Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

steffo73

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Om steffo73

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1973-09-21

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Malmö
 1. Har en ny dator. Intstallerade ventrilo igen, men det ända som funkar är högtalarna. Kan höra vad andra säger, men ingen hör mig. Min mic funkar bra i andra chatprogram, men inte i detta. Det var 64bitars versionen jag installerade. Har försökt ställa in allt i setupen, men utan resultat. Nån som kan råda mig till nått? Kanske nån inställning i setupen som jag missat etc? Vad måste vara ikryssat i setupen? Tacksam för all hjälp.
 2. Funderar på att skaffa Win 7 till min nya pc, men vilken version ska man välja? Kommer mest att spela på den, bl a Battlefield BC2 etc. Behöver råd ganska snabbt. Måste beställa det imorrn... Tack på förhand.
 3. Tackar så mycket för era svar. Men efter mycket funderingar, så har jag kommit fram till att det blir en ny dator ist.
 4. Köpte Battlefield Bad Company 2. Visar sig att det laggar väldigt mycket. Min fråga är nu om det finns något jag kan uppgradera i min nuvarande dator eller man är dömd att köpa en helt ny. Spel som CoD MW2, funkar perfekt. Jag är inte så hemma i det här med datordelar, därför hoppas jag att någon här kunde hjälpa mig. Mina spec idag: CPU Intel Core 2 6420 @ 2,13GHz 1,6 GHz 2GB Ram Nvidia GeForce 7600GT 256mb
 5. Vet inte om detta är rätt del av forumet att posta detta, men jag chansar. Har en kompis som har problem med att komma ut på nätet med IE. Så beskriver hon problemet. Hoppas att nån kanske kan hjälpa till. "när datorn precis är nystartad går det att trycka på E-ikonen och msn startas. Försöker jag öppna en ny sida (från favoriterna) verkar det hänga sig. Stänger jag ner allting och börjar om från början med att trycka på E-ikonen händer ingenting. Nu när sidan hängt sig och jag försökte stänga ned den med krysset står det att "sidan inte svarar". Och så kom det upp en ruta med felrapport. När jag sedan försökte öppna en ny sida (genom att trycka på IE-ikonen) kom det bara upp en vit sida utan verktygsfält."
 6. Har precis köpt en Netgear WGT624 v3. Har installerat den. Den stationära datorn funkar prefekt utan problem. Men min Laptop däremot. Den känner av nätverket och allt, men den erhåller ingen adress. Supporten på Netgear verkar ju inte vara mycket att hurra för. Kan det kanske ha med dom olika krypteringsvariationerna att göra? Är det någon därute som kanske kan ge mig lite riktlinjer för att kunna använda min laptop trådlöst. Tacksam för all hjälp.
 7. Har funderat lite på det här. Har en stationär dator, utan router. Om någon vecka får jag en bärbar som jag vill köra trådlöst på. Finns det någon router som tar både trådlöst och icke trådlöst? Vill bara ha detta till den bärbara så jag slipper en kabel genom hela lägenheten. Någon som vet? Tacksam får svar.
 8. steffo73

  vga compatible

  Har just installerat Win2000 till syrran. Problemet är nu att hon har bara 16 färger. Han försökt komma fram till vad för sort grafikkort hon har, men utan reslutat. Det är ett relativt gammalt integrerad kort. Har testat att köra kommandopromten och skriva debug osv.....men det ända som kommer fram är IBM VGA compatible. Hur ska jag få veta vilka drivrutiner som ska in i burken? Tacksam för all hjälp.
 9. Min syrra har fått reda på att hennes dator sprider virus. Hon har lyckats få fram dessa namn: elitem.exe mediam.exe trojan.lowzones Hur ska vi göra för att få bort dessa. Några speciella program eller removers man kan använda? Tacksam för svar.
 10. Jag tackar för era svar. Alla har rätt till sin åsikt. Jag har oxå hört detsamma om Norton, Bosse.
 11. Norton Internet Security 2005
 12. Jag använder Outlook, har 4 konton. Alla dessa har funkat perfekt innan, men nu kan jag inte koppla upp mot 2 av dom. Ringde min operatör som sa att det var brandväggen som spökade. Jag avaktiverade den och då funkade alla igen. Varför funkade det innan men inte nu? Nån som vet vad jag kan göra? Vill ju inte slå av brandväggen varje gång jag ska kolla mail. Tacksam för svar.
 13. Är det någon som vet skillnaden mellan Dreamweaver MX ver.6 och DW MX 2004.
 14. Behöver lite hjälp. Köpte Civ4 för ett tag sen och installerade det. När jag försöker starta det så får jag upp ett felmeddelande som lyder: Failed to initialize renderer - Check Direct X version and graphic settings Vad göra?? Hur kollar jag vilken version av driect x jag har och vilken ska jag ladda ner? SNÄLLA HJÄLP!!!! Tack på förhand
×
×
 • Skapa nytt...