Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tmed

Medlem
 • Antal inlägg

  80
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. I mitt jobb så tillbringar jag en del tid i bilen och en del på hotell. Tanken var att jag skulle kunna använda headsetet i bilen för samtal och sedan använda samma headset på kvällen men kopplad till datorn och prata via skype. Men jag har förstått att det är svårt att få vissa headset att funka med iPhone 3GS.
 2. Hej, har en fråga som jag behöver svar på. Om jag köper ett bluetooth headset till min mobil, går det då att använda detta som headset till datorn(skype)med en usb-bluetooth dongle?
 3. Ok, kollade detta igår kväll.... Processorn jobbar med 2.333MHz vid 100% belastning av processorn och ligger på ca 2.000MHz vid "normalt" användande. Alltså går inte processorn ner för att den blir varm.
 4. Hur kollar jag vilken frekvens datorn kör med vid olika belastningar? Jag kör annars Win7 med 2gb minne, och med test av max belastning på båda kärnorna så låg tempen som max på 77grader med CoreTemp.
 5. Jag har en HTPC med ett Asus P5E-VM HDMI moderkort och en Intel Core 2 Duo E6550. Jag tycker att systemet är lite slött och beter sig konstigt trots nyinstallation av OP. Jag har heller aldrig fått hd-filmer till att visas laggfritt utan allt hacker smått. Därför funderar jag på att byta moderkort och processor. Mina funderingar går på antingen ett system med inbyggd processor ex Zotac eller ett miniITX kort med processor. Det bästa vore ett fläktfritt då utrymmet är begränsat i chassit. Med ett mindre moderkort får jag plats till extra hårddiskar vilket gör att jag gärna tar ett litet kort. Vad för system kan ni rekommendera? Givetvis ska det vara så billigt som möjligt men ändå klara i stort sett allt, gärna och ha möjligheten att stå på 24/7.
 6. Det är troligtvis fler än jag sitter i samma situation. Jag har köpte en "avancerad" kamera och givetvis följer det bara med en manual på skiva(?!?) vilken inte alltid är så praktiskt när man är iväg och ska ta foton! Därför undrar jag om någon vet om en billig bra tjänst där man kan ladda upp en pdf-fil och få den tryckt som en bok?? Tackar på förhand. Johan
 7. Tackar. Väldigt bra info!
 8. Jag sökte på ett namn jag var intresserad av och då dök detta upp: Dom som registrerat adressen är ju domaininfo.com och hur länge den är registrerad men vad det sista betyder har jag inte stött på innan. [inlägget ändrat 2008-12-16 20:21:31 av Tmed]
 9. Hoj Är det någon som vet vad detta menas med när det dyker upp bakom ett domännamn: "clientDeleteProhibited"?
 10. Eftersom man haft både Volvo och BMW så kan jag väl bara säga att BMW ägare har roligare..... PS. Att styla en Volvo är som att sminka en gris! DS
 11. Nja sortimentet är inte bra men priserna är faktiskt konkurenskraftiga vill jag påstå. Volvo jämförs mot ex Audi, BMW & Mercedes utomlands och där är vi ligger vi bra till. Synen på Volvo utomlands är mycket mycket bättre än här i Sverige. Något man bör tänka på är att det är nästan lika dyrt att bygga en liten bil som det är att bygga en stor, det som skiljer är materialkostnaden vilken är försumbar. Liten bil=liten vinst!
 12. Öhh, jobben finns här. Om företaget ägas av någon annan spelar helt enkelt ingen roll. OM ex Volvo går i konkurs så KAN detta drabba närmare 160 000 anställda inom Sverige. Så många personer är sysselsatta mot fordonsindustrin,ex i projekt, utlagd tillverkning m.m. Därför är det enligt mig ytters viktigt att behålla desa jobb inom landet dvs det borde finnas en anledning för regeringen att överväga att köpa Volvo och Sabb för att sedan sälja när allt vänder. Nej, troligtvis blir det inget stöd för dom. Det amerikanska stödet kommer troligtvis att skrivas som så att det endast gäller dom amerikanska bolagen. Man vill inte satsa pengar i då ex Volvo och Sabb eftersom dom inte räddar amerikansk ekonomi.
 13. Jag har en fråga jag hade hoppats på att få svar på. När jag går in under Nätverksplatser på datorn så finns det väldigt många delade kataloger. Vissa av dom är aktuella dvs fortfarande delade mellan våra datorer, men andra är gamla som blivit kvar! Hur gör man för att rensa gamla nätverksplatser?
 14. Om nu amerikanska biltillverkare får stöd av staten så kommer det stödet troligtvis bara gälla Ford, GM & Chrysler dvs Volvo & Saab kommer inte att få del av pengarna. Jag vill sticka ut hakan och påstå att Svenskar överlag är för bekväma MEN man ska inte "dra alla över en kam", det finns massor av duktiga arbetare. Svaret på frågan är egentligen att jag inte har en aning... Och vad tror du man gör...! Dessutom ligger Volvo och Saab inte långt efter vald gäller miljöbilar som folk har fått till sig genom pressen. Alla bilfabrikanter har blivit tagna på sängen av detta stim om miljön. Det finns massor av folk som sålt sina "stora" bilar för att köpa en liten och samtidigt förlorat massor av pengar när dom sålt den stora bilen för att den lilla drar 0,2l/mil mindre...
 15. Har letat runt som en id**t och fann tillslut att diskar som stödjer HotSwap beter sig så här...
×
×
 • Skapa nytt...