Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Brandklipparen

Medlem
 • Content count

  345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Brandklipparen last won the day on March 30 2016

Brandklipparen had the most liked content!

About Brandklipparen

 • Rank
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 1. ANSWERED Certifikat och privat nyckel

  Problemet löst efter kontakt med bankens support. Det visade sig att fältet för Privat nyckel kunde lämnas tomt och att två alternativ för Import alternativ skulle markeras. Verkligen inte lätt att komma fram till på egen hand. Vilken funktion Privat nyckel har dock inte löst, men oviktigt just nu. Inlägget från .M ovan pekar på att hen vet det. Tack för engagemang!
 2. ANSWERED Certifikat och privat nyckel

  OK, Cecilia, men nu är det inte Bank-Id som är problemet. Det funkar perfekt. Problemet är att jag inte kan installera certifikatet på datorn, eftersom jag avkrävs en s.k. Privat nyckel - ett uttryck som jag f.ö. inte har mött tidigare. Men du väcker tanken hos mej att det, som avses är koden till mitt Bank-Id. Ska pröva och återkommer.
 3. ANSWERED Certifikat och privat nyckel

  Jag hämtar certifikatet från banken och kollar jag på banken finns en notering om att jag hämtat ett certifikat. Jag måste vara inloggad på banken för att kunna hämta certifikat (via Bank-Id). Problemet uppstår tydligen när certifikatet ska installeras/godkännas på datorn. Min hustrus certifikat ligger i mappen Certifikat<Personligt och jag har inget minne av att jag avkrävdes någon Personlig nyckel vid installationen. Där finns också mitt gamla certifikat, som jag via filens Egenskaper kan se att det löpte ut i slutat av december.
 4. Hej! En variant för inloggning på vår bank kräver certifikat. När jag skulle installera certifikatet krävdes att jag angav en Privat nyckel. Vad jag kan påminna mej har jag aldrig skapat en sådan nyckel. I vilket sammanhang gör man det? Kan man skapa en ny? Tacksam för hjälp.
 5. ANSWERED Öppna msd-fil

  Du har förmodligen rätt ChristerE. Jag var lite het på att få igång en nyinköpt soundbar och kanske inte var tillräckligt observant på vad jag laddade ner. Efter kontakt med Samsungs support fick jag en länk till den manual jag var ute efter. Tack för insatsen!
 6. ANSWERED Öppna msd-fil

  Hej! Har laddat ner en zip-fil med en manual för en Samsung-produkt. När jag packar upp den ligger manualen i en msd-fil, som jag inte klarar att öppna. Hittar inte något direkt matnyttigt på nätet. Vad göra?
 7. Problem med uppdateringen i Win 10

  OK, inga problem! Men hur gick det med ditt problem? Löste det sig?
 8. Problem med uppdateringen i Win 10

  Reso! Där var du väl i alla fall lite väl het på gröten (kanske lätt hänt i juletider?), när du inte bläddrade vidare på den angivna sidan. Hade inte en tanke att rekommendera något program till dej speciellt som jag inte har en aning om sitens trovärdighet. Se Cecilias varning! God Jul!
 9. Problem med uppdateringen i Win 10

  Här finns några tips. http://windowsreport.com/windows-10-update-error-0x8007001f/
 10. Snyggt replikerat, Thirteen! Den egna "normaliteten" är inte alltid generell!
 11. ANSWERED Lås fönster

  Men det är precis vad det programmet jag länkade till gör om jag fattat det rätt. Du ska kunna starta din webbläsare i programmets fönster och därmed hamnar det alltid överst.
 12. ANSWERED Lås fönster

  Här finns ett program som påstås kunna göra det du vill ha. Jag har inte prövat det och kan inte garantera för dess funktioner, men eftersom det funkar för W8.1 kan det möjligen också funka med W10. https://www.nextofwindows.com/how-to-keep-any-window-stay-always-on-top-in-windows-8-1
 13. Gamla mail i Windows 10 ?

  Är det möjligt att det du söker kan dyka upp om du använder Thunderbirds meny (liggande tre streck längst upp till höger), klickar på Verktyg och i den nya menyn Importera... Förutsätter dock att dina gamla mail ligger på den dator du använder nu.
 14. Kopiera

  Men bilden "syns" väl inte förrän du väljer en plats eller program och väljer Klistra in?
 15. ANSWERED Thunderbird e-post

  Trevligt att kunna hjälpa en granne! Hälsningar från Lekeryd!
×