Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Uran

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Uran

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1981-04-24

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Enköping
 1. Jag brukar köra utan växlingsfil, har gjort det de senaste 10 åren. Har gått alldeles utmärkt.
 2. Tänkte kolla om någon här kan rekommendera en bra Wifi utomhuskamera. Saken är den att jag köpt 2 olika modeller som jag satt upp. Ingen av dessa klarar att skicka notifieringar via smtp och via bahnhof. Detta är välkända problem med många av de Kina kameror som säljs via nätet. Någon som har tips på bra utrustning som fungerar?
 3. Använt Clamwin ett bra tag, det fungerar för mig.
 4. Hej, Någon här som vet om man kan testa Citrix (Xenapp) ett litet tag i en labmiljö utan att behöva köpa licenser? Typ som med Terminal services, kommer inte ihåg om det är 90 eller 120 dagar? Samt om det finns någon bra Guide hur man sätter upp en sådan miljö? /U
 5. Hmm, näe det gör det ju inte förstås. Jag använde Xp när jag använde det? Kan du inte "låna" någons Xp och installera det och fixa till disken? För du behöver ju bara använda programmet en gång..
 6. Swiss army knife fixar det. Antar att du ska ha den till en PS3? SAK kan du ladda ner här tror jag: http://www.compuapps.com/download/Swissknife/swissknife.htm
 7. Jo det har du rätt i. Men jag har inga viktiga saker på en sådan server. Den används endast för test. Sen sätter jag ip och tidrestriktion för den i routern.
 8. Hej, Jag har på tidigare jobb kunnat nå min pc hemma via rdp. På mitt nuvarande jobb så är rdp sessioner stängda i brandväggen för datorer på det externa nätet (internet) Jag har för mig att det ska finnas lösningar där man kan komma åt det via port 80. Jag gör i såfall en portforwarding i vanlig ordning i min hemmarouter till just den pc:n Någon som har förslag på en sådan lösning? Jag ev sätta upp en server 2003 eller server 2008 hemma för detta ändamål om det behövs. /Uran
 9. Har du 2st usb kablar som du ansluter med? I något fall så har jag i ett fall anslutit en liknande via en usb hub med strömförsörjning och då fått kontakt. Strömmen räckte inte till. Det finns en begränsning i hur mkt ström som levereras ut via usb kontakterna. Har man fullt med andra anslutna usb enheter så kan det bli problem.
 10. Skapa en mapp och flytta dom dit, om allt fungerar som det ska så kan du ju ta bort dom efter en månad eller så.
 11. Har du ont om utrymme på C:\ så kan du flytta pagefilen till en annan partion, tex D:\
 12. Du behöver inte starta Outlook för att ta bort profilen. Gå in i kontrollpanelen och leta upp en ikon som hter mail eller epost. Där ska du kunna ta bort profilen.
 13. På det nya moderkortets ev inbyggda nätverkskort så har du en annan macadress för det nätverkskortet. Det enda jag skulle kunna tänka mig är i såfall att Windows eller någon annan applikation inte fattar det och kopplar till den gamla macadressen. Men.. det är bara en gissning från min sida. Ominstallation borde isåfall lösa det.
 14. Uran

  Sover hårt

  Nu är det här gammalt, så det kanske redan är löst. Men på vissa Dellar så kan det vara en inställning för nätverkskortet. Man kan ta bort en bock som heter i stil med" Allow the computer to turn off this device to save power"
 15. Har du mkt RAM minne så tar ju växlingsfilen upp en del 4Gb RAM* 1,5 = 6GB + Windows installationen.
×
×
 • Skapa nytt...