Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Amandus

Medlem
 • Antal inlägg

  226
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Amandus

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1957-01-01

Profil

 • Ort
  VÄXJÖ

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Har du en ledig slot så kan du sätta in valfritt nätverkskort.
 2. Det är inte så att datorn gått in i strömsparläge?
 3. Löste det, gjorde en ren ominstallation, och nu fungerar det. Tack!
 4. Jag testade detta och den hittade något som den lagade, men det funkar inte ändå. Struntar i det, har egentligen ingen betydelse. Tack!
 5. Försöker köra Systemklassificering i Windows 7 Ultimate, men den faller på "ogiltig parameter hårddisken" disken är en SSD. Alla uppdateringar är installerade och trim är aktiverad.
 6. Grafikdrivrutinen är inte helt anpassad för Windows 10, kolla om det finns någon nyare drivrutin annars får du stänga av strömsparläge stänga av med brytaren är inte att föredra.
 7. Precis, Windows 10 clean install är c:a 4 gånger större än min Arch Linux installation inkl. Alla mina program och massor av teman ikoner och Lill Lull. Det är så otroligt mycket bloat och guider m.m som tar upp så mycket plats. kör diskrensning och ta bort den gamla installationen som ligger och skräpar.
 8. Jag har också uppdaterat till 1903 på en stationär och en laptop, inga problem och allt fungerar.
 9. Tack! Helt sjukt inga pop ups längre tror knappt det är sant. Tack så mycket!!
 10. Jag har google.se som startsida vareviga gång så poppar det upp "Kommer du hit ofta använd Google som sökmotor" eller att jag ska ladda ner Googles webbläsare, jag har säkert stängt dessa pop ups 100 tals gånger så nu har jag bytt till duckduckgo men jag skulle gärna vilja ha google.se som sökmotor utan dessa popups. Gäller alla webbläsare i Windows 10. Går dessa att stänga av?
 11. Windows 10 är som ett stort virus, håll kvar Windows 7så länge som möjligt. Efter Windows 7 prova att installera ett juste Linux system istället för Windows 10. Som nybörjare t.ex Manjaro, kan du redan Linux kör Arch Linux eller Slackware. Håll dig ifrån bloat systemen Ubuntu Linux Mint Fedora Mx Linux AntiX m.m. Dom suger verkligen.
 12. Tack, nu fungerade det. Vet inte vad det var för korrupta filer jag lyckades hitta:)
 13. Går inte att installera, den börjar ladda installationen men slocknar innan själva installationen startat. Har provat att hämta från olika sidor, även provat att köra som administratör. Någon som har någon aning?.
 14. Ok ska kolla detta, tackar.
 15. Är det någon som vet var karantänen till defender ligger? Sökvägen till den. Behöver återställa en fil men Defender vägrar får försöka manuellt.
×
×
 • Skapa nytt...