Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SverkerG

Medlem
 • Antal inlägg

  261
 • Gick med

 • Senaste besök

Om SverkerG

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1974-06-21

Profil

 • Ort
  Rättvik
 1. Japp... Liknar den manual jag redan har och som jag länkar till i tidigare inlägg. Men tack i alla fall.
 2. Fick den från Telia då de stängt av mitt fiber och det skulle ta dem ett par dagar att återställa allt. Tänkte vad bra, då kan jag använda den som en extender när fibern börjar fungera. Men fick aldrig igång den. Nu, sedan den 30/9 Är jag kund hos Comhem och då kan jag förstå om den inte hittar nätverket. För jag utgår att den är låst till Telia.
 3. Är E5573CS jag har. I så fall är det inte dolt nätverk.
 4. Ok. Huawein hittar inte nätverket trots att jag är i samma rum. Hur kollar jag att SSID på time capsual inte är dolt? Eller det kan jag nog googla mig till. Här är manualen till Huawei. Den enda jag hittar. Är rätt intetsägande.. https://www.telia.se/dam/jcr:860fb7d8-be0b-48ab-91c8-c517c96b8fad/Huawei_E5776_router.pdf
 5. Cecilia: Hmmm, ingen aning... Hur kollar jag det? Har en Apple time capsual modell äldre som jag använder som router. Men signalen når inte sovrummet ordentligt. Tänkte använda Huawein utanför sovrummet som signalfötstärkate. Men den hittar inte nätverket. Alla andra enheter hittar nätverket, både till det gamla och huawein.
 6. Ingen som har någon ide om varför Huawein inte hittar mitt nätverk?
 7. Jag har anslutit till enheten i appen och tryckt valt att använda den som "extender". Men den hittar inte det nätverk jag vill att den skall ansluta till. Den hittar alla mina grannars nätverk, men inte mitt. Jag har även försökt att göra inställningarna via inställningarna genom IP adressen. Men även där får jag inte till det. Den hittar inte mitt nätverk. Jag har även försökt att lägga in det manuellt, men utan framgång. Har jag missat nåt? varför funkar det inte?
 8. Har även aktiverat "frigör utrymme" och den frigjorde massor med utrymme, men inga bilder från kameran försvann. Så jag undrar lite vad den tog bort... Nu har jag testat lite. Har tagit lite fulbilder med mobilen. När bilderna hade laddats upp till Onedrive så har jag raderat dem från min enhet. De har då funnits kvar på Onedrive, även när jag har gjort ny synkning. Så det verkar vara mer en uppladdning från foton i mobilen än synkning. Kanske är skillnad på hur Onedrive hanterar dokument och foton? Men jag misstänker att om jag flyttar bilderna från mappen foton och lägger dem under dokumentmappen så kommer de att försvinna på alla enheter jag raderar dem där, om jag inte laddat ned den fysiskt till någon av enheterna vill säga.
 9. Ursäkta sent svar. Men det är Android oxh onedrive det rör sig om då jag har en Samsung Galaxy A3 (2018)
 10. Har inte iCloud, bara onedrive. Har varit inte på supportsidorna och läst men hittar inte det du citerade. Har du länk?
 11. Hmm, jag vill ju inte förlora några bilder. Tänkte om det gick att flytta foton i Onedrive till andra mappar. Men det verkar inte gå heller. Verkar bara gå att skapa album eller göra taggar.
 12. Har en fråga. Har haft onedrive ett tag och synkar alla mina bilder mellan telefon och onedrive. Jag vill bara försäkra mig om hur det funkar. Om jag tar bilder och har synkat uppladdningen med kameran till onedrive så sparas bilderna nästan omedelbart i molnet efter jag tagit bilden. Men hur blir det om jag tar bort bilden från telefonen? försvinner den från onedrive då? Tänker att detta är ju en synkronisering och inte backup? Eller tänker jag fel där? Anledning till att jag frågar är att jag har upplevt att bilder jag raderat i telefon även har försvunnit i Onedrive. Men det kanske var längre tillbaka det fungerade så. Behöver veta för jag behöver radera en del bilder från min tel för att frigöra lite utrymme. Tacksam för svar.
 13. 1. ja, helt riktigt... det är ett program.. 2. Faktiskt inga alls. Utom att efter att ha laddat ned ett gäng program som inte fungerat, medfört virus m.m. så har jag inga andra belägg.... Just detta program fick jag heller inte att fungera vare sig via usb kabel eller bluetooth, Kan inte välja "enbart laddning"som det står i instruktionerna Det är antingen "medianhet" eller "kameraöverföring"
×
×
 • Skapa nytt...