Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

silverzurfarn

Medlem
 • Antal inlägg

  150
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. I så fall får du nog skaffa en handdator, men om det finns någon med specifikationerna du vill ha,och till det priset vet jag inte,men jag tvivlar.
 2. All support för Win95 upphörde i höstas då OS:et fasades ut.Så du får nog uppgradera till Win XP.
 3. Varför inte satsa på Windows XP,istället för att använda ett föråldrat operativsystem som Windows 98? Windows XP är väldigt stabilt till skillnad mot tidigare Windowsversioner.
 4. Varför inte en TFT-skärm ? Jag köpte en sådan förra sommaren,en LG L1710B,den passar alldeles utmärkt både till kontorsarbete och dataspel, jag upplever ingen som helst eftersläpning. jag betalade ca 5000 för min 17 tummare,men priserna har med all säkerhet sjunkit sedan sen dess.
 5. Då kan jag rekommendera ett program som heter Freshdownload,det innehåller både zip-program och nedladdningshanterare,finns att ladda ner från www.freshdevice.com och är dessutom gratis att använda.
 6. Hej där ute, har Spray ADSL och använder ett Zyxel Prestige bredbandsmodem.Jag har kört tptest som visar att jag har 400 kbit/s nedströms ocn 335 kbit/s uppströms,nu till min fråga,går det att få upp hastigheten genom att skaffa ett annat modem ? Eller är det kopparkablarna som är boven i dramat? /silverzurfarn
 7. Hej där ute, Jag skulle vilja ha tips på program för att rensa hårddisken från skräpfiler,dubletter,filrester efter avinstallerade program m.m /silverzurfarn
 8. Hejsan, skulle vilja tips om något bra program för att kunna rensa hårddisken från skräpfiler och annat onödigt som som samlats där. .
 9. Jag kan varmt rekommendera HK 670,är ägare av en sådan sedan drygt ett år tillbaka,och är mycket nöjd med den.
 10. Det är klart Gävle är en stad, vi fick stadsprivilegier 1446, precis som Björkdahl skriver.Det var kung Christofer av Bayern som gav Gävle stadprivilegier.
 11. Då har du med all säkerhet fått ett virus, Microsoft skickar inga patchar eller upp- dateringar via mail,dem kan du bara hämta på Windows Update.
 12. Har du två antivirusprogram installerade så ta bort det ena,annars kan det bli programvarukonflikter och annat elände. Dessutom blir inte datorn bättre skyddad om man har två antivirusprogram,än om man bara har ett.
 13. Gå in i kontrollpanelen,klicka på Internetalternativ och sedan på Program,där kan du ändra e-postprogram. Prova med det.
 14. Hej där ute, Skulle vilja ha tips på något bra alternativ till Windows media player. Använder Opera 7.23,när jag skall lyssna på webbradio får jag ett meddelande som säger att jag skall installera plugin för Windows media player,det har jag gjort,men får ändå meddelandet om att installera plugin.Funderar nästan på att gå över till Mozilla eller Mozilla Firebird.
 15. Eftersom en manlig polis kallas polisman,så varför inte kalla en kvinnlig polis för poliskvinna,men om det hette så på 1800-talet vet jag inte,fast å andra sidan fanns det väl inga kvinnliga poliser på 1800-talet.
×
×
 • Skapa nytt...