Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Nordda

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag har samma problem. Men jag gjorde en ren installation. Det var till ett vistainspirerat xp. Så nu hittar den inte filerna. Har ett projekt jag hållit på med i ca 3 månader och lagt ner mycket tid på så jag vill helst inte börja om från början. Det går ju att söka efter filen, men den filen som det ska vara fungerar det inte med. Får felmeddelande: "Filen du valde överensstämmer inte tillräckligt med ursprungsfilen för att kunna ersätta den. Försök med en annan fil eller ta bort saknade klipp och imporera om filen som ska användas." Kan man ändra sökvägarna i moviemaker på ngt vis? Det är knepigt att den fil den ska vara inte fungerar. Gjorde misstaget att jag la filerna i olika mappar istället för samma när jag startade projektet. Då därför undrar jag om man kan lägga dem i samma mapp och ändra sökvägarna i moviemaker?
 2. Detta ska vara möjligt på ngt vis. Helst utan printserver. På Hps hemsida skriver de: " Visste du att du även kan uppgradera din nuvarande skrivare och göra den trådlös? Du behöver bara lägga till en WLAN- eller Bluetooth®-adapter till skrivaren." Jag funderar på en HP psc 3210 som har både ethernet och usbutgång. Kan jag koppla in typ en dongle dit till mitt trådlösa nätverk? Jag har en router och har trådlöst nätverkskort i min dator. Tacksam för svar. Tråden flyttad till Skrivare // Gästen - Moderator för Retro - datornostalgi Sopa alltid rent framför egen dörr [inlägget ändrat 2008-03-15 20:32:20 av //gästen]
 3. Har testat virtualdub men det fungerade inte. Har nu hittat ett som heter moviejoiner. Fungerar men det blir ett litet hack emellan. Går kanske att redigera till det i movie maker.
 4. Jo vill ha 2 klipp så det blir en fil. Har försökt nu men det fungerar inte utan blir endast ett klipp av de två. Som det var förut. Hittade ett program nu men det blir liksom ett hack emellan. Går inte det att få bort?
 5. Vilket program ska man använda för att lägga ihop två klipp? Har letat överallt men det verkar inte finnas speciellt många. Har klippt lite film i movie maker men nu går det inte att kombinera dem. Laddade ner xvideo men det fungerar inte att lägga ihop filerna utan det blir bara en fil. De står att de måste ha samma framerate, width, heigth etc. Det borde de ha eftersom att de är från samma film. Men det fungerar ändå inte. Finns det något program för att få dem lika kanske? Tog hem ännu ett till program som heter 123 audio video merger. Kommer bara upp ett felmeddelande när jag försöker kombinera. Snälla, vet någon ett free- lr trialprogram kan ni väl vara snälla och rekommendera det.
 6. Håller på att redigera lite film i moviemaker. Har klippt där jag vill ha ett klipp, men när jag gått på spara filmfil och sedan tittar på klippet så fattas det några sekunder mot för vad jag hade när jag tittade igenom. Vad är felet? Får inte övergångarna att stämma heller för det klipper bort några sekunder åt varje håll.
 7. Jo det är så han vill ha det. Router finns redan och 3g-abonnemanget går ut i jul. Så efter det fixar de nog ett vanligt abonnemang. Men fram till dess vill de få Internet på alla datorer genom 3g.
 8. Det är ett vanligt nätverksuttag. En vanlig router. Jag vet att det inte går att koppla usbprylen till routern. Den kopplas ju till datorn. Går det inte att dela ut Internet via routern ändå?
 9. Han har redan införskaffat en vanlig router. Fungerar det ej med den?
 10. Har sökt men inte hittat nåt som hjälpt mig. Skulle hjälpa min morbror koppla in en router idag. Lätt som en plätt tänkte jag. Men saken var den att han hade trådlöst Internet 3g som kopplades in via usb. Skulle sedan konfigurera ett nätverk men datorn hittar inte åt routern. 192.168.0.1 men fungerade inte. Måste routern vara inkopplad via ett modem eller går det med 3g? De hade fått övertagit Internet från nån så jag vet inte om man måste ha ett extra nätverkskort till 3g. Har för mig jag läste nåt sånt. Någon som har erfarenhet av detta?
 11. Jag har problem när jag kollar på vissa filmer. Använder VLC. Skulle nu kolla på World trade center avi. Men talet fungerade inte i filmen. Bara musiken och effekterna. Vad beror detta på? Sedan blir färgen lite grå och ful. Ungefär som när man kollar på okodat på tvn. Går man på inställningar->utöka gränssnitt kan man fixa till färgen. Jag kör datorn på tvn, Har en Cerwin vega clsc6c centerhögtalare ovanpå. Funderar på om den är oskärmad. Kanske det som gör det. Bilden på tvn räcker inte heller till så jag ser bara halva ikonerna längst till vänster. Ngn som har nåt tips?
 12. Jag har en Fujitsu Siemsens Lifebook S-series 7010. Nu går inte datorn att starta. Den började dö av mer och mer när man startade den. Tillslut fick jag trycka flera ggr i takt på startknappen för att den skulle orka gå igång. Fläkten brummade i ca en sek per tryck. Kan ungefär jämföras med en bils startmotor. Händer ingenting med datorn. Har man nätdelen ikopplad och trycker i snabb takt på startknappen lyser nätindikatorn och batteriindikatorn för första batteriet lyser fulladdat. Finns det ngt litet batteri som bara används för att starta datorn? Jag har ingen diskettstation till den här datorn. Vad kan vara fel?
 13. Jag har en fin hemmabioanläggning som jag vill koppla detta till. Går inte det? Då måste ju allt dras till förstärkaren på ngt vis.
 14. Har köpt en bareboene som har ett 5.1 (eller om det t.o.m är 6.1) integrerat ljudkort. Det jag tänkte fråga nu är om någon har erfarenhet av hur man får det till att bli just 5.1ljud. Räcker det med inställningarna bara i ljudprogrammet eller måste man koppla på något vis? Det finns tre utgångar för RCA-kontakt. Det är väl ljudut, mic in och en till. Dessa ska man kunna koppla in center/sub och bakhögtalare till på ngt vis. Har en skärmdump som kan få demonstrera. Finns det någon som vet om det går att koppla på ngt vis är jag tacksam. [bild bifogad 2005-12-10 00:46:51 av Nordda]
 15. Det jag ville veta var om nån hade erfarenhet av en snabb trådlös och problemfri router?
×
×
 • Skapa nytt...