Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

OTr

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. tjena allesammans. man vet att man kan exempelvis komma direkt till kontrollpanelen-mappen, genom så här: <a href="shell:controlPanelFolder">Kom direkt till kontrollpanelen.</a> det finns flera andra exemplar av detta. men det jag söker efter är att komma direkt till "Egenskaper för Bildskärm". Snälla, kan någon konstatera om det finns ???
 2. att du inte kan vara mogen är synd.
 3. i min site använder jag bara en, o det är nödvänligt för mej. jag spenderar inte på att diskutera om etik o sånt.
 4. nej, just det. jag tänkte lite fel. men det är ändå som helskärm. det finns helskärm med namnlist, men det behöver vi inte diskutera o fördjupa i. men det jag sa i början var inte helskärm. o det finns hundratals skäl till att vi använder popup, att utrymmet i sidan inte räcker, att det ska bli lättare för besökare att bläddra i separerat fönster. OSV... och nu är den helt rörigt, TACK vare er som inte läste noga.
 5. jo, du visade länk till en HELSKÄRMSPOPUP http://www.varietegycklarna.se !
 6. o asså jag gillar inte helskärmspopup heller. men det jag snackar om är helt annat sak, och det är liksom Eforums svara-rutor. men blankt namnlist, sen tillägger jag en egen funktion i sidan som man sedan kan stänga av fönstret. det är det som jag tycker är ganska modernt.
 7. du har fortfarande inte förstått vad jag menade. jag sa aldrig HELSKÄRMSPOPUP, läs igen min första inlägg:
 8. det visar bara att ni inte har läst ordentligt.
 9. Stefan, jag sa aldrig FULLSKÄRMSPOPUP
 10. jo det stämmer stefan, fullskärm övertar allt funktioner. men när dte gäller barnsajt kan det vara lite bra.
 11. weyland, ser du hur mogen du är? det syns tydligen att du vill bråka vidare utan någon orsak. vi diskuterar om snyggt o seriös popup, läs igen hela tråden o kolla www.huckfest.org så fattar du.
 12. dAEk^: "Om man tex har en länk där det tydligt framgår att sidan öppnas i ett nytt fönster är detta ok enligt mig" precis så är det i mitt fall. joakimj: när någon kommer o rabblar ur röda tråden är det riktigt störande moment. här försöker man knäcka problem osv, inte rabbla ur röda tråden o förstöra tråd, vore helt tråkigt då.
 13. dAEk^: "Om man tex har en länk där det tydligt framgår att sidan öppnas i ett nytt fönster är detta ok enligt mig" precis så är det i mitt fall. joakimj: när någon kommer o rabblar ur röda tråden är det riktigt störande moment. här försöker man knäcka problem osv, inte rabbla ur röda tråden o förstöra tråd, vore helt tråkigt då.
 14. keffo, det finns de som gillar sånt. detta är inte till reklam som syfte. förresten, vem vill höra din kommentar här?
 15. Kollade o testade lite i Jocke001's länk, men det verkar inte ha funktionen att få blank i namnlist :/ men jag kollade vidare i hta, som dAEK^ nämnde, i http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/workshop/author/dhtml/reference/methods/open_0.asp det lät som att det är på rätt väg, men fattar inte hur man får hta verka.. :/ men snälla, nån som kan knäcka det?
×
×
 • Skapa nytt...