Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ky

Medlem
 • Antal inlägg

  286
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Om jag minns rätt när jag "tog in" filmerna till hårddisken och skulle bränna på DVD, så stod det nog där man valde till DVD att om man valde alternativet som fick plats på en DVD så var den komprimerade med lite försämrad kvalitet. Vilket gjorde att jag inte gick vidare, för jag vill inte ha sämre kvalitet. Men jag kanske är för petig? Det blir kanske inte så mycket sämre? Har inte kvar Pinnacle, så jag kan inte testa. Vad föreslår ni jag ska göra? Ska jag lämna till ett företag som fixar det till mig på DVD för 129 kr/1-timmes band Eller ska jag köpa senaste Pinnacle och få in alla banden till en extern hårddisk (eller två)som jag sparar dom på för framtiden. Sen för tillfället bränna varje film på en DVD som jag kan ta fram och visa barnen och övrigt intresserade? Har inte för avsikt att lägga tid på redigering utan tar in dom rakt av.
 2. Har ca 30 DV-band (1 timmes) på barnen som jag vill spara för framtiden. Har för några år sedan lyckats konvertera en del av dom genom Pinnacle. Men filerna blev enorma och fick inte plats på en DVD. Därför ligger dom kvar på min hårddisk och tar plats. Vad är bästa sättet att spara dessa för framtiden? DVD kommer väl att försvinna? Har inte kvar Pinnacle. Finns företag som gör om DV-film till DVD, men är osäker på hur kvaliteten blir med tanke på att när jag konverterade dom så behövdes 7 DVD skivor till ett entimmes band. Hur lyckas dom få in en timmesband på en DVD utan att kvaliteten försämras. (Har pratat med en som försäkrar att kvaliteten blir kanon, men vill inte berätta hur han gör. Kommer naturligtvis spara DV-filmerna, men om några år kanske det inte går att koppla in videokameran i nyare apparater och då är allt förlorat Någon som har några tips till mig?
 3. Hittade denna, är denna ännu bättre? LENOVO THINKCENTRE EDGE 71 MT PD 2.8 2GB/320 W7P
 4. Är denna bättre menar du? Acer eMachines ET1852 , kostar bara en tusenlapp till.
 5. Konstigt om den inte skulle orka med att köra Win 7 när det är det som är installerat i datorn. Eller det är så att det bryr sig inte leverantörerna om att det fungerar sen?
 6. Vet inte om jag hamnade under rätt kategori med min fråga? I ett reklamblad annonseras det ut en billig stationärdator för 2990 kr MEN är den något att ha? Acer Intel Celeron 450 processor, 2GB internminne, 1000GB hårddisk. Windows 7 Home. Min stationära håller nog på att lägga av, därför är jag intresserad av en ny. Använder min dator till att betala räkningarna, surfa och enstaka tillfällen arbetar jag i Adobe CS5 som finns installerat. Laddar in mina foto via kortläsaren och bränner CD och DVD. Den jag har idag är en Acer Incorporated, 1GB RAM, XP Home, AMD64 AthlonX2 (hittar inte mer information) 6-7 år gammal och har fungerat bra för mina behov ända tills nu. Någon som har lust att råda mig?
 7. Av en händelse såg jag en hel rada med mappar som lagt till sig på C/WINDOWS Se bifogad printbild Vad är det som lagt till sig? Kan jag ta bort dom? print.doc
 8. Jag hade som vanlig standard är, en ikon på skrivbordet, en ikon i snabbstart och en ikon under START och Internet Explorer under Alla program. Alla försvann och det finns ingen exe.fil i programmappen. Visst kan jag installera om, MEN programmet måste ju finnas eftersom jag kan öppna (och använda)det genom en länk från e-posten.
 9. Det finns där du sa, men inget att ta kopia på! Massor med filer men ingen exe-fil?
 10. TACK! Ditt tips verkar hjälpa med diskrensningen. Nu har jag startat den 2 gånger och den går igång direkt. Jag rensade dock för mycket och blev av med E-ikonen! Rättare sagt jag blev av med Internet Explorer! Jag hittar inte programet någonstans, men jag kan öppna det genom att använda en länk från ett mail.Så det finns någonstans, men var?
 11. Jamen den fungerade innan! Trots lite RAM minne! Jag har inte lagt till några program, utan den har bara blivit segare och segare. Vid återställningen så installerade jag Office paketet och F-secure virusprogram och aktiverade Windows brandvägg. Sen efter det så har jag inte lagt in något! Den har varit helt OK i säkert ett halvår, sen började den bli segare och segare. Det är det jag tycker är konstigt! Något måste lägga till sig själv och gör att det blir segt, eller? (Innan återställningen var den ochså lika seg, men jag kan ju inte hålla på och återställa hela tiden, det tar för mycket tid! Men då hade jag en massa program installerade och annat sparat.)
 12. Windows XP Home, service pack 3 Acer Aspire 3000 Mobil AMD Sempron Processor 3100+ 792 MHz 448 RAM
 13. Vågar man köra ett sådan program? Plockar den själv bort, eller måste jag välja vad som bort från en lista?
×
×
 • Skapa nytt...