Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andreas D

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Vill inte använda en adapter utan ha en USB-kabel hela vägen. Vad krävs? En USB-kabel består ju av 4 olika sladdar, är det bara att löda ihop dem med kablarna från PS/2? Om inte, vad krävs?
 2. Fungerar en amerikansk telefon i Sverige? Är det samma system? Det är fast telefon vi pratar om nu.
 3. Testa att vara i active istället för passive?
 4. Här hittade jag något: http://www.dialerbuddy.com/lpt300.htm Problemet är bara att USA inte har samma pulssystem som Sverige har I Sverige är nollan 1 puls men i USA är nollan 10 pulser.
 5. För att man har kommit över en sån trevlig gammal bakelit-telefon såklart.
 6. Finns det någon sådan? Vill gärna använda en gammal telefon med nummerskiva nämligen
 7. Vad innebär brygga? Har inte ändrat någonting, men det var ett strömavbrott förra natten och sedan dess har det inte fungerat som det skall. Har kört alla installations-CD flera gånger men utan resultat. Login? Telia har inte använt login på ett tag nu, eller var det någon annat du tänkte på?
 8. Har fram till idag problemfritt kunnat surfa både trådlöst och via ethernetkabel genom en DLINK-router och ett DLINK-ADSL-modem. Nu har det börjat strula, jag kan utan problem surfa genom att koppla in nätverkskabeln direkt i modemet och i datorn. Jag kommer åt routern på samma sätt och kan logga in på routern men sen är det stopp, kommer inte ut på internet. Har Telia ADSL f.ö. Någon som har någon idé vad det kan bero på?
 9. Ah. det här var precis vad jag letade efter. Kan spela in från webradio och även ställa in timer med? Går ju en del bra program som man absolut inte vill missa och då vore det bra att ställa in så man spelar in hela säsong med bara några knapptryckningar.
 10. Den skall bestå av alla kombinationer av 8 toner som är möjliga. Den blir nog några år lång eller så, hursom helst kan jag stämma skiten ur alla nya artister som skriver en ny låt. De har ju garanterat använt någon av mina kombinationer. Vad tror ni? Skön hämnd mot musikindustrin. Alla som lägger upp sin egen musik gratis på nätet får kostnadsfri licens att använda mina stycken.
 11. Är det inte ganska svårt att tjäna ihop till startaviften när man bara får 2% av vad kunderna ringer för?
 12. Köpte ett piratbatteri till min Nokia 5210 eftersom det gamla började bli dåligt. Men upptäckte att det var på 3.7 volt istället för 3.6 som det är orginal. Spelar det någon roll? Har inte testat än så jag tänkte kolla här först om någon har erfarenhet av det.
 13. Kom ihåg att Jens of Sweden egentligen är en annan spelare fast med annan logotyp på. Kolla på hyundais modeller. många är exakt samma.
 14. hej jag skulle vilja byta programvara i min nokia 5210, göra vissa modifieringar av den befintliga. någon som har någon erfarenhet av det? har kollat runt lite på nätet och det verkar inte vara det lättaste. (ung. som att köpa en PC som det är omöjligt att ta bort windows på) helt orimligt enligt min åsikt, jag vill bestämma vad som skall vara i min mobil!
×
×
 • Skapa nytt...