Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Molle58

Medlem
 • Antal inlägg

  58
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Nä, jag driver inte med er. Men det är inte riktigt sant just nu eftersom jag blev uppsagd i juni pga arbetsbrist. Har inte kunnat ändra i inställningarna bara. Jag är nästan självlärd i allt, men tycker att jag kan väldigt mycket ändå. Jag får väl skylla på att det blev lite mycket efter byte av moderkortet. Sen har jag aldrig blivit smittat av något webdialer program förut heller. Lev väl
 2. Kom på att köra msconfig och där låg det i autostart. Tror det är borta nu, men ska kolla lite mer på Spybot. Tack alla för hjälpen!
 3. Nej, nu var jag för snabb. Var borta från datorn en stund och då är det där igen
 4. Ser förhoppningsfullt ut. Tackar för tipset.
 5. Testar Spybot nu. Den verkar hitta lite mer än Adaware Pro. Återkommer om jag får bort det
 6. Har Adaware och kört det, men det har tyvärr inte hjälpt.
 7. Har varit ensam med datorn sedan formateringen och jag kan svära på att jag inte varit på nån porrsida. Så där har du fel.
 8. Fick igår ett irriterande problem. Ett webdialer program kommer hela tiden in i datorn och byter startsida m.m. Lägger sig på skrivbordet och startmenyn. Programmet heter li-panty00021 och skickar mig till porrsidor. Har jag haft modem så skulle den säkert bytt ut telenumret. Använder Norton Antivirus och Firewall. Tydligen hittar detta program in ändå. Köpte nytt moderkort och formaterade om datorn i förrgår. Har rensat registret från allt som jag kunde känna igen som webdialer/li-panty. Men tyvärr återkommer det hela tiden. Hur ska jag göra för att få bort det?
 9. "Har du bockat ur "visa meddelanden om alla scripfel också?" Javisst, men det ni säger gör bara så att inte scriptfelet visas. Jag skulle vilja att det inte blev något scriptfel överhuvudtaget För då skulle jag kunna se vad som står i anteckningarna för varje match.
 10. Det är på seriesidorna på denna sida http://www.ht-couronne.tk/ Sitter just nu på jobbet och har inga problem med att se dom
 11. Jo, det har jag provat. Men den enda skillnaden då är att syntaxfelet inte visas i en ruta. Den syns bara längst nere till vänster i IE istället. Felet kvarstår dock. Kan inte se dom fönster som är meningen att öppnas när man för musen över.
 12. Hej Har problem med IE6. När jag tittar på en sida där funktionen OnMouseOver finns, så får jag Syntaxfel i webbläsaren. Har kollat vilka rader den protesterar mot och det är alltid raden med OnMouseOver. Har försökt återställa IE6 med alla standard inställningar, men det fungerar inte. Kollar jag sidan på jobbet är det inga problem. Har IE6 och XP både hemma och på jobbet. Jag håller på att bli galen på detta problem som jag nu försökt lösa i ett par veckor. En lösning på problemet skulle göra mig väldigt glad
 13. En kompis ska uppdatera sin Bios och har hämtat hem filerna. Men då är det meningen att man ska göra en bootdiskett. Men en bootdisk fungerar inte på en NTFS-disk eller? Hur gör man?
 14. Jo, det är XP. Sen är datorn hyfsat ny, så det ska visst finnas plats för ddr-minnen. Tack för svaren
 15. Windows Commander eller Norton Commander har/hade en enkel funktion för seriell/pararell överföring /Molle
×
×
 • Skapa nytt...