Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

HG4

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. ja det är Me på bägge.. ISDN-router 1 tror jag genom hub nää det har jag inte
 2. Hej. Jag har precis fått ISDN här hemma. och jag kopplade in det och allt funkade jätte bra. eftersom jag har 2 datorer så vill jag kunna nyttja internet på båda. Jag använde intenetdelningen som finns i windows (Win ME) och det funkade bra. men så startade jag om datorerna och sen funkade inte internet alls. då tog jag bort intenetdelningen igen och då funkar internet igen. någon som vet vad detta beror på? eller som har något annat program än de som finns i win jag kan testa.. //Martin
 3. Hej.. Jag behöver ett gratis program som kan få fram ett lösenord man har satt på en winzip fil. måste kunna ta fram minst 8 tecken. det är det som är problemet. hittar bara som kan ta upp till 5 tecken. någon som har något tips på program? tack på förhand /Martin
 4. HG4

  TV-out

  Hej! Jag har en dator med TV-out. men när jag ändrar i windows att jag vill ha bilden på TV:n så försvinner bilden från datorskärmen. och det är ett problem när TV:n inte är i samma rum som datorn så jag undrar om det går att ändra så att jag har bilden på både skärmen och TV:n sammtidigt? (har riva tnt2 grafikkort)
 5. HG4

  Wap!

  okej.. vi ska göra de i skolan.. testa att göra vars en wap sida alltså. så det var därför jag ville ha nått lätt program bara!
 6. HG4

  Wap!

  Hej.. jag skulle vilja ha hjälp å hitta ett lätt och smidigt program för att göra en wap sida. det ska vara lätt att förstå!
 7. Hej! Jag skule vilja få reda på hur man får reda på sin MAC adress till nätverkskortet?
 8. HG4

  T65 (Batteri)

  okej.. jag ska testa det! tack så mycke för tipset!
 9. HG4

  T65 (Batteri)

  Hej! jag har problem med att indikatorn för batteriet visar att jag har hälften av batteriet kvar. men ändån kommer varnings medelandet upp att batterinevån är låg. och efter ett tag stängs mobilen av. någon som vet varför det är så? eller någon som har haft samma problem och lyckats få rätt på de?
×
×
 • Skapa nytt...