Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

idiot_savant

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Nej, det räcker nog om du betalar för mauserbjörken.
 2. http://www2.blocket.se/view/897817.htm?l=0 "Kniven tillverkad i ett ex. Bladets längd 90 mm.Total längd 205mm. Skaftet av mauserbjörk och renhorn. Slidan av mauserbjörk och läder. Pris 1800 kr." Mauserbjörk.... Tja... vad säger man?
 3. Ja, så vitt jag vet. Tycker själv att 150 låter extremt mycket, men så stod det. Skärmen blir ju flimmerfri vid 60. 80, kanske t.o.m. 100, är den normala frekvensen, så varför köra i 150? Jag gissar ju på att ju högre frekvens desto mer får skärmen och i synnerhet grafikkortet arbeta = högre värme och kanske kortare livslängd??
 4. Jag kan köra min skärm i 80-150mhz i 1024x768. Varför skall jag välja 80mhz när jag kan köra i 150? Hur påverkas mitt bildskärmskort/skärm av snabbare uppdatering? Några negativa effekter?? Inbillar ju mig att 150mhz är bättre än 80...
 5. Jag har vid ett par tillfällen laddat hem mp3 filer som efter nedladdning fått suffixet mp3.1 och som inte funkar att spela upp. Vad är det för fel? Är de avsiktligt felkodade? Hur gör jag för att undvika att ladda hem felkodade mp3filer?
 6. http://www.belarc.com/free_download.html ger info om alla enheter i datorn, brukar funka
 7. Nej, det funkar inte. Messenger måste tydligen laddas om man skall internetta. Kryssar du bort alternativen "starta med" och "aktiv i bakgrunden" och därefter kör config etc så återkommer messenger iallafall när du startar t.ex. ie. Typisk Win lösning.... du kan inte bli av med skiten om du inte avinstallerar och då försvinner säkert andra funktioner hos t.ex. IE och outlook...
 8. Hur gör jag för att stänga av automatisk uppstart av Windows Messenger V4.7 som installerades med XP? Jag har redan försökt med att avkryssa alternativet "starta automatiskt med Windows" men det hjälper inte. Jag vill inte avinstallera programmet helt, bara slippa att skiten startar med windows.
 9. Det enda man med säkerhet kan säga är iallafall att sossarna fortfarande kommer att sitta vid makten om 50-år. Självklart kommer de att säkra makten med hjälp av en härlig blandning av IB-affärer, lite valfusk och en krydda SVT/Fichtelius. Det borde räcka för att säkerställa konformiteten i det svenska samhället.
 10. Polen köpte säkert F16 delvis beroende på skäl som man av en eller annan anledning inte vill redovisa offentligt. JAS är bra, men har aldrig deltagit i skarpa uppdrag. F16 är en gammal modell som efterhand har uppgraderats och utvecklats, men som framför allt deltagit i en lång rad skarpa uppdrag. I det här avseendet kan inte JAS konkurrera med F16. Självklart kommer ett blivande NATO-land att välja beprövade NATO system. JAS är och kommer att förbli en inhemsk företeelse till dess att vi avskaffar försvarsmakten, vilket vi redan är på god väg att göra. NATO ett ekonomiskt och militärt samarbete. Det borde kanske Sverige ha lärt sig vid det här taget.
 11. Vilket system använder du? Är det en ide eller scsi disk? Jag är lite osäker på vad det är som strular med din dator, men om det är ett systemfel så kan du använda norton disk doctor eller disk warrior. Finns i butik och funkar med alla system. OS8-9 BÖRJA med att kontrollera disken med SKIVKONTROLL (disk first aid) som finns installerat med systemet i mappen verktygsprogram. OSX Eller håll ned cmd-s under uppstart OSX och vänta till prompten är färdig, skriv därefter in fsck -y och låt systemet kolla disken. TÖM internet cach och loggfiler. Skriv mer utförligt vad det är som strular nästa gång.
 12. Har precis fått erbjudande om att koppla upp mig via comhem i min fastighet. Jag använder för närvarande Telia ADSL 0.5 mbit uppkoppling och kan ladda hem i 60K och upp i 80K från en snabb server. Hur står sig comhem 0.5 resp 1 mbit alternativet i jämförelse med telia ADSL 0.5 mbit? Tacksam för alla synpunkter!! Speciellt om ni kommer från GBG området och har uppkoppling via Comhem flerfamiljshus!
 13. Vore det inte bra om vi la ut kriminalvården på entrepenad till Ryssland? Skicka över alla kriminella till ryska fängelser och låt dem ev. komma hem när tiden är avtjänad. Som det är nu kostar de bara pengar och får dessutom lön för att sitta i fängelset. Jag är övertygad om att det skulle gå om bara viljan fanns. Det vore så skööönt att bli av med dem.
 14. Jo, det var min första tanke oxo. Har 2 diskar, 6.4 Gb + 30 Gb. Biosen känner igen/ser/läser båda diskarna och de funkar som de skall, så jag gissar på något annat. Problemet är att det är mina föräldrars dator och jag vågar inte ta allt för stora risker med den = fel fil/uppdatering kan göra mig arvlös. Jag vill bara att den skall funka optimalt samt ställa till så få problem som möjligt. Men DMA problemet vill jag verkligen få bukt med. Den nya disken har en 2mb buffert, medan den gamla endast har 256k. Det vore ju kul om man kunde utnyttja den till max, d.v.s. så långt moderkortet pallar med.
×
×
 • Skapa nytt...