Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Amandus

Medlem
 • Antal inlägg

  213
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Amandus

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1957-01-01

Profil

 • Ort
  VÄXJÖ

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Amandus

  Windows 8.1 Defender

  Ok ska kolla detta, tackar.
 2. Amandus

  Windows 8.1 Defender

  Är det någon som vet var karantänen till defender ligger? Sökvägen till den. Behöver återställa en fil men Defender vägrar får försöka manuellt.
 3. Amandus

  Partioner?

  Windows 7 UEFI 3 partitioner i Windows 8 4 partitioner.
 4. Amandus

  Partioner?

  När man installerar Windows 10 i UEFI så skapas det 4 partitioner, men hu många skapas i Windows 8 UEFI?
 5. Amandus

  Formatera USB-minne

  Här finns lite olika grafiska, själv använder jag fdisk. https://www.tecmint.com/linux-partition-managers/
 6. Amandus

  Formatera USB-minne

  Gparted?
 7. Amandus

  LÖST Nätverk Windows 10

  Jag har löst problemet genom att följa denna tutorial:
 8. Amandus

  LÖST Nätverk Windows 10

  Nu kan jag ansluta Windows till Windows ibland, den klagar på nätverks sökvägen när det inte går.
 9. Amandus

  LÖST Nätverk Windows 10

  Jag har 6 datorer i mitt nätverk 2 stycken Arch Linux och 1 iMac och 3 Windows 10 Pro med senaste uppdateringar. Alla UNIX datorerna kan komma komma åt dom utdelade resurserna från ALLA datorer så långt är allt ok. Men Windows 10 datorerna kan inte komma åt varandra. Jag har aktiverat smb/cifs i Windows men det hjälper inte.
 10. Amandus

  Windows 8 Windows Media Center

  Problemet är att Windows får ett helt annat KEY nummer efter installationen av Windows Media Center och det numret vet inte jag. Två key nummer blir bara ett efter installationen av Windows Media Center.
 11. Amandus

  Windows 8 Windows Media Center

  Jag kollade vad media center innehåller, jag kan strunta i det i är ändå inget jag inte klarar mig utan i och med att det inte funkar. Kan vara någon pirat som crackat fram mitt KEY nummer LOL
 12. Jag har både Windows 8 och Windows Media Center, köpta licenser direkt från MS Windows 8 är aktiverad, men när jag installerar Windows Media Center och knappar in produktnumret till den så funkar det men när den är installerad och klar står det att mitt nummer används av en annan dator, hur är detta möjligt?? Då är helt plötsligt inte Windows 8 heller aktiverad längre.
 13. Amandus

  Windows update

  Vad är det som tar sådan tid????? SKITOPERATIV SYSTEM
 14. Amandus

  Windows "NOT"!!

  Tycker det är konstigt att folk tycker Windows är så bra, har kört Arch Linux nu i flera år på mina datorer köpte en laptop med SSD och Windows 10 Pro men jag måste säga att jag är väldigt besviken. Uppdateringarna tar hur lång tid som helst, känns buggit och långsamt jämfört med Arch, har installerat Arch på laptoppen nu och den går som bara den snabb som attan, all hårdvara installerad och fungerar ypperligt. Jag undrar varför så många använder Windows skräpet kan ju inte bara bero på spelutbudet??????
 15. Går det att installera Windows 10 eller Windows 7 på en USB hårddisk och sedan ladda ner den uppdaterade BIOS filen från HP hemsida och sedan köra den under Windows? Och sedan koppla bort USB disken och köra mitt ARCH Linux som jag har installerad på min interna SSD disk och mitt BIOS är då uppgraderad? Eller finns det något annat sätt? Datorn är en HP G6 250 SSD c:a 6 månader gammal.
×