Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

DnSx

Medlem
 • Antal inlägg

  414
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. EDIT: svarade fel person nu. Om vi nu pratar om vanliga hemmadatorer. NOD32 är utan tvekan ett av de bättre antivirus-programmen. Det är bäst på att hitta helt nya okända virus, även om det inte är ett stort problem i sverige då de flesta utbrotten sker utanför europa. KIS6 är en av de bästa helhetslösningarna. (Kaspersky internet security 6). Kaspersky´s virusdatabas är också större, så det hittar fler kända virus. [inlägget ändrat 2006-12-09 20:34:10 av DnSx]
 2. Har du kollat i hostfilen? Du kan ha fått in något program som lagt till några rader i den filen.
 3. Du kan ju börja med att tala om vilken trojan det handlar om, denna information bör du få från Kaspersky.
 4. DnSx

  Quake 4 hackar

  Testat med senast drivrutinerna till grafikkortet? Har du försökt sänka andra saker än upplösningen?
 5. Först lägger du in texten direkt i filmen, det finns flera guider: http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=272736 http://forum.undertexter.se/viewtopic.php?t=12637 Det finns fler guider om du letar runt lite.
 6. Jag har tyvärr ingen aning om vad det är för program du har fått installerad. CCleaner är ett program för att rensa bort onödiga filer och ogiltiga registernycklar. Försök även se vilka program som startar automatiskt. En hel del funktioner kanske inte är nödvändiga.
 7. Om du väljer Logisk så skapas först en utökad (primär) partition och sedan en logisk inne i den. Väljer du primär skapas bara en primär. Om du bara tänkte ha en partition på den nya hårddisken ser jag ingen anledning till att skapa en logisk partition.
 8. Ta reda på vad du har för mac-adress på nätverkskortet på den gamla datorn: Start, kör, cmd, skriv ipconfig /all Skriv av det som står efter Physical Address. Använd t.ex. smac (liknande) för att byta mac-adress på din nya dator. Skriv in den mac-adressen du tog från den gamla och försök nu ansluta till internet igen.
 9. Tänk på att det oftast är väldigt dyrt att få hårddisken reparerad eller filer återskapade. Men det är klart, är informationen värd det är det bara att skicka iväg den.
 10. Det skulle det ju kunna vara. Se till att det står följande i C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts 127.0.0.1 localhost När du ändå är i den mappen, kolla om du har loopback 127 i filen networks.
 11. Testa med att föra över via ftp istället, det kan ju vara någon konstig begränsning i Windows tjänster.
 12. Det spelar ingen roll om enheterna är master eller slave. Det viktiga är vilka enheter som får boota. Detta kan du ställa in i bios, se till att din cd/dvd står som bootalternativ 1.
 13. Du kan byta filsystem utan att förlora innehållet på partitionen. Google på fat to ntfs så hittar du nog en liten guide.
×
×
 • Skapa nytt...