Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Heatseeker1

Medlem
 • Antal inlägg

  44
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Heatseeker1

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1968-02-18

Profil

 • Ort
  Götene
 1. Tja det är tydligen fastställt att detta är ett skitföretag dom har varit med i plus och konsument eropa eller vad det heter är efter dom men har inte lyckats få tag i någon av de ansvarig och har lämnat över sina ärenden till konsumentverket bla. Så som sagt handla inte hos pixmania dom har tydligen gjort sig kända för att inte bry sig om garanti och liknande.
 2. Jodå skrivaren presenterades tillsammans med ett antal olika värdepaket som man erbjöds att köpa till. och jag tyckte också att det var glasklart att grejerna i det var till skrivaren jag köpte. (varför skulle jag köpa en epson DX4250 och som till val köpa bläckpatroner till en epson RX420?)
 3. Tja nu är det ju frågan om förbrukningsartiklar så det är väl mer som att du tanksr lite extra bränsle i en dunk och förväntas lämna det på labannalys för att se att det verkligen är bensin av rätt oktan innan du ställer dunken i skuffen. Det gör inte jag jag utgår ifrån att jag fått det som det står på pumpen.
 4. Skulle vilja varna andra från att handla hos Pixmania. Deras känsla för service är ganska låg. Jag köpte en Epson DX 4250 hos dom och då erbjöd dom olika mervärdes packet till den för nån hundring extra verkade bra så jag tog ett med två svarta färgpatroner och dom tre färgpatronerna + en usb slad. allt kom som det skulle det fans med bläckpatroner till skrivaren så jag använde dom först. Nu har det gått två månader och det var dax att byta färg patronerna, fram med mervärdespacketet i med dom nya patronerna som verkade sitta lite dåligt, skrivar programet medelar strax att det inte känner igen bläckpatronerna. kul läser noga på packeten och patronerna och ser att dom är till en RX420 vad det nu är. Tänker ja ja inga problem alla seriösa företag tar ansvar för fel dom gjort. Men inte Pixmania dom hänvisar till att det på deras sida står att man har 15 dagar på sig att kolla så att produkten är som den ska. Så jag kunde helt änkelt känna mig blåst. dom tänkte inget göra alls. Så handla inte där och om ni gör det var noga med att kolla alla detaljer direkt när ni fått grejerna.
 5. lite dåligt med information så det är svårt att ge något bra tips. Men kanske att windows av någon anledning "tappat bort" drivrutinerna till lite grejer. så ta en titt i Kontrolpanelen > system>Maskinvara>Enhetshanteraren. och se efter om de enheter som kronglar har rätt drivrutiner och inställningar. Lycka till. Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 6. Först en fråga.. tycker det ser ut som om du har flera antivirus program installerade.. det är alldrig bra. om du har det kan dom raportera varandras databaser som virus. bestäm dig för vilket du ska an vända och ta bort övriga. Ladda hem och instalera Ad-Aware SE Personal> Starta om datorn i felsäkert läge (tryck F8 upprepade gånger under uppstarten och välj felsäkert läge i menyn). I felsäkert läge kör antivirus programet (filer som det annars inte kan tabort går ofta tabort i felsäkert läge) när du kört antivirusprogramet kör Ad-Aware SE Personal. Starta om och kör båda igen och se om något av dom fortfarande hittar något. lycka till. Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 7. tycker det låter som elagregatet håller på att ge sej eller att skärmen gör det. Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 8. några ställen att titta på http://www.datorbutiken.com/se/ http://www.komplett.se http://www.gtek.net/ Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 9. inte troligt att någon form av dummy fungerar eller jumpring då den via bios troligen har fläkt styrnig så den säger nog nej när ingen singnal kommer med info om varvtal mm. så om du inte kan lura dej in i bios på något vis så är det nog lättast att skaffa en sån fläkt å bulta dit den vare sej du vill ha den eller inte. Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 10. om du inte ominstallerar allt utan kör ändå så av instalera alla drivrutiner även för moderkortet innan du flyttar över hårddiskarna, och var beräd på att windown inte kommer att tycka om det det kommer kräva om aktivering och kanske att du måste installera det/uppgradera det uppepå den tidigare instalationen. (för att undvika problem med genvägar hållreda på vilken enhetsbetekning varje HD hade i det gamla systemet och se till att dom får samma i det nya, sätt bara i den som systemet är på först (c:) tills systemet fungerar, bestäm enhetsbetekning sedan via kontrolpanelen-Administrationsverktyg-datorhantering-lagring -diskhantering Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 11. Tja det finns många alternativ men det beror mycket på vad du kan, kan du bygga själv kan du spara lite och det beror också på vad du behöver. tex du kanske redan har en skärm sedan förut som du är nöjd med? Hur som helst här kan du ploka ihop delar själv eller välja ett av deras paket:http://www.jmedata.se Samma sak här:http://www.komplett.se och här: http://www.datorbutiken.com Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 12. Tror du ska göra så här. 1. Från digitalboxens Scart-uttag # 1 går ut en Scart-kabel som kopplas till DVD-recordern Scart-uttag Line 3. 2. Från digitalboxens Scart-uttag # 2 går ut en Scart-kabel som kopplas till videoband-spelarens Scart-uttag # 2 (den heter Decoder Line 2 IN). 3. Från DVD-recordern Scart-uttag (den heter Line 1 TV) går ut en Scart-kabel som kopplas till TV:ns Scart-uttag # 1 4. Från videobandspelarens Scart-uttag # 1 (den heter Line 1 TV) går ut en Scart-kabel som kopplas till TV:ns Scart-uttag # 2 _____ Antennen är kopplad på följande sätt: Antenn-kabel från vägguttaget  Dig. Boxens ”Cable IN” /// Antenn-kabel från Boxens ”TV out”  DVD Aerial: in///DVD Aerial: out Video VHS ”IN” /// Antenn-kabel Video VHS ”Out Aerial”  TV _____ Tror att det ska funka bra. Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 13. antagligen har tjänsten för autostart blivit inaktiverad på något vis. jag kommer inte ihåg var man aktiverar och inaktiverar detta så det enklaste sättet att fixa det på är med hjälp av något program som tex X-Setup Pro , TweakUI for Windows XP, Ashampoo PowerUp Tools, i TweakUI väljer man vilka enheter som ska kunna auto starta så bör problemet vara löst. Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 14. Jag som trodde jag var tydlig, Jag menade naturkigtvis inte att du skulle ha automatiska uppdateringar jag menade att du skulle stänga av funktionen helt. valet Inaktivera Automatiska uppdateringar Och sedan sköta dom själv genom att gå till http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=sv Tänka innan man talar är som att atorka sig innan man skiter.
 15. Det där är som sagt ett medelande du får om skärmen inte är ansluten. Så problemet du har bör vara att antingen kontakten du sätter i grafikkortet från skärmen inte sitter i som den ska eller är skadad. kan också vara att grafikkortet inte sitter riktigt bra utan har dålig kontakt så det blir lite rubbat ur läge när du sätter i och tar ur sladen/kontakten ur det. Prova att öppna datorn och låssa på skruven som håller kortet och försiktigt kolla och trycka i kortet och dra ått skruven igen. Lycka till
×
×
 • Skapa nytt...