Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

NilZon

Medlem
 • Antal inlägg

  69
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Vid detta laget har du väl redan fått lösningen från Zyxel eller Telia? Har man 24Mbit och Zyxel Prestige 334 så måste man stänga av 334'ans inbyggda brandvägg för att utnyttja hastigheten. Man har ju ändå ett ganska bra skydd med NAT + mjukvarubrandvägg... [inlägget ändrat 2005-05-24 22:41:40 av NilZon]
 2. LOL! Kan man ge minuspoäng? (Problemet är just Windows update)
 3. Hur många timmar ska det ta för MS att fixa till rätt språk?
 4. Efter att ha laddat ner den senaste säkerhetsfixen från Windows update så har vissa menyer/knappar slutat att fungera på vissa sajter, tex. hovringsknappar gjorda i Frontpage. Min andra dator drabbades inte av detta så jag sitter och river mig i huvudet nu... Knapparna består av fphover.class ? Någon inställning som måste göras i IE efter uppdateringen? ActiveX? Java? [inlägget ändrat 2005-01-12 22:07:53 av NilZon]
 5. Stänger jag av det i standardläge är det ändå kvar i helskärmsläge...
 6. Man kan ju i aktivitetshanteraren kryssa i så man ser PID numret. Sen kunda man i nåt program som kördes i "command prompt" se vilket program som använde processen. Hur var det man gjorde?
 7. Äntligen har mina hängningar av Internet Explorer försvunnit! Inbyggd popupstopper i Explorer gör att jag kunde avinstallera MSN verktygslåda. Äntligen är datorn stabil igen som den var i 9 månader efter nybygget ända tills säkerhetsfixarna på Windows Update installerades. (De som kom före SP2).
 8. Kollade länken men det verkade inte vara samma problem som mitt. Hittade längre ner på sidan om uppdatering 871260 för de som fått problem efter Windows Update. Den verkar funka klockrent (peppar, peppar). Jag lyfter på hatten! Samlade säkerhetsuppdateringar för Internet Explorer 6 Service Pack 1 för företag (871260) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=sv&FamilyID=2F13B107-C509-497C-B5F5-C86154DA4E91 För företag? Vad menas med detta?
 9. Efter att ha kört Windows (XP) update har internet Explorer börjat krascha med jämna mellanrum. Kör även senaste versionen av MSN med toolbar & popup blocker. Vad göra? Någon mer med samma problem?
 10. Internet Explorer har oprovocerat börjat att krascha efter senaste säkerhetsfixen. Fattar nada... (XP Pro)
 11. För er som är inte förstår instruktioner på Engelska och är vana med Xbox där man bara behöver sätta på power-knappen kan nog hoppa över detta spel. Här krävs lite arbete för att få det att funka bra. Spelet går inte ens igång om du har installerat en refreshrate-fix. Jag var tvungen att ominstallera drivrutinerna för grafikkortet för att få bort HZ låsningen helt. Halo har en egen inställning för HZ. De flesta tvingas ställa ner grafiken till 800x600 för att det skall bli spelbart. Guide för att starta spelet med stöd av DX8 eller DX9 finns här : http://halo.bungie.net/site/halo/features/hpcperformancefaq.html Glöm inte senaste patchen . . . Jag köpte det i väntan på UT2004 & HL2 och jag gillar det mer och mer ju mer jag spelar.Hög volym är ett måste i singelplayerdelen för maximal känsla, Halo har skön musik och bakgrundseffekter. Halo behöver en hel del patchar. Grafiken är inte optimerad. Nätverkskoden behöver nog en del ändringar och det finns inget system för att straffa teamkillers. En del vill stänga av FF på sin server men vet inte att man måste editera och spara ett spel som custom för att det skall funka. Halo behöver en hel del ändringar och det kommer det med säkerhet att få. Det är ju Microsoft som gett ut det. Jag tycker det är bra och det kommer att bli bättre, ge det bara lite tid. [inlägget ändrat 2003-10-19 22:56:56 av NilZon]
 12. Tack för svaren. Alltid bra med olika tankesätt, det hjälper till när man själv försöker tänka. Jag har valt att köra utan Norton Firewall. Har autoupdate på XP & NAV, och är som sagt en ganska (över)försiktig användare. Kan notera att en html sida ladda 2-4 tiondels sekund snabbare utan NF vilket är märkbart för en neurotisk person som jag . . .
 13. Hur säkert blir mitt system med Gateway (Zyxel Prestige 304) och Norton Antivirus 2003 (Windows XP Pro). Rekommenderar ni ändå att jag kör Norton Firewall med ? Laddar inte ner filer från okända sajter och öppnar inga bifogade filer i mail. Kör inga fildelningprogram (typ DC, Kaaza) Är en ganska försiktig användare som förmodligen är överförsiktig med vad och var jag hämtar saker. Norton Firewall 2003 slöar väl inte ner så mycket men jag märker ändå en viss fördröjning på en P4 3GHZ med 1GB Ram.
 14. Jag kör Norton Antvivirus 2003 också. Stoppar inte det trojaner som försöker ta sig ut på nätet ?
 15. Köpte en Zyxel Prestige 304 Sharing Gateway och efter det så försvann alla varningar i Norton Firewall. Hur bra skydd ger en sån här ? Behöver jag ha kvar Norton Firewall eller blir det tårta på tårta ? Info om Gatewayen finns här : http://www.support.zyxel.se/prestige304.htm
×
×
 • Skapa nytt...