Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

GREK

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senaste besök

    Aldrig

Allt postat av GREK

  1. kan medela att det löst sig..vet ej hur men hade datorn på över natten och det verkar funka bra nu E D I T: .. ok nu upstodd samma problem igen. det jag gjorde nu var att koppla en förlängnings sladd till en scartadapter(med s-vhs) sedan in i videon på av2..klarar inte ljudkort av sånt? och varför försvinner problemet efter ett tag? [inlägget ändrat 2003-01-12 21:51:18 av GREK]
  2. nu har klickandet slutat(har inte gjort nått åt saken äns..) fast det kommer fortfarande bara ljud ur högra! men det låter bra nu. jag har provat med 3olika sladdar/hörlurar så är inte glapp i sladden. och jag har testat föra kontankten in/ut och bara en kanal fungerar för ljud. har nu testat att koppla datorn till min md spelare[dator--> förlägningsslad--> md] som har grafer för höger och vänster ljud..med samma förlägnings sladd(som jag kopplade in hörlurarna i) så visar den både höger och vänster ljud +ändrar man i windows eller rycker ut sladden för höger/vänster visar den samma sak på md spelaren så hur går det här ihop? i hörlurarna finns bara ljud i höger. MEN kopplat till md spelaren är det ljud i både höger och vänster.. E D I T: glömde säga att om jag har hörlurarna kopplade såhär [dator--> förlägningsslad--> md--> hörlurar] så funkar det(högra ljudet är något lägre än vänstra men båda fungerar) hurfan går det här ihop? är det md spelaren som på nått sätt sprider ljudet till båda kanalerna? var snäll och förklara för mig vad som händer:) blir tokig [inlägget ändrat 2003-01-11 23:35:02 av GREK]
  3. har jag "datorn's" kanal inställd på förstärkarn(låter inget om jag har den inställd på "cd" spelarn till ex) och jag rycker ur sladden ur datorn så brukar det spraka till i ljudet, men har inte hänt nått med förstärkarn än
  4. skrev det här i win2000 men såg nu att det fanns ett ljudkorts forum så säger det här med: problem: klickande ljud som avbryter filmer/musik med klick och tysntad en stund sedan hör man film/musiken igen. detta händer ofta(och man hör bara musik en kort stund medans "pauserna" och klickandet varar längre)! även om ljudet är avstängt vad jag gjort innan det hände: startade warcraft3, alt-tab starta tv tool(+sätta på Tv mode), tabba tillbaks in i wc3, stänga ner allt. (ljudet kan ha uppstått under den tiden för jag hörde ett konstigt brus/ljud men det var inga avbrott/klick i ljudet kan inte komma på något annat..har nu både startat om och instalerat om ljudkortet, men klick ljuden är kvar även om ljudet är avstängt OCH (OBS!)i dos startup! kan ljudkort bara gå sönder? ska byta till annan plats i datorn och byta ljudkort imorrn se om det är samma problem då men svara gärna:) E D I T: ljudet från musik kommer enbart från höger kanal, och bruset kommer från vänster. men det låter även nått högfrekvent ljud i höger som sprakar och prasslar [inlägget ändrat 2003-01-11 05:02:09 av GREK]
  5. någon som vet hur man löser detta?
  6. när jag ska köra igång det INTE installation kanske bra att veta:P och det verkar vara det endra programmet som inte funkar
  7. tjena..har alltid loggat in som admin förrut men ska börja med bara användare eller lägre..men undrar hur får jag igång warcraft3 då? står "you need administrative rights on this PC to run war3. osvosv" hur ställer jag in det? jag kan köra allt utom det har win2k
  8. ja väldigt tveksam länk dom gjort..först ladda ner programvara sen en B downloader..nej orkar ej med sånt
  9. GREK

    köpa t39/t68i

    jo t39 och t29 gilla jag..aja hmm kanske blir en p800:P jaja nån som vet nått om respons tiden på t39/t68i? har för mig det var mycket snack om att den sög men dom finns inte kvar(eller så har jag inte fixat inställningarna för senast dagen@posts)
  10. GREK

    P800

    finns redan på europlitan eller vad affären heter:P iaf hade dom satt ut den med prislapp osv
  11. GREK

    köpa t39/t68i

    #1 börjar med varför har dom(bara sett en affär som säljer t39 och dom kanske bara har kvar på lager, och frågade runt lite och verkar som dom lagt ner den mobilen..) slutat tillverka den? #2 hur slöa/snabba är dom? har kört med 8310 nu och den har trevlig fart gillar t39ans form men joystick verkar nice..funkar den så bra som man tror?
  12. nej inte testat än ska göra det om ett tag
  13. försöker gå igenom idg.se tutorial om asp. står i lektion16 lättast att kolla där för er..har klippt ut koden iaf och funkar inte för det blir åtkomst nekad
  14. jag sa vad som var fel i första???????? ----- Feltyp: Körningsfel i Microsoft VBScript (0x800A0046) Åtkomst nekad. ----- den kan inte skriva på filen..funkar att skriva på den men inte updatera( så man förlorar det gammla om nått nytt kommer) edit: kan säga att jag har win2k och att jag ska skriva till .asp fil..vad mer behövs? säg så postar jag [inlägget ändrat 2002-10-24 16:27:22 av GREK]
  15. "du menar IUSR_maskin?" jo den ja..har högerklickat på wwwroot, sedan ställt in IUSR_maskin(bara på den mappen) så att den har både fullrättighet eller bara användare inget funkar..har försökt med ett par andra users men gav ingen effekt(iof borde det inte det men kan alltid testa..) vart fixar jag "Web Anonymous Users"?
  16. ja försöker skriva till en fil men blir det problemet..har försökt med att ge alla användare och bara IIUSR full åtkomst..men verkar inte fixa sig nån som vet? har sett det flera ggr på forumet men inget verkar hjälpa eller så e man bara dum:P ----- Feltyp: Körningsfel i Microsoft VBScript (0x800A0046) Åtkomst nekad. -----
×
×
  • Skapa nytt...