Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

P.K.

Medlem
 • Antal inlägg

  131
 • Gick med

 • Senaste besök

Om P.K.

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Hejsan alla musikälskare! Jag funderar nu på att köpa en mp3-spelare och jag vill inte ha nån med futtiga 256 mb minne. Utan en med sådär 10-20 gb åtminstone. Har kollat runt lite och kunde inte ungå att fastna för Ipod. Därför vill jag nu att alla ni som har en Ipod, lr har erfarenhet av en, skriver och berättar om dem. Funkar de klanderfritt? vad är bra och vad är dåligt med dem? Vilka tillbehör ska/borde man köpa? Osv. 3-4000 kr är ju rätt saftigt med pengar, så man vill ju gärna veta att man verkligen får nåt som är bra. Har även läst att Ipod lätt blir repig. Stämmer det? Om någon vet nån annan bra mp3 spelar i klass med Ipod, lr bättre, helst då till ett lägre pris, vore också kul att veta! /MVH Joel
 2. Hejsan alla genier! Någon på detta elementära forum som vet hur man löser en Rubriks kub? Ni vet, den där kuben där man ska få sex sidor med lika färger. Någon som vet? /MVH P.K.
 3. Hur gör jag för att lägga en undertext på en dvd? Som på en vanlig DVD-film, där man kan välja mellan flera olika språk. Hur funkar det egentligen? Nån som har erfarenhet av detta? /MVH P.K.
 4. Hejsan! Jag har ett problem med min Philips dvd+rw-D01 som följde med datorn när vi köpte den för ca 1,5 år sedan. Sedan dess har jag brännt en del DVD+RW men inga DVD+R. När jag nu tänkte testa det i dagarna så visade det sig att brännaren inte hittade DVD+R skivorna och i och med det heller inte kunde bränna dem. Min brännare ska klara båda DVD+R/RW så det borde funka. Nån som har haft samma problem eller helt enkelt vet vad som är felet? MVH P.K.
 5. Jag har administratörsrättingheter...Men hur loggar jag in som "vanlig/riktig" administratör?
 6. Det lustiga är...att jag Fortfarande inte har nån Avancerat flik? Var **** ha min flik tagit vägen? /P.K.
 7. Hmm...det funkar inte för mig. Har ingen flik som heter avancerat..=( /P.K.
 8. Känns lite dumt att fråga, när jag kunde svaret för ett par månader sedan. Men tyvärr har jag glömt hur jag stänger av Win XP:s inbyggda brandvägg. Hur gör jag det? /P.K. [inlägget ändrat 2003-12-20 11:45:54 av P.K.]
 9. Det där med att programet söker upp och sjölv fixar biffen verkar ju rätt bra, hur gör jag det. Det jag läste på http://home.swipnet.se/peter_kristiansson/bios.html verkar misnt sagt krångligt..
 10. Hur gör jag en BIOS uppgradering? E inte det lite riskfyllt?
 11. har redan gjort det.....men de funkar inte heller...=( men tror att det har med Win Xp att göra...nån som vet att man får Xp att stödja 160 gb diskar?
 12. Jag har nyss köpt en 160 gb hårddisk. Men i Win står det att den bara e på 127 gb? Visst vet jag att lite brukar försvinna för att tillverkarna räknar på ett annat sätt, men inte så mycket... Har en kompis som har samma problem. Vi misstänker att det kan ha nåt att göra med Win Xp. Finns det nåt man kan uppdatera för att få det att funka. Mitt problem kan även vara att den nya hd:n sitter på ett nytt IDE-kort från Promise, som kanske inte stödjer så stora diskar, men jag får inte drivrutineran asom följde med att funka. MVH P.K.
 13. Jag behöver ett brännarprogram som gör om mpeg till DVD-video. Jag vill alltså ha ett progg där jag bara väljer vilka mpeg filer jag vill bränna på dvd:n och sen gör programet om dem till lämpligt format för dvd och bränner. Nån som vet..?
 14. Nån som vet ett litet program som kollar hur stor del av minnet som är använt och andra små saker som kan vara värda att veta? /P.K.
×
×
 • Skapa nytt...