Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lowtek

Medlem
 • Antal inlägg

  543
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lowtek

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1985-03-15

Profil

 • Ort
  Göteborg
 1. Hej, Har en HP Omnibook 4150B som jag bytt hårddisken på. Problemet är nu att när jag startar datorn så dör den efter några sekunder och startar om. Någon som vet vad det kan vara för fel? Tacksam för svar! lowtek.
 2. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Det löste sig på det bästa sättet. Slapp t.o.m gå dit. Fick ett brev i brevlådan där dom beklagade sig och sa att dom flyttat mig till utbildningsreserven
 3. http://www.tpc.int/verify.html Säkert att det inte fungerade? Att du skrivit in det rätt osv. lowtek.
 4. Hej, Sunet levererar en sådan tjänst gratis. http://basun.sunet.se/faxfaq/ Testade (skickat till egna faxen) igår och fungerade utmärkt! Här finns ett webformulär. http://www.tpc.int/sendfax.html Dock måste du nog skriva av dokumentet för att det ska gå att skicka här. lowtek.
 5. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Ah, får sätta igång att skriva brev nu då. I värsta fall så får man se till att bli överkört av en panzarvagn och få skadestånd lowtek.
 6. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Jepp, spara en snygg mustash (ganska exakt som den Mr. A Hitler hade) och ta med sig en egen uniform med diverse förbjudna symboler på. lowtek.
 7. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Va fan, det borde ju ändå vara ett jävligt bra skäl. Att man har fru och familj att försörja. lowtek.
 8. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Nja, jag har väl inte direkt sökt den aktiv. Så det verkar som det lättaste sättet att slippa är alltså att se till att man går till psykologen när man kommer dit? lowtek.
 9. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Har väl inga goda skäl precis. Förutom att jag känner för att ta det lugnt ett tag nu när jag slutar gymnasiet till sommaren. Jobba och softa med livet bara. Kan man slippa lumpen ifall man gör sin tjej gravid? Verkar ju ändå som en jävligt bra lösning. lowtek.
 10. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Grejen är att det ÄR en specialltjänst. Radiolänksgruppchef, inte för att titeln i sig är ny utan att vi kommer få leka med det nya Ericssonradionätet. Så säpo har kollat upp mig för att se vad jag har för politiska åsikter osv. Det är asså inte vem som helst som får göra denna tjänsten. Och eftersom det är en helt ny tjänst utan överdrivet många sökande så finns det nog inte så många reserver till platsen att kalla in. Men men, det ordnar sig nog. lowtek.
 11. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Grejen var att när jag mönstrade så hade jag inte så mycket för mig i livet. Nu har jag det. Enklaste kanske är att rycka in och se till att bli utskriven efter 1-2 veckor pga. psykiska problem? lowtek.
 12. Lowtek

  Vägra lumpen?

  Tjena, Jag ska egentligen rycka in i Juni 2005. Tjänsten är 10 månader och placerad i Boden. Nu så känner jag att jag har så mycket att göra och har ingens lust att göra lumpen. Min fråga är då. Ifall jag skulle lämna landet, hur lång tid ligger preskriberingstiden på pliktvägran på? lowtek.
 13. Lowtek

  Junction

  Hej, Har lite problem med att skapa en junction med programmet Junction. När jag försöker skapa en junction från en disk till en annan så får jag felet "No reparse points found." Läs mera här om vad junction gör och här kan ni även tanka hem programmet gratis. http://www.sysinternals.com/ntw2k/source/misc.shtml#junction Tack på förhand. lowtek.
 14. Pröva iTunes. Perfekt program för att spela mp3 och bränna audio-cds. (kan inte ge någon support för Nero då jag aldrig använder det programmet. Roxio och iTunes äger.) http://www.apple.com/itunes/download/ lowtek. Linux är bara kul då det inte fungerar.
 15. Hej, Hjälpte en kompis att installera om OS på hans burk men en vecka efter att han hade tagit hem den så crashade den (halvt) igen. Problemen är dessa: * Kan inte starta applicationer genom att dubbelklicka på dem. Det kommer upp en ruta "öppna med...". Ifall jag väljer Explorer så går det att öppna. * Kan inte komma åt viktiga verktyg (screen properties, lägg till/ta bort program, system osv.) Får felmess i stil med system32.dll. * När jag försöker installera drivrutinerna till grafikkortet får jag ett felmess i slutet av installationen att ikernel32.exe (intels installationsprogram) är fel på. Har kört en virussökning men hittade inga direkta virus. Körde även ad-aware och tog bort det som hittades. Någon som vet vad det kan vara för fel då datorn har alla de senaste updateringarna från WU. lowtek.
×
×
 • Skapa nytt...