Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jojja

Medlem
 • Antal inlägg

  2 463
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jojja

 • Medlemstitel
  Veteran

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.localhost.com
 1. Det är bara att du gör din domän (i exchangen) medveten om din SMTP adress, sen så sätter du bara i en policy vilken adress du vill ha.
 2. Den finns som du säger för att via GUI ska lätt kunna se vem som är medlem i vad, men samtidigt så är det ett attribut som man kan ställa frågor mot via tex flertalet script. för att på behövligt sätt automatisera nån funktion. eller ge eller ta bort olika privilegier.
 3. köper man en som nu i fråga en SBS 08, som har exchange, en bra print hanterare, så ja varför inte fixa till en riktig domän. Ok, går servern ner så ser man till att man har kört tex windows backup, så nu förtiden även kan köra en "bare metal restore" har du bara tex en disk med esata och backar så är den uppe så snabbt du får tag på ny hårdvara, och ok som det sägs tidigare så är policyn satt så kan man även logga in på klienterna (funkar vanligtvis) Ang att flytta klienter till den nya domänen så har även sbs en vettig inbyggt migreringsfunktion, bara att genom webläsaren ansluta till http://connect. Så brukar det mesta flyttas från nuvarande profil till den nya domänprofilen.
 4. kolla på hjälpen i ie, där står det om det är 64 bit
 5. annars funkar även (ännu)srvany från Resource kit... http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserverMigration/thread/98a97aee-c62b-4683-94ab-3777899cf7de/
 6. enligt en bekant så var det bara att synka den med Itunes..o dom får max vara 40sek långa..
 7. finns väl under page setup i webbläsaren iaf om du använder dig av IE?!
 8. kolla i server manager och i "features" tror det var nån stans där..
 9. en trolig risk är att inte kameran överhuvudtaget kan nytta något av kortet...alltså känner inte igen kortet...
 10. Hej, Är det någon som har ett förslag på en router eller en mjukvara som kan övervaka bandbredd och begränsa trafik som sker via WiFi? Alla förslag är bra..... >//Johan [inlägget ändrat 2007-06-27 00:07:45 av Jojja]
 11. kan åxå vara din arbetsgivare som inte tillåter den trafiken ut ur dess brandvägg!?!
 12. Om nu din ISP skulle dra en fiber direkt till ditt "uttag" så åker du på en rätt "nätt" summa.... men dom står med största sannolikhet för fiberkonvertern, så du kan nog tuffa på med din netgear. Beroende på vad din uppkoppling levererar så tror jag inte att den kommer att orka med att få skälig hastighet med tanke på vad en fiber kan leverera.
 13. en vettigare drivrutin till ditt grafikkort?!
 14. Har hänt fler än en gång att d-link strular på detta sättet. Det har konstigt nog berott på nätadaptern?!?!... Den tycks liksom bli lite halvsönder. Man tror inte att routern är paj, men det får för sig att wanporten blir en switchad port åxå. så istället för en router med wanport så blir hela lådan en switch..... Har du tillgång till en likadan nätadapter så kan det kanske vara värt att prova den i din.
 15. i enhetshanteraren så kan du prova att högerklicka och välja uppdatera drivrutin...och välj den mapp du packade upp filerna i. XP brukar vara mycket bra att känna "rätt" drivare.....
×
×
 • Skapa nytt...