Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Brandklipparen

Medlem
 • Antal inlägg

  383
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  4

Brandklipparen vann dagen: 22 oktober 2019

Brandklipparen hade det mest gillade innehållet!

Om Brandklipparen

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ursäkta Bengt 429! Mitt svar var riktat till Pentti H som startade tråden. Såg just att Pentti H meddelat att har inte kör Windows Server.
 2. Vad jag förstår är detta en uppdatering för de som kör Windows Server. Gör du det?
 3. Eftersom du har en scartingång på tvn kopplar du in din videospelare där med scartkabel. Tivo-kopplingen funkar ju redan om jag förstår dej rätt. För att se video måste du sedan ändra källa/source på tvn via fjärrkontrollen. En gemensam fjärr tycker jag du kan kolla med Kjell o Company.
 4. Tack för tydliga svar. Eftersom jag ska ha tv via bredbandet blir det den nya routern som kommer att installeras. WiFi-prestandan får avgöra om jag går vidare.
 5. Tack för snabbt svar, Mikael63. Kan se en fördel i det du säger om supportkontakter. Det du säger om att ändra SSID och lösenord skulle då innebära att vilken router man använder ur operatörens horisont inte har någon betydelse? Men att erhållna SSID och lösenord finns lagrade i routern.
 6. Står inför byte av bredbandsoperatör. Jag har fiberuppkoppling och ett fungerande nätverk med den befintliga routern. Den nya operatören har skickat mej en ny router, som naturligtvis har nya definitioner på nätverket, SSID och passwords. Funderar över om definitionerna på nätverken är lagrade i resp. router eller om de ligger hos operatören. M.a.o. kan jag aktivera min uppkoppling via den gamla routern och slippa att byta router? Inser att det dock borde innebära att jag får de nya nätverksdefinitionerna, eller?
 7. Ett skott i blindo - är det möjligen Skype som ställt till problemet? Kolla inställningarna.
 8. Intressant frågeställning. Skulle den föreslagna metoden "lura" tidsbegränsningen för ett program med ex. vis 30 dagars prövotid?
 9. För sen med svTorparn! Om du söker på Systemunderhåll via Sök och klickar vidare "Utför rekommenderade..." hamnar kommer du till ett fönster där du hittar Nästa längst ned. Och du är framme!
 10. En variant är att lägga till genvägen i Aktivitetsfältet. Visserligen hamnar den inte på skrivbordet men mer tillgänglig (?) och enklare. Starta Kivras hemsida - klicka på de tre punkterna högst upp till höger - klicka på Fäst den här sidan på aktivitetsfältet och du har både genväg och ikon på plats!
 11. Mycket tveksam till att du ska lyckas med detta. Se följande tråd på ett annat forum https://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=331899#ipboard_body
 12. Har tyvärr inte någon personlig erfarenhet av det som skrivs på sidan. Hittade den när jag blev nyfiken på vad olika mode innebär.
 13. Har du sett denna sida? https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/boot-to-uefi-mode-or-legacy-bios-mode
 14. Tack Mikael63, men jag fick inte tillägget att funka. Några kommentarer på hämtningssidan pekade på att någon uppdatering av Tb skulle ha orsakat detta även för andra. Nåväl, jag fixar det jag vill åstadkomma med en hemmagjord variant: eftersom Tb sorterar kontona i bokstavsordning och jag själv kan namnge dem, lägger jag till a, b, c osv före kontonamnet. Inte så elegant men funktionellt.
×
×
 • Skapa nytt...