Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sleepwalker

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Någon som kan rekomendera en bra och tyst kylare för processorn? Har en Glacial Tech Igloo 2320 nu.
 2. Har en AMD Athlon XP2100+ processor och den vill gärna gå varm, speciellt nu där det är varm ute. Nu i helgen startade datorn om helt plötsligt och när jag kollade processortemperaturen efter den startat om igen var den uppe i nästan 70grader. Så jag kopplade in en extra fläkt till som jag riktat så att den blåser mot processorn men problemet är att jag tycker datorn lät för mycket redan innan jag satt in den fläkten. Någon som har några tips om hur jag ska få ner temperaturen och samtidigt sänka ljudnivån i min dator. Läs gärna mitt inlägg i processorforumet också //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=609980
 3. Stämmer det som jag hört att AMD:s processorer har lättare för att gå varma än Intels Pentium? Har funderat på att byta till Pentium pga av detta och jag undrar därför om det stämmer. Jag har just nu en AMD Athlon XP2100+ i min dator och har problem med att den går varm plus att jag tycker den låter alldeles för mycket pga alla fläktar. Dessutom skulle jag gärna vilja kunna skruva på locket på datorlådan eftersom jag har haft den stått öppen i över ett års tid för att det inte ska bli så varmt i lådan.
 4. Var hittar jag ett program som gör att man inte blir automatiskt nerkopplad från Internet när man varit inaktiv för länge? Har haft det på en annan dator förut men kan inte komma på namnet på programet och hittar det inte någonstans.
 5. Sleepwalker

  mshta.exe?

  Min dator har blivit väldigt seg senaste dagarna, och när jag gick in i aktivitetshanteraren så gick processorn konstant i 100%. Sedan gick jag in under processer och avslutade en process som heter mshta.exe och efter det så fungerade datorn som förr igen. Jag undrar om det är någon som vet vad mshta.exe är för något eller om det finns något sätt att ta reda på det.
 6. Jag har en D-link DI-604 som inte fungerar speciellt bra. Har fått nollställa den flera gånger för att den inte funkat.
 7. Hej, jag funderar på att skaffa en ny router för våran ADSL-uppkoppling, men vet inte vad jag ska ha för sort. Någon som har ett tips? Har hört folk säga att D-Link inte är så bra, stämmer det?
 8. Har provat flera olika skivor men ingen funkar. Lägger jag i en färdig skiva och går in i Den här datorn och klickar på CD-RW enheten så är det helt tomt på skivan. Lägger jag skivan i DVD läsaren istället funkar dom hur bra som helst.
 9. Har provat med en sådan rengöringsskiva men det funkar inte. Den klarar inte att läsa av skivor överhuvudtaget.
 10. Jag har fått problem med min MSI MS-8348 cd-brännare. När jag ska bränna trycker den ut luckan och säger att jag ska sätta i en tom skiva, även fast den är tom. Och den har även problem att läsa av färdiga skivor också. När jag lägger in en cd låter det konstigt och varvtalet höjs och sänks hela tiden. Jag har letat efter drivrutiner på MSI:s hemsida men kan inte hitta några. Någon som vet var jag kan hitta drivrutiner eller tror sig veta vad det kan vara för fel.
 11. Jag har kopplat in en midi-keyboard på min dator och när jag trycker ner en tangent så är ljudet aningen fördröjt. Jag undrar om det kan bero på ljudkortet? Det är ett AC-97 som är inbyggt i moderkortet. I så fall är det någon som har förslag på ett bra ljudkort som inte är alltför dyrt.
 12. Nej jag får inga blåskärmar. Det konstiga är att nu startar den som den ska förutom att det tar lite längre tid än normalt och att klockan, och cpu hastigheten är fel.
 13. Jag har fått problem med att starta upp min dator. När datorn ska starta får jag ett felmeddelande innan windows ska laddas. Det står: CMOS/GPNV Checksum Bad Press F1 to Run setup. Press F2 to load default values and continue. Trycker jag F2 så blir skärmen helt svart. Men trycker jag F1 och sedan går ut direkt igen utan att röra något i setupmenyn så startar den sedan normalt. Den funkar som den ska förutom att klockan har hoppat ett år tillbaks i tiden och högerklickar jag på den här datorn står det att jag har en AMD Athlon XP1500+ fast jag har en Xp2100+. Har Win XP Home edition. Är det någon som vet vad detta kan bero på och vad man kan göra åt det här?
 14. Tackar för svaret, problemet löste sig med detta program.
×
×
 • Skapa nytt...