Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Eerra

Medlem
 • Antal inlägg

  114
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ok, när jag går till "device manager" i windows så står det att "scsi" enheten (är det kortet i datorn?) har ingen drivrutin, det kanske ett måste för att "vuescan" ska hitta skannern, eller?
 2. Som jag skrev, har redan allt som "Vuescan" erbjuder, men funkar ändå ej - hittar inte skannern!!
 3. Jag har en scsi skanner och en gammal win 8.1- 32-bitars dator med scsi-isakort och har laddat ner programvaran "Vuescan" från nätet för 32-bitars win 8.1 och den ska stödja min scsi skanner som heter "Agfa T1200" När jag ska aktivera skannern så säger "Vuescan" att den hittar inte skanner, har kollat att inte transportlåset är på och alla kablar är inkopplade till skannern och datorn. Min fråga är om allt är ok när det gäller "Vuescan" för 32-bitars Windows 8.1 och alla kablar sitter som det ska både i skannern och datorn - Vad mera kan man testa med????
 4. Jag har en scsi skanner som tar gamla fotoplåtar (därför har den kvar) och undrar om det finns en adapter från scsi till usb på marknaden?
 5. Hej Har windows 10 och skypeprogrammets video hackar när jag använder det, vad kan man göra åt det för att få det att fungera?
 6. Hej Länge sedan jag ställde en fråga här pga. att jag har använt Linux som operativsystem och har inte hängt med i windows-världen. (senast win XP använde jag) Till saken: En bekant ställde förljande fråga: Han försöker ta bort ett program i windows 7 från installation/borttagning av program och misslyckas, det jag misstänker är att han har redan raderat programmet i "utforskaren" (det hette så förr i tiden) och går det inte att avinstallera programmet det rätta vägen (dvs. informationen finns kvar i installation/borttagning - vilket han inte vill ha), min tanke är att installera programmet igen och därefter avinstallera den rätta vägen - har jag rätt? eller går det att fixa på något annat sätt utan att installera igen progammet (om han nu inte har programmet inst. fil/skiva kvar) ? Tacksam för svar av mina 2 frågor. //Eeerra
 7. En bekant till mig skulle öppna en *.fp5 fil med win-vista men den filen vill öppna sig med adobe reader programmet, hans tjej har långat datorn och efter det öppnas inte filen korrekt. Måste bara påpeka att jag inte använder windows i vanliga fall så jag har lite handfallen i den här frågan, men har i alla fall kommit fram till att denna *.fp5 fil är något sk. filemakerpro proramfil och nu till min fråga, har hon lyckats avinstallera programmet helt eftersom jag inte hittar det under "program" mappen och undermappen "adobe" eller kan det vara något annat som strular. Eller har ni andra fösrlag.
 8. Hittade inte passande forumdel så jag skiver här min fråga, nämligen är ute efter brasinsats/fuskbrasa till en öppenspis, om någon vet var man kan köpa det i Västeråstrakten är jag tacksam för det infot (har kollat de stora men verkar inte finnas där, kan iförsig ha missat)
 9. Eerra

  blogger.com

  Har kollat lite på blogger.com och det verkar vara enkelt, men jag fattar inte hur man får flikar(undersidor) upptill på bloggen så jag undrar helt enkelt hur får det (om det går överhuvudtage)? EDIT: KOM PÅ DET, SÅ DET ÄR LÖST
 10. Jag har kört fast, ska köpa kamera och har fått tag på en Nikon D3 med ca. 25000 exoperingar gjorda och får ett års garati på den för ca. 20 000 kr och sedan velar jag när det gälller en Nikon D700 (helt ny), vilket ska jag välja? Jag är semiprofessionell som fotograferar sport, porträtt i studio och dokumentärfoton och vill gärna ha åsikter från likasinnande med erfarenheter/argument eller alla som har argument i fråga. Tacksm för hjälp
 11. Har varit kontakt med arbetsförmedligen och facket, man kan söka genom facket om man vill studera och man kan bli godkänd om det handlar bara några poäng på högskolan
 12. En bekant och jag kom i diskussion om att studera om man är arbetslös och och är inte riktigt överens, nämligen: Kan kan studera på distans och 7.5 högskolepoäng (på 1 år) på distans när man är arbetslös utan att det blir problem när det gäller akassan och arbetsförmedlingen?, det är fråga 1. Fråga 2 är att om man inte kan det och gör det ändå kommer askassan eller arbetsförmedligen att få reda på det om man inte har talat om det till de?
 13. Kollade efter en foto(blogg?) för att visa upp mina foton, har hittat något som heter "wordpress.com" men det verkar vara för de som har en egen webplats på nätet eller?
 14. En bekant till mig har frågat om hjälp om följande problem, nämligen en trådlös router (dlink) som han kan bara köra utan kryptering. Om han väljer wep eller wpa så spar routern inte ändringarna alls dvs. den bara tuggar på samma ställe: Samma sak om man återställer routern och ändar till wep/wpa så tuggar den bara. (det går bra utan kryptering och ett nätverksnamn) Nu har jag inte besökt honom och sett detta, det är bara hans uttalande men jag tänkte fråga här om detta senario är möjligt som har hänt honom och vad eventuellt man kan göra åt problemet? "firware"uppdatering eller något annat? Han har 2 datorer, en win XP och en win Vista och använder "explorer"
 15. Tack för ditt svar, nu begriper jag pkt.3 och ska förnya domänen också och ska kolla det du föreslår
×
×
 • Skapa nytt...