som inte kan ta emot den. Vad kan problemet vara? Han är säker på att det inte har fastnat i skräpmappen eller något liknande. Tack på förhand.
 11. Hej, jag håller på lite med en hemsida i Wordpress. Jag har installerat Jetpack och kommentarsfältet ser olika ut beroende på om man klickar på själva nyheten, tex http://brfrodakvarn.se/?p=1165 eller om man är på nyhetssidan http://brfrodakvarn.se/?page_id=4 Hur ordnar man det så att det ser ut som när man klickar på själva nyheten?
 12. Ja, fast telefon med Telia. Jag tänkte också att man bara kan svara på svenska och att dom skulle lägga på rätt snabbt. Och det stämde ju då! Jag kom på att jag svarade yes på någon fråga så nu kanske man har ingått något konstigt avtal
 13. OK, tack för svar. Ja, det var ett märkligt sammanträffande. Sådant man läst mycket om att det har hänt andra och så händer det en själv precis när man köpt ny dator.
 14. Fick telefonsamtal idag från någon som bröt på engelska. Han ringde från Microsoft sa han. Jag lade på efter en stund. Men jag undrar hur han kunde veta att vi precis i dagarna har köpt en ny dator med Windows och aktiverat den? Eller är det bara ett sammanträffande?
×
×
 • Skapa nytt...