Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

-=Lynx=-

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. bästa svaret hittils, poäng till dig =) fproblemet ä'r dock ej löst, har provat och kortet är låst kan ej klocka . så fler svar upskattas mycket.
 2. tjena jag har ett hercules radeon 9500 pro kort. vet att det snackades mycket om att det skulle vara låst så att man inte kunde klocka när jag köpte det. undrar om man kan flasha om bios så att det funkar?
 3. Jag behöver ett program som kan dölja eller rapportera en falsk ip address, typ en web tunnel eller nått. jag sitter bakom en router, blir d problem då eller?
 4. Ok jag har köpt en dvd bränanre, (nec nd 1300A) Försökte göra en backup av taxi2 en cat5 film men det funkade inge bra alls :/ provade att bräna rakt av med nero 6. Hur rekomenderar ni att man bränner av filmer? har funderat på att rippa vob filerna men det måste finnas ett snabbare och enklare sätt, eller hur?
 5. -=Lynx=-

  Ny med linux

  Hej! NU är det så att min dators hårdisk, (180Gb) har krashat!!!!! mycket sorgligt.Jag har iaf satt i en liten 10gigare med två st partitioner. kör Win me på en men tänkte prova linux på den andra. Vad för löinux borde jag skaffa? har aldrig använt det operativet tidigare men är lite sugen på att testa d.
 6. hej jag kan inte få fast write att fungera på min dator. jag vet att jag har stöd för det eftersom man kan aktivera det i bios men mina drivare vill aldrig sätta igång det. Jag vet iof inte vad fast write gör men det känns tungt att det inte funkar.
 7. vill du ha en billig cpu så gå med AMD, jag har en celeron på min systers maski 2ghz men slö. känner dock en som under ett lan klockade sin celeron 2.1ghz till 3ghz.
 8. Hej mitt gta vice city har börjat lagga. förut kunde jag spela med det bästa grafik inställningarna utan problem, nu laggar det även i 800*600 upplösning. jag har provat med att defragmentera hårdisken, installera om och installerat nya drivare men det hjälper inte. mitt system är: cpu: amd Athlon 2600+ grafik: radeon 9500 pro moderkort: asus a7n8x os. win xp home. hårdisk: IBM deskstar 180gxp 180GB 8mb cache 7200rpm 512mb ram, cas 2.5 333mhz [inlägget ändrat 2003-07-30 17:44:50 av -=Lynx=-] [inlägget ändrat 2003-07-30 17:45:16 av -=Lynx=-]
 9. det kom med spam i mailen. spybot verkade tabort skiten, tack, poäng!
 10. Jag har problem med ett program som sätter igng en serie popups på porr sidor. någon som vet hur man får bort d. takcsam för svar.
 11. Min kompis har just fått ett virsu på in dator som tar bort system filer och skiter ner datorn. hans norton hittar inget virus. någon som vet hur man blir av med skiten utan tt formatera. svara snabbt
 12. jag har 333mhz men cas är viktigare.
 13. gå in i bios och ändra FSBn till 166 så fiar det sig nog. jag har samma moderkort och min 2600+ cpu blev igend som en 1400mhz.
 14. Tjena. min router gick sönder i ett åsknedfall. Nu ska jag köpa nu men vet inte riktigt vilken jag ska välja.någon som kan rekomendera en prisvärd router? skulle vara kul om det finns någon med inbyggd webserver men det är inget måste (om det nu finns).
×
×
 • Skapa nytt...