Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

von hast

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Tack För svaren. Men jag kanske förklarade lite luddigt.. Så här är det, när jag loggar in på domännamnet skall den koppla som vanligt men när jag loggar in som lokal admin vill jag inte att den ska ut på Internet bara på nätet oavsett om jag e hemma eller på jobbet... Mvh // Jim " Erfarenhet är den kam livet erbjuder när du tappat håret."
 2. Har en ibm t20 bärbar i jobbet. Har docka på jobbet och hemma. Problemet är att hemma har jag isdn i nätverket och datorn kopplar upp sig själv redan i uppstarten detta blir hiskeligt dyrt för mig. Har kollat de flesta inställningar utan framgång. W2k är intallerat på burken. Taksam för hjälp..// Jim
 3. codec 4x fungerar fint. finns här: http://www.divx-digest.com/software/index.html
 4. Har en bärbar Compaq Armada M700 med Nt4 på. Eftersom Nt4 inte stöder ir porten så undrar jag om det är någon som vet om det finns ett program från en tredjepart tillverkare som löser detta. Tack
 5. Har en bärbar Compaq Armada M700 med Nt4 på. Eftersom Nt4 inte stöder ir porten så undrar jag om det är någon som vet om det finns ett program från en tredjepart tillverkare som löser detta. Tack.
 6. Tack för alla svar! Jag har köpt en M700 PIII 450 nu trots en del oro från somliga. ang modemet så är jag också besviken på uppkopplingen på 31000 och har aldrig lyckats få en högre trots försök med flera olika bolag. Är modemet ett Lucent? ifall det inte är så, är det säkert att använda? jag har win 98 2:a versionen installerat och efter 3 veckors användande hemma och i nätverk på jobbet har den inte orsakat några problem.. Mvh Hast
 7. Hej För mig fungerade det med att ominstallera windows över den gamla. Det är bara att stoppa i skivan och följa instrutionerna och svara ja när datorn frågar om du vill behålla dina gamla sys filer. När det var klart så var allt som innan förutom att den inte hängde sig förstås..
 8. Hej Martin! Jag har en sådan maskin som du eftersöker, en canon. Vad ska du ha den till om man får lov att fråga? jag menar det är ju inte "state of the art" längre. Jag är ny har på e-forum och vet inte riktigt hur vi ska få kontakt men svara du på ifall du är intresserad så löser det sig säkert.
 9. Är det någon som har erfarenhet av dessa nya armador från Compaq? Jag har en äldre Armada som har fungerat mycket bra (1750) men blir lite misstänksam när M700 modellen är så liten, är det möjligt att Compaq har gjort en dator som är lika driftsäker som min 1750 på 4,5 kilo och dubbla volymen?
×
×
 • Skapa nytt...