Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rolfgkohler

Medlem
  • Antal inlägg

    159
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Rolfgkohler

  • Medlemstitel
    Aktiv

Profil

  • Ort
    Lund
  1. Tack för tipsen. Jag har kört en rengöringsskiva men det hjälpte inte. Jag gjorde som så att jag brände en kopia av DVD-skivan som inte ville starta i min ASUS på en annan dator och sedan så kunde jag spela upp DVD-copian på min ASUS. Jag ska kolla upp det där med firmware. Roffe
  2. Min dvd-spelare/brännare Matshita DVD-RAM UJ-860S ATA-device som sitter i en ASUS X53 (6 år gammal) har slutat spela upp vissa skivor. Mina egna brända fungerar alltid att spela upp men nya filmer och program fungerar sällan att spela upp. Någon som har en lösning på detta?
  3. Grejen är den att LG HDD/DVD-recorder står 3,5 mil ifrån mig och jag ville slippa den omvägen men det verkar ju inte vara nå´t annat att göra. Tack för tipsen i alla fall. Rolf
  4. Jo, Isobuster hittar de drygt 2 GB i ISO-format och jag har extraherat dem från DVD-skivan till Datorn men vad gör jag sedan?
  5. Har spelat in en film på min ca 8 år gamla LG HDD/DVD recorder RH277HB och bränt den på en DVD-skiva. Filmen går inte att spela upp på datorn. Datorn registrerar inte ens att det finns något på DVD-skivan. Filmen går bara att spela upp på LGs HDD/DVD recorder. Hur gör jag för att datorn ska kunna spela upp filmen? Hoppas det finns någon som har ett tips om detta! Rolf
  6. Eftersom jag är en stor fan av ASUS så får jag väl berätta att LapTopen återuppväktes från de döda häromdagen. Jag var på väg att köpa en ny och uttryckte bara ett snyft över att denna superbra dator var deceased, samtidigt så provade jag en sista gång att trycka på startknappen och, TJONG, så bara gick den igång. Helt plötsligt mindes jag att den gjort något liknande en gång för några år sedan och det som har hänt är helt enklt att batteriet har tagit slut, fast jag trodde det var fulladdat, och när man då kopplar till nätsladden så händer der först ingenting förrän efter ett tag. Det konstiga i den här historien var att jag provade utan batteri i och det hände inte något då heller. Fast det kan ju ha varit så att sladden inte var i, kanske! Ja hur som helst så är jag väldigt glad.
  7. Laddaren fungerar men om själva el-nätverket i LapTopen fungerar vet jag inte och det kanske är det mest troliga att det är någon krets i denna del som brunnit? Vad kostar det att byta?
  8. Hej! Min LapTop Asus X53s bara dog. Den är ca fyra åg gammal och inköpt på MediaMarkt. Igår blev den helt svart. Inte ett liv iden så att säga. Jag har byggt några stationära datorer men kan inte så mycket om LapTops. Vad kan man göra i ett sånt här läge. Har ingen garanti eller särskild försäkring. Har dock hemförsäkring! Klaga hos ASUS? eller MediaMarkt? Finns det någon säkring som kan ha gått? eller någon annan del som är lätt att reparera? Ofta kostar ju reparation mer än en ny LapTop så det är kanske inte något alternativ! Tacksam för alla förslag!
  9. Ja, jag testade att avinstallera MSN och lägga in den gamla versionen men när jag försökte använda MSN så ville programmet absolut uppdatera till senaste versionen. Antagligen för att jag har en del tilläggsprogram som kommer med MSN. Jag får väl försöka igen och USB-webcam med mick installerar drivrutiner av sig själv. Det är bara att plugga i den! Tack för svaret!
  10. Efter att jag uppgraderade till senaste av versionen av Windows Live Messenger så hittar inte programmet mikrofonen på USB-webcameran Bazoo Nano XS. När jag försöker ställa in ljud och bild så föreslår programmet bara det program som jag använder för uppspelning. USB-cameran fungerar i alla fall men det känns klyddigt att behöva koppla in en till mic för att få ljudet att fungera. Jag använder Vista basic på en billig men ny Laptop från Packard Bell. Någon som vet vad det kan vara för fel och vad man kan göra för att få programmet att fungera? P.S. USB webcam med den inbyggda micken fungerar hur fint som helst när jag använder andra program. Jag har angett USB-micken som standardenhet i kontrollpanelen för ljud och jag har försökt hitta USB-micken i Windows Live Messenger genom att välja anpassad när ljudet ska justeras för mikrofon men det är just det som inte fungerar. Mvh! Roffe
  11. Jag väljer anpassad och det visas bara det inbyggda ljudprogrammet, tyvärr!
  12. Tack för svaret men detta har jag redan provat. Som sgat andra program har inga problem att hitta micken på USB-webcameran. Det är bara Windows Live Messenger (den senaste versionen) som krånglar!
  13. Efter att jag uppgraderade till senaste av versionen av Windows Live Messenger så hittar inte programmet mikrofonen på USB-webcameran Bazoo Nano XS. När jag försöker ställa in ljud och bild så föreslår programmet bara det program som jag använder för uppspelning. USB-cameran fungerar i alla fall men det känns klyddigt att behöva koppla in en till mic för att få ljudet att fungera. Jag använder Vista basic på en billig men ny Laptop från Packard Bell. Någon som vet vad det kan vara för fel och vad man kan göra för att få programmet att fungera. P.S. USB webcam med den inbyggda micken fungerar när jag använder andra program. Hur fint som helst. [inlägget ändrat 2009-07-03 23:11:09 av Rolfgkohler] [inlägget ändrat 2009-07-03 23:11:44 av Rolfgkohler]
  14. Har en Lap-Top, Compaq Presario 2100 som jag förlorat biosen på. Vid uppgradering av bios gick strömmen och bios försvann. Datorn är helt död. Bios-chipet är fastlött i moderkortet. Finns det nåt sätt att lägga in ny BIOS i min Lap-Top?
  15. Skulle uppgradera biosen på min Lap-Top Compaq Presario 2100. Av någon underlig anledning stängdes stömmen av och nu fungerar ingenting. Datorn har inte längre någon BIOS. Finns det något att göra. Går det att lägga in ny bios?
×
×
  • Skapa nytt...