Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sagat

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Om jag länkar in bilder. Alltså väljer export for runtime och det där.... Så skapar jag en ny .fla och länkar in bilderna i mitt bibliotek. Så säger vi att jag gör en enkel preloader. Kommer den ladda in dom inlänkade bilderna då? [inlägget ändrat 2003-10-26 16:13:01 av Sagat]
 2. Sagat

  mac/pc

  Man kan säga att det som mäts i Mhz är hur snabbt informationen åker omkring mellan komponenter. Men man får också ta i beakting hur mycket som åker åt gånger. Vi kan säga att en "Pc processor" är en sprinter löpare som springer en sträcka, i handen har han en väska som han bär data i. "Mac processorn" är en joggare som joggar samma sträcka, men han har en skottkärra där han lägger sin informaion. Sen stämmer det _också_ som nån sa att alla delar i en Mac är som gjorda för att umgås med varandra. =)
 3. Tack för alla svar. Jag läser dom för fulla muggar!
 4. Sagat

  SoundApp

  Kommer ni ihåg Sound app till OS 9 och under? Jag vill vill vill ha det till OSX!! Underbart program...
 5. Klart. Macen fixar allt!! Men ett gott råd är att du ska lägga ljudet som en Flash 4 eller Flash 5. Olika browsers reagerar olika på ljud, en del skriker efter e viss plugin en del efter en annan. En del browsers visar reglage och trams om det kommer ljud. Nä... baka in ljudet i en flash istället... spara ut som swf, version 5.
 6. Jag har en fråga om bit och byte. Hoppas detta är rätt kanal att posta den i. Jag har letat på nätet efter svenska sidor med en ordentlig förklaring men inte hittat något bra. En kompis föreslog att jag skulle ställa frågan på ett forum, så jag jag hamnade här. 1 bit är ju den minsta enhet av data som en dator hanterar. Den biten är antingen 1 eller 0. Så med 1 bit kan jag får 2 möjliga svar. Med 2 bitar 4 olika svar Med 3 bitar 8 olika svar etc. Här kan jag ju fortsätta med 4 bitar, 5 bitar etc. När jag kommer upp till 8 bitar så får jag 256 olika svar, det är lika med 1 byte. Nån gång kommer jag ju upp till 1000 bitar. Kallas 1000 bitar för 1 Kilo bit? Om det är 1024 bitar som kallas för 1 Kilo bit, varför är det så? När jag ökar antalet bit så fördubblas ju möjliga svar och vid 10 bit så har jag 1024 olika svar. Men jag dubblar ju inte antalet bit, jag lägger ju bara på en bit hela tiden, då borde jag ju nå exakt 1000 sinom tid eller hur? Det vore toppen om någon kunde ta sig tid att reda ut detta. Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...