Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tomas E

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Tomas E vann dagen: 14 Maj

Tomas E hade det mest gillade innehållet!

Om Tomas E

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Ok, bra att ni ändrat rubriken och kanske annat innehåll, eller om det var det ena eller andra, eller både och. 🤔
 2. Det fungerar inte. Är det bara att avinstallera programvaran med Windows-funktionen eller måste jag gå via Nvidias programvara? Tror för övrigt inte att jag haft programmet installerat tidigare, så det var kanske ingen fara på taket. Tänkte dock inte på att det var just denna programvara som var utsatt för risk, jag trodde det var drivrutinen. Lägger till att jag provat omstart utan resultat.
 3. Trodde att alla hade övergett Flash vid det här laget, men tydligen inte.
 4. Finns det någon nytta med att ha kvar gamla windows-versioner eller är det allmänt att rekommendera att man tar bort dem? Kan tänka mig att man vill se om allt fungerar som det ska innan man gör det, men det blir ett himla jobb med detta om det bara rör sig om någon funktion som man k a n s k e stöter på vid något enstaka tillfälle. Å andra sidan vill man ju inte upptäcka att man borde låtit bli.
 5. Notifikationerna har försvunnit och vissa gamla notifikationer visas i fet stil fastän de är lästa.
 6. På vår gamla dator installerades Windows 10 automatiskt och den blev seg som tusan. Vi gick tillbaks till W8, men efter ett tag kom uppdateringarna för W10 i alla fall. Det gick inte att använda datorn om man inte uppgraderade. Hade det gått att låta bli denna uppgradering på något sätt? Det är väl bara om man har Pro-version som man kan välja att uppgradera eller inte? Det var förresten nåt med svt play eller nån sån vanlig funktion som inte fungerade med åttan om jag inte minns fel.
 7. Har fått för mig att såna här problem kan uppstå beroende på ålder av dator och liknande, alltså vilken hårdvara som sitter i den, men det är bara spekulationer. Kan det vara så?
 8. Mycket märkligt! Om jag skriver C: i sökrutan för smileys så får jag inga sökresultat. Vad det beror på vet jag inte. Om jag däremot skriver t ex : så får jag upp ett flertal förslag. Även om jag enbart skriver C så får jag upp en hel radda med förslag.
 9. Kanske ska förtydliga med en skärmdump.
 10. Då återstår bara en fråga: Hur kommer det sig att det blir en skrattsmiley när du citerar mitt inlägg och det innehåller "sekolon"?
 11. Men om de mapparna återskapas på C: så får man väl dubbletter av dem, såvida inte Windows även flyttar tillbaka filerna? Hur kan Windows klara av detta utan att krascha? Eller är mapparna bara "spökfiler" i utforskaren?
 12. Jag har tidigare flyttat min användares dokumentmapp till den andra hårddisken, D: tillsammans med Bilder, Filmer och Musik bl a. Är detta samma mapp som den jag markerat i första inlägget? I så fall så är den redan kopierad (sökväg D:\Users\Användarnamn. Jag trodde dock att de mappar som syns under "Den här datorn" är användar-oberoende eller vad man ska kalla det och ligger under C:, dvs att det finns en separat dokumentmapp för hela datorn och sen en för varje användare om man flyttat sin dokumentmapp till en annan hårddisk. Jag har dock ingen tillagd dokumentmapp vars sökväg är C:\Users\Användarnamn.
 13. Aha! Jag trodde att "Dokument" är en mapp. Men vad kallar man "Dokument" om det inte är en mapp?
 14. Jag vill lägga till dokumentmappen på C: i listan för mappar som ska säkerhetskopieras men det går inte. Jag går hit och väljer "Lägg till en mapp": Men när jag markerar dokumentmappen så finns där inga objekt. Om jag däremot högerklickar på dokumentmappen och väljer "Öppna i nytt fönster" så finns ju dokumentet där. När jag sen valt mappen så dyker "snurran" upp och sen kommer jag tillbaks till inställningarna, men mappen har inte lagts till. Beror detta på att inga objekt hittas i mappen eller beror det på något annat? Är dessa problem sammankopplade?
×
×
 • Skapa nytt...