Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

booscar

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

Om booscar

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1980-12-30

Profil

 • Ort
  borås
 1. Dessa meddelande är helt tomma. De är också emellan 15 - 30 stycken per dag. Vad kan detta bero på????????? Inga är skickade samtidigt, utan med någorlunda jämna mellanrum
 2. felkoden var visst 0x80070002 ja. om jag går via kontrollpanelen. nej ingen startknapp. då hade jag nog kunnat fixa det. ner jag kör alt ctrl del så försvinner bilde4n helt och när jag sedan kör esc så kommer bilden tillbaka. suddig och inga knappar eller något tryckvänligt.
 3. det går inte då den inte verkar aktiverad. om jag sedan försöker aktivera återställning ska man ju göra det genom att gå in till volymen coh klicka på aktivering av återställning. en sådan rutan finns dock inte. sen har jag fått en meddelande på att datorn veriferar inte mitt xp program... och jag kör vista. felkod 080070002 och ska jag köra den verifieringen måste jag köra i icce felsäkert läge.. vilket jag ju inte kan. silverlight går inte att ta bort då den inte är installerad rätt. så det kanske inte är silverligt som är problemet
 4. Ett problem har dykt upp på en dator j'r je,,a- Jag har windows vista busniess på den. Samt windows office 2007. Vid uppstart i nrmalt läge så kommer en oerhört suddig bild upp utan ikoner på skrivbordet. Startar jag i felsäkert läge, så funkar datorn ok, förutom att jag kan se att igå installerades microsoft silverligt.Jag tänkte att då tar jag bort det programmet. med det går inte. När jag går in på windowsupdate får jag meddelandet det uppkommit ett problem och sidan kan inte visas. Samt att jag får en del länkar inom microsoftsfären. Jag kan också konstatera att jag inte är administratör på datorn, trots att jag inte använder någon annan anvädare. Det var kanske lite osammanhängande, men det är ju tidig morgon.
 5. Hur gör man för att plocka bort det? Har öppnat en ex4 fil i anteckningar. och nu öppnas alla i anteckningar.. /bolennart oscarsson
 6. Jag skulle vilja hämta Stibor räntan från http://www.riksbank.se/templates/stat.aspx?id=16738 och där välja STIBOR T/N (Tomorrow/Next)(1998-06-30 - ) Helst då med infot från starten 1998-06-30. Men när jag försöker göra detta när jag "get external data" så kan jag inte markera något fält. Kan visserligen söka datum, men då blir problemet att det excelark jag får fram kan inte användas påföljande dag, då sökningen inte sker rätt då.
 7. Tack. Nej, var bara orolig att en del program kanske inte funkar. Samt att jag tycker att outlooken tappar ovanligt mycket kontakt med nätet. Känns segt. Men då vet jag iallafall att det inte är det som är problemet.
 8. Är det riktigt eller har jag klantat till det. Alla dll. filer är alltså i av notepad typ
 9. min dator startar bara om. den säger att den uppdaterar och sen startar den om sig själv. utan att man kan komma in i startmenyn. har ett åtreställningsdisk, men vet inte om jag vågar använda den, då den säger att hårddisken raderas. har några filer som jag gärna vill komma åt innan. annars är det inga större problem då allt annat på datorn utan problem kan återställas med program etc.
 10. booscar

  horde

  Hej Någon som har något förslag hur man gör när man har horde och klickar på log in ..(efter man har fått godkäntt på användarnamn och lösen) så händer ingenting förutom att man kommer tillbaks till exakt samma innan som när man trycker log in. Andra kommer in på sina emailsadresser under samma namn. Är det någon inställning i min maskin som ändrats?
 11. Och hur är skystar i jämförelse med hauppages kort? Skystar verkar ju klart billigare?
 12. Ok. gick ju bättre. Vet du något om det är ett bra kort?
 13. Är det någon som hört talas om ett kort som heter Slystar2. Ska vara ett kort som klarar satellit mottagning in till datorn. Men letar på nätet, och finner det ej.
 14. för en nybörjare.... så har de 12 kort....och vilket är bäst ? eller vad är det för skillnad egentligen på dem?
×
×
 • Skapa nytt...