Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Plub

Medlem
 • Antal inlägg

  132
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Eeh, nej, men så fort Windows nämns i samband med ordet "server" och ordet "problem" så kan man ge sig på att någon påstår att om de bara installerar Linux så fixar sig allt. Argument ? Jag såg inga sådana. Där har du tyvärr helt fel, jag har testat de flesta system som existerar för x86 plattformen, men jag skulle vara skitglad om jag aldrig någonsin testat Linux ärligt talat och slapp bombarderas av all snedvriden propaganda från alla håll och kanter.
 2. Plub

  FTP

  Även om det går hitta ftp servrar så är nog ett fildelningsprogram av typen Kazaa (lite), Bittorrent..etc att föredra. Adresser och tillvägagångssätt får du ta reda på själv, det får man inte diskutera på eforum. Dessutom var det en sanslöst dåligt val av forum. [inlägget ändrat 2003-06-21 23:50:19 av Plub]
 3. Precis som det står så returneras fel Content-Type. Du säger att IIS är konfigurerad, innebär det att du också lagt till de mime typer som krävs ? Dvs till exempel mappat .wml som mime type text/vnd.wap.wml ? Eller om du kör med ASP sätter du Response.ContentType = "text/vnd.wap.wml" i ditt script ?
 4. Är förresten NT systemet "up to date" ? Det finns sex service packs till det systemet. Särskilt viktigt om du tänker testa med IIS4 mot öppet internet.
 5. Prövat med IIS4 ? Prövat med någon annan maskin uppsättning ? Kollat minnesanvändingen ?
 6. Nä men "ni" linux fanatiker gör ju det jämt, särskilt om det visar sig att de kör ett Windows system. Jag påstår rakt av att det är fantasier att det skulle fungera bättre sen får du ta det som du vill, det är inte jag som tar varje chans som dyker upp att sprida löjlig *nix propaganda. [inlägget ändrat 2003-06-21 22:00:30 av Plub]
 7. Javisst vettu, installerar man Linux så är det plötsligt som man har en ny processor och mycket mer minne. Pust, undrar när dessa envisa idiot myter ska försvinna, sådana kommentarer passar bra en annan tråd här "läst" i Öppet Forum. Själv skulle jag föreslå skippa Apache och kör IIS4 istället som nog är betydligt mer optimerat för NT4, dock skadar inte mer minne för det. [inlägget ändrat 2003-06-21 21:11:05 av Plub]
 8. Jag har inte haft några problem idag, för en gångs skull verkar UPC/Chello ha funkat bäst. Det hör inte till vanligheterna :-)
 9. Plub

  Overburn??

  Det är en tämligen liten överbränning och borde inte vara någon fara. Förrutom att koppla på overburn under egenskaper måste du även köra med disc at once när du bränner, många missar det och undrar varför nero fortsätter gnälla på kapaciteten på cd skivan.
 10. Det var väl ingen som riktigt hade några problem där, bara varnade för saker. Klart kör man dualbbot med win98 på samma partition ska man ju naturligtvis inte få för sig att konvertera men annars förstår jag inte alls varför man ens installerat XP på en FAT32 partition. NTFS har inga prestanda problem, snarare tvärtom men det beror lite på exakt vad man lagrar för sorts filer i genomsnitt. Som sagt, kör en scandisk först för att försäkra dig att det inte finns några skumma skador på ditt filsystem först så ska nog convert funka bra.
 11. Någon stor risk föreligger knappast, vart har du läst det ? Det skadar kanske inte att göra en scandisk med alla options om du vill vara säker men att det skulle vara någon "stor risk" att bli av med program kan jag inte hålla med om.
 12. Kan inte tänka mig att det tar upp något större utrymme så behåll dem.
 13. Just detta låter väl som dns problem, har du fler än en dns konfigurerad ? Många leverantörer verkar missa detta med att dimensionera tillräckligt många dns servrar för sina nät.
 14. Du sa inget om vilket Windows system du kör idag. Du behöver inte tilldela en enhetsbokstav när du partionerar, vet inte om fdisk "stödjer" det men med diskhanteraren i W2k/XP kan du partionera utan att tilldela enhetsbokstäver. [inlägget ändrat 2003-06-20 20:19:22 av Plub]
 15. Plub

  Chat

  http://www.freejavachat.com/ kanske, baserad på IRC.
×
×
 • Skapa nytt...