Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

svehwa

Medlem
 • Antal inlägg

  146
 • Gick med

 • Senaste besök

Om svehwa

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Skövde
 1. Tack för svaren men att man via Outlook kan skaffa Microsoftadress som slutar på "outlook.com samt hotmail.com det känner jag till men det var inte min undran. Tidigare så kunde man även skaffa en @live.se adress via Microsoft. Går inte detta längre eller varifrån får man den numera? Någon som vet?
 2. svehwa

  LÖST @live.se

  Försöker skapa mig en ny maildress med @live.se men det verkar inte fungera längre? Finns bara @hotmail.se numera? /Sven
 3. Vid nedladdning av nya drivrutiner till min scanner fick jag med ett program som heter "Strong signal". Inget jag ville ha så avinstallerade detta på vanligt sätt. Blev lite orolig då jag såg att avinstalleringen tog bort väldigt mycket. Då jag efter automatisk omstart loggade in med mitt vanliga logg in blev skärmen blå. Försökte med ett annnat loggin som admin men samma resultat. Om jag däremot loggar in med min frus loggin så kommer jag in men givetvis kommer jag inte åt alla mina egna uppgifter. Via min frus loggin försöker jag göra en systemåterställning med godkännande av admin-loggin. Systemåterställningen misslyckas och går inte att genomföra står det efter en stund. Någon som har en lösning på detta?
 4. Jag hittade det direkt men väntar lite som det stod på sidan så jag ser att allt fungerar innan jag raderar, kollar igenom också om jag vill spara något. Toppen:) Ps. Jag gjorde alltså själv ytterligare en ominstallation nu.
 5. Tack för hjälpen det verkar logiskt. Bör nog fungera i Vista också alltså
 6. Har tagit över en dator där windows vista ominstallerats ett antal gånger så mappen windows.old är nu 80GB. Kan jag radera denna utan att sabba något? /Sven
 7. Hjälp vad har jag gjort? Lyckats enkelt fixa till så att alla tecken har bytt plats med varandra utan någon som helst ordning verkar det som. Bokstäver och siffror ligger som tur är kvar på rätt plats men inte övriga tecken. HUR återställer jag detta? Va!!!!!!!!! Nu när jag skrev ? av gammal vana så fanns det där på sin plats igen, lika så alla andra tecken. Vad hade hänt? Kan ju vara bra att veta om det händer igen. /Sven
 8. Bra idé Larsas men tyvärr redan varit inne där men inte hittat något som kunde hjälpa mig. Säger inte att lösningen inte finns där men inte hittat den i alla fall. Även försökt att döpa om den till en vanlig avi-fil men inte lyckats. Flera förslag mottages tack!
 9. Kan inte öppna en VOB-fil som jag har. Jag har tydligen råkat ta bort något som gör att jag inte kan titta på den. Pinnacle instant CD/DVD vill att jag ska sätta i installations-CD som jag inte har. Någon som har en lösning på detta istället.
 10. Tack för tipset och tack speciellt för första svaret.
 11. CClener har jag redan men det är inte det jag är ute efter nu utan jag råkade hamna på att Registry reviver skulle kunna hjälpa mig att öppna en VOB-fil som jag har. Jag har tydligen råkat ta bort någon fil som gör att jag inte kan titta på den. Pinnacle instant CD/DVD vill att jag ska sätta i installationsCD som jag inte har. Du kanske har en lösning på detta istället.
 12. Någon som känner till programmet Registry reviver? Är det verkligen så bra som det utger sig för att vara eller är det ytterligare ett av alla bluffprogram som bara vill man ska betala in pengar? Tittat i detta forum samt Googlat men inte hittat något bra svar på min fråga.
 13. svehwa

  IE8?

  Jo givetvis försökt via Update men inte lyckats men NU äntligen gick det :-)
 14. svehwa

  IE8?

  Tänkte hjälpa min granne att uppdatera till IE8 men nu verkar den inte finnas längre någonstans för nedladdning? Stämmer det? Varför?
 15. STORT tack. Du är en Ängel. Nu är allt normalt igen. Tack igen/Sven
×
×
 • Skapa nytt...