Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

aromata

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. aromata

  hej :

  Jag har en Acer Aspire 1300 sedan drygt ett år tillbaka och är väldigt nöjd. Har gått problemfritt och den har en bra skärm. Hade även Acer innan dess och den gick oxå utan problem. Som andra skriver så är en uppgradering i princip uteslutet.
 2. Jag har inga virusproblem idag men vem vet, kanske imorgon?
 3. Tack för svaren. Med att lägga till en bokstav till adressen tänkte jag att mina mail-kamrater kanske skulle kunna hålla sina datorer friska. Och om väldigt många hade tillämpat denna "metod" så skulle kanske spridningen av vissa virus gå långsammare och bli mindre omfattande.
 4. Om jag har ett web-baserat mailkonto och alltså inte laddar hem mailet till min dator, är jag då skyddad mot virus? Om jag öppnar en bifogad fil på mitt web-baserade mailkonto, är jag då skyddad mot ev virus? Om jag i mitt mailprogram på min dator lägger till en bokstav eller en siffra till alla adresser i min adressbok, då borde inga virusinitierade mail kunna skickas (eller rättare sagt mottagas) till några av mina adresser. Jag själv har full tillgång till adresserna precis som vanligt i alfabetisk ordning, jag behöver bara radera den bokstav eller siffra som jag lade till för att få tillbaka en gångbar adress. Synpunkter??
 5. Har köpt en Samsung E-700. Har installerat EasyStudio Filemanager från Samsungs hemsida. Har installerat USB IrDa på dator med XP. Men jag får inte överföringen att fungera. Kan någon hjälpa mig??
 6. Jag vet att ett antivirusprogram är ett måste men jag undrar bara om det fungerar.
 7. Om jag får ett mail som jag osäker på, kan jag då inte, utan att öppna det, skicka det vidare till min web-baserade mailtjänst och öppna det där? Kan jag då inte på detta sätt nyttja webservernas virus- och antispam-program?
 8. aromata

  XP home

  Jag vill att utforskarens alla filer ska visas i "detaljerad lista". Kan jag ställa in detta centralt på ett ställe eller måste jag ändra för varje enskild mapp? Har XP home.
 9. Har nog fått ett ganska ofarligt virus som heter Startpage-U.
 10. Varje gång jag startar datorn och Explorer så får jag upp en oönskad startsida. Jag ändrar startsida och ändringen stannar kvar även om jag stänger Explorer. Men när jag stänger datorn och startar den på nytt så dyker den oönskade startsidan upp igen. Hur blir jag kvitt detta problem?? När jag hämtar mail till Netscapes mailpogram så får jag ett eller två mail som säger att mail till för mig okända mailadresser inte har kunnat levererats. Vad är detta? Tacksam för svar!!
 11. aromata

  prisvärd?

  Tänk på att kolla om kameran är kompatibel med Windows XP. Kanske är alla det nu för tiden men om inte så kan du få problem med att tanka över bilderna i framtiden (om du kör eller kommer att köra XP naturligtvis).
 12. Drivrutiner finns inte och kommer ej heller att tas fram är budskapet. Mycket dålig kundservice. Väljer andra tillverkare i framtiden.
 13. aromata

  XP -> 98

  Har införskaffat en Acer Aspire 1300 med XP home. Det visar sig att min kamera och skrivare inte är kompatibla med XP. Funderar därför att byta till W 98. Kan jag göra detta utan problem? Min processor är en AMD Athlon XP - betyder det att den är speciellt anpassad för XP och att jag får problem med W 98?
 14. Tack. Verkar kanske inte vara ett lysande val. Jag tror jag avvaktar.
×
×
 • Skapa nytt...