Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alex126

Medlem
 • Antal inlägg

  91
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej, jag kör windows xp media edition sp2 svensk version... har försökt installera IE7.0, också den med svensk vers, men får ett felmeddelande som säger att programmet inte stämmer överens med sråket på operativsystemet. Någon som har en lösning?
 2. Hej, har provat Windows Vista på en väns dator och tyckte att gränssnittet var fint! Undrar om det är möjligt att köra ett Windovs Vista tema på Windows XP?
 3. jag ger upp!!! har letat nu i 1 timme efter ett program som kan öppna .jdm filer... hittar inget!!! har någon nåt tips!!
 4. tack för ditt svar... läste lite men hittar inte "nyare" program som ersätter jetform, i alla fall de som är gratis...
 5. hej, någon som har hört talas om programmet JetForm Filler Pro och var kan man i så fall ladda ner det gratis? Har en fil med ändelsen .jdm, finns det andra program som kan läsa det? Tack för alla svar!
 6. Tack för ditt snabba svar!! Provade med det som föreslogs, men tyvärr hjälpte det inte. Några saker fanns inte ens med i mina inställningar som HP refererar till i detta dokument.
 7. japp, jag har kollat i BIOS, misstänkte också det men jag hittade inget som hade med IR att göra. Var finns inställningarna för det?
 8. Hej! jag har en Compaq Evo N1020N och vill överföra några bilder från mobilen till datorn som har IR. Dock hittar inte datorn min mobil (Sony Ericsson K750i). Har surfat runt lite och föröskt hitta lösningar men hittar inget som passar. Kan någon hjälpa mig kanske?
 9. Hej! vänder mig till Er alla ATI-experter eller ni som kan hjölpa mig ändå... jag har ett ATI Radeon X300 grafikkort och har kopplat datorn till TVn med en scartkabel. jag får en bild, men bilden är svart vitt. har ställt in på PAL B och provat även efter land--> PAL B, men det är fortfarande svart vitt på TVn. Hur/vad ändrar man för att det skall vara färg även på TVn??
 10. det är inställt på pal b och efter land (sverige) har även testat på andra inställningar, men fortdarande svart vitt....
 11. hej, jag har ett ATI kort som heter IGP 340. jag brukar ha datorn kopplad till tv:n med en scart-kabel och svhs och det funkade utan problem tills för några dar sen.kabeln började glappa så jag köpte en ny. problmet nu är att bilden är svart/vitt. jag har provat på 3 tv apparater som och med en ny kabel. Är det nån insällning som man måste ändra eller vad säger ni??
 12. Alex126

  Autostart

  hej kan man se vilka program startas automatiskt efter att windows har startat?? eller rättare sagt, jag vet att man kan det, men hur gör man det?
 13. Hej! Vet någon hur man låser upp funktionen att de numeriska tecknen på vissa bokstavstangenter skrivs ut istället för de vanliga bokstäverna?
 14. hej, jag klickade på en ljudlänk och fick upp en ruta där man kunde välja att lyssna direkt i IE eller öppna i Windows Media, jag råkade klicka på "öppna i IE" nu undrar jag om man kan ändra det?
×
×
 • Skapa nytt...