Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

steffo73

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Foruminlägg postade av steffo73


 1. Har en ny dator. Intstallerade ventrilo igen, men det ända som funkar är högtalarna. Kan höra vad andra säger, men ingen hör mig. Min mic funkar bra i andra chatprogram, men inte i detta. Det var 64bitars versionen jag installerade. Har försökt ställa in allt i setupen, men utan resultat.

  Nån som kan råda mig till nått? Kanske nån inställning i setupen som jag missat etc? Vad måste vara ikryssat i setupen?

   

  Tacksam för all hjälp.


 2. Köpte Battlefield Bad Company 2. Visar sig att det laggar väldigt mycket. Min fråga är nu om det finns något jag kan uppgradera i min nuvarande dator eller man är dömd att köpa en helt ny. Spel som CoD MW2, funkar perfekt. Jag är inte så hemma i det här med datordelar, därför hoppas jag att någon här kunde hjälpa mig. :)

   

  Mina spec idag:

  CPU Intel Core 2 6420 @ 2,13GHz 1,6 GHz

  2GB Ram

  Nvidia GeForce 7600GT 256mb


 3. Vet inte om detta är rätt del av forumet att posta detta, men jag chansar. Har en kompis som har problem med att komma ut på nätet med IE. Så beskriver hon problemet. Hoppas att nån kanske kan hjälpa till.

   

   

  "när datorn precis är nystartad går det att trycka på E-ikonen och msn startas. Försöker jag öppna en ny sida (från favoriterna) verkar det hänga sig. Stänger jag ner allting och börjar om från början med att trycka på E-ikonen händer ingenting.

   

  Nu när sidan hängt sig och jag försökte stänga ned den med krysset står det att "sidan inte svarar". Och så kom det upp en ruta med felrapport. När jag sedan försökte öppna en ny sida (genom att trycka på IE-ikonen) kom det bara upp en vit sida utan verktygsfält."

   


 4. Har precis köpt en Netgear WGT624 v3. Har installerat den. Den stationära datorn funkar prefekt utan problem. Men min Laptop däremot. Den känner av nätverket och allt, men den erhåller ingen adress. Supporten på Netgear verkar ju inte vara mycket att hurra för.

  Kan det kanske ha med dom olika krypteringsvariationerna att göra? Är det någon därute som kanske kan ge mig lite riktlinjer för att kunna använda min laptop trådlöst.

   

  Tacksam för all hjälp.

   


 5. Har funderat lite på det här. Har en stationär dator, utan router. Om någon vecka får jag en bärbar som jag vill köra trådlöst på. Finns det någon router som tar både trådlöst och icke trådlöst? Vill bara ha detta till den bärbara så jag slipper en kabel genom hela lägenheten.

  Någon som vet? Tacksam får svar.

   


 6. Har just installerat Win2000 till syrran. Problemet är nu att hon har bara 16 färger. Han försökt komma fram till vad för sort grafikkort hon har, men utan reslutat. Det är ett relativt gammalt integrerad kort.

  Har testat att köra kommandopromten och skriva debug osv.....men det ända som kommer fram är IBM VGA compatible.

  Hur ska jag få veta vilka drivrutiner som ska in i burken? Tacksam för all hjälp.

   


 7. Min syrra har fått reda på att hennes dator sprider virus. Hon har lyckats få fram dessa namn:

   

  elitem.exe

  mediam.exe

  trojan.lowzones

   

  Hur ska vi göra för att få bort dessa. Några speciella program eller removers man kan använda?

  Tacksam för svar.

   


 8. Jag använder Outlook, har 4 konton. Alla dessa har funkat perfekt innan, men nu kan jag inte koppla upp mot 2 av dom. Ringde min operatör som sa att det var brandväggen som spökade. Jag avaktiverade den och då funkade alla igen. Varför funkade det innan men inte nu? Nån som vet vad jag kan göra? Vill ju inte slå av brandväggen varje gång jag ska kolla mail.

   

  Tacksam för svar.

   


 9. Behöver lite hjälp. Köpte Civ4 för ett tag sen och installerade det. När jag försöker starta det så får jag upp ett felmeddelande som lyder:

   

  Failed to initialize renderer - Check Direct X version and graphic settings

   

  Vad göra?? Hur kollar jag vilken version av driect x jag har och vilken ska jag ladda ner?

   

  SNÄLLA HJÄLP!!!!

  Tack på förhand

   


 10. Håller på att försöka skapa en hemsida. Vilket program är enklast för en nybörjare som ändå vill skapa en snygg sida? Frontpage 2002 eller Dreamweaver MX? Och var kan man söka hjälp om dessa, jag menar få hjälp med hur man lägger upp saker på sidan, banners etc etc?

   

  Tacksam för alla svar.

   


 11. När jag startar upp XP och är på skrivbordet kommer ett fönster upp som säger något om Dolda mappar. Kan inte få bort den. Jag vet att man ska kunna få den att försvinna genom att ta bort något från datorn. Kan någon hjälpa mig??

  Tack på förhand.

   

  Stefan

   


 12. Har 2 hårddiskar, varav en är helt ny. Ska lägga XP på den. Nu e det så att alla program jag har på datorn ligger på en helt annan hårddisk. Måste jag installera om alla dom när jag lägger in XP på nytt?? Eller kan man köra dom ändå?

  Behöver hjälp snarast. Tack på förhand.

   

  Stefan

   


 13. Tackar för svaren. Men saken e den att på min förra hårddisk hade jag endast XP inget annat. Alla andra program som jag installerade lade jag in på en annan disk. Det kommer att vara likadant på den nya disken. Och vissa av programmen hamnade på menyen längst ner till höger och vissa hamnade i startmenyn.

   

  Stefan

   


 14. Jag har 2st hårddiskar, på vilka jag har lagt alla program som jag har. Nu har jag köpt en 3:e som jag ska lägga XP på. Min fråga är: Hur får jag tillbaka alla program till Startmenyn samt i Aktivitetsmenyn (raden längst ner till höger, vid klockan. Kanske en dum fråga men jag vill gärna veta.

   

  Tacksam för svar.

  Stefan

   


 15. Ska skaffa lite nya prylar till min dator. Nytt moderkort, CPU, minne och kanske ett grafikkort.

  Min frågor är nu:

  Är det någon skillnad på AMD socket 754 och 939?

  Vilken CPU ska man satsa på?

  Bör man köpa Dual Channel minne eller räcker vanliga?

  Har ett ATI Radeon 9600XT 256mb. Ska jag byta ut detta mot ett PCI express? Jag spelar mycket (kommer att bli mycket BF2).

   

  Tacksam för all hjälp.

   

×
×
 • Skapa nytt...