Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

honken64

Medlem
 • Antal inlägg

  537
 • Gick med

 • Senaste besök

Om honken64

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1964-04-21
 1. Prova med att först i routern ställa in för WPA/TKIP istället för WEP. Sedan ställa in BD på samma. En bra länk är denna om du är osäker på hur man gör: http://www.idg.se/2.1085/1.235508/sakra-natverket-och-skydda-dig-fran-obehoriga
 2. Hallå. Använder du Samsung WLAN dongle (WIS09ABGNX/XEC), eller nått annat?
 3. Mina svar har hamat f-baskat osynkat i forumet
 4. Syns lång väg att det är just det. Jaha..har du det? Jaaaaaa. du fixade det grattis, å god jul å allt det där! ? Är du säker? Rätt, är om du frågat efter du löst svaret för rättning. Fel annars.
 5. Synpunkter: Har Norton segat ned din dator från hyfsat snabb till lusig? Om inte. Inte än säger jag. Min åsikt så här långt. God jul!
 6. Halloj. Tror dom flesta kunniga inom området har tagit julledigt (välbehövligt) Jag själv drar till Nordpolen för klädbyte snart....mycket snart. Du har bytt chassie och satt i det du hade innan i gamla chassiet i det nya? Har du satt i alla jordpunkter (mässingspinnar mellan moderkort och chassie?) Får du igång datorn så att OP startar upp till skrivbordet? Du får förklara tjuvkoppla nätagget mera. Du frågar om det ska funka med datorn efter detta : ??
 7. Jag fattade jannejanne som att han stötte på säljare från operatören på Siba. Sådana brukar ambulera lite från butik till butik. Ena stunden på ICA och andra stunden på någon galleria i sina försök att kränga på någon ett abbonemang.
 8. Det var ett tag sen jag tänkte på dom. Grabben måste vara vuxen nu va. SMS blir nog till Harald Blåtand.
 9. Ja det är ett känt problem. Besöker man den engelskspråkiga hemsidan hos Adobe, står det att dom jobbar på en lösning för Win 7 64 bitars. Står som förslag att använda 32 bitars webläsare istället under tiden. Dock finns en lösning för 64 bitars till Linux.
 10. Ta först reda på vilket grafikkort du har och sedan besöker du hemsidan för tillverkaren. Där hämtar du hem rätt och senaste drivrutiner till grafikkortet.
 11. Min första tanke är att ditt nätagg håller på att lägga av. Belastningen med spel blir för mycket och nätagget protesterar med ett tjut.
 12. Fula påhopp blir du inte hjälpt av.
 13. Jag anar att det är just den artikeln som irriterar. Det här påminner lite om "Tingeling" låten som Ryssland gick i taket för, fast på en annan nivå.
 14. Inte konstigt att man inte orkar fördjupa sig i vissa trådar. Undrar bara om trådskaparen fått liv i kärran.....eller inte. [inlägget ändrat 2009-02-24 08:31:05 av honken64]
×
×
 • Skapa nytt...