Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Shinden Sôsa

Medlem
 • Antal inlägg

  293
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Finns bara för en... Fast det skulle ju vara häftigt att ha en CD-Jukebox i datorn.
 2. Tänkte köpa mig en MAC men vet inte riktigt vad jag ska köpa för modell. Saken är ju den att jag vill köpa en begagnad MAC och jag vill att den ska klara alla nya program, så den får ju inte vara alltför gammal. Eftersom man inte kan så mycket om MAC så är ju risken att man köper grisen i säcken och det vill man ju inte. Bärbar eller stationär spelar inte så stor roll dock får den inte kosta hur mycket som helst. MAC har ju alltid varit dyra men kan man få tag på en hyfsad MAC mellan 2000 - 3000kr tro?
 3. Tjena! Nu är det så att jag har ett Abit BX6-II moderkort. CPUn är en Cel366 PPGA (tillverkad efter v21, SL36c). Nu hör det till saken att att jag inte kan köra CPUn i 112MHz och vad jag har förstått så blir det en del signlaförluster som därmed begränsar överklockningsmöjligheterna om man har en slotket. Kylningen är inga problem eftersom jag har en BigMoFo-fan (3dfxcool). Så nu tänkte jag sälja mitt BX6-II och köpa en BM6:a istället, men jag vet inte om min fetafläkt passar, så jag undrar om någon som har ett BM6 skulle kunna vara så vänlig och mäta ifrån kanterna på CPU-hållaren på moderkortet ut till närmaste kondensator eller annat som kan tänkas gå emot CPU-fläkten.
 4. Läste någonstans att det finns minnen på 500MHz men dom kostar ju ganska mycket också...
 5. Jag vet inte exakt men jag tror att dom där proffskorten kostar runt en 20000kr. Kolla på www.skribofont.se
 6. Har du en snabb dator så bör du satsa på ett G400Max. För att ge G400Max någorlunda rättvisa så bör man ha minst en 500MHz CPU.
 7. Jag letar efter lite online fakta om nautik, kirurgi, medicin eller sjukdomar. /Tack på förhand
 8. Heja baja! Vad är det för skillnad på G400 och G400 Max? Är det lönt att skaffa sig en G400 Max för en vanlig Nisse som jag?
 9. Jag står "över" PUL. Det du menar med projekt är väl konslutuppdrag? En konsultgrupp är ju inte nödvändigtvis ett företag. Om jag hade tid och ork så skulle jag också vilja starta en konsultgrupp fast det förutsätter ju att man har tillgång till kompetens.. Hmm.. Nåja :/
 10. Det beror lite på vad du har för chipset på moderkortet. Har du TX eller VX så bör du inte köpa 128MB RAM... Upp till 64MB mår datorn bra av men har du mer än 64MB går datorn bara långsammare. En dator med TX chipset och 128MB RAM tar det ca: 5min att starta upp WIN98.
 11. Eller så kan du köra fdisk /mbr ifrån en bootdisk
 12. Dreamweaver2 www.macromedia.com
 13. Det här hör inte till saken men är du och Oskar Fahlén polare eller kanske är han ditt alterego? Tål man inte att bli kritiserad så ska man nog inte be om andras åsikter. Men det finns ju bra och mindre bra sätt att "ge" kritik på det kan jag hålla med om. Man ska nog vara ödmjuk och partisk i sin kritik även om det inte alltid blir så.
×
×
 • Skapa nytt...