Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Okalettos

Medlem
 • Antal inlägg

  212
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Finns det nåt fiffigt pc-program som fixar så att man kan skicka ut ljud till flera ljudutgångar samtidigt..? I mitt fall vill jag lyssna på Spotify via min förstärkare (optiskt) och samtidigt via bluetoothhögtalaren på balkongen.. Inser att om det finns en lösning så är risken för ekoeffekt hyfsat stor.. Men det återstår att se isf
 2. Ja, men begrep oss inte på Youtubevideon
 3. Ja jädrar, så kan man kanske göra istället!
 4. Detta t ex https://www.dustinhome.se/product/5011127520/externt-m2-nvme-cabinet?ssel=false&LGWCODE=5011127520;89813;5443&gclid=EAIaIQobChMIw8mixL7z4QIVQ0QYCh2kHgzJEAQYAiABEgKhXfD_BwE Väldigt dyrt, men visst, då är man ju säker angående pcie NMVE..
 5. Ja jo det förstår jag.. Men de är mycke dyrare.. och via usb gör det ju ingen skillnad, samt att detta är en engångsgrej vi ska göra..
 6. Disken är en PCIe, dvs ytterligare en grej att se upp med vid val av kabinett eller? Jag trodde det var "Key" som talade om vilken M.2-stiftkonfiguration det är.. Du menar att det är protokollet NVME som i grund och botten avgör att det i mitt fall är Key M..? Räcker det inte att kabinettet stödjer PCIe Key M.. Måste det nödvändigtvis stödja även NVME..? Eller finns det inte ens Key M som inte samtidigt stödjer NVME..? Vi har ingen glädje av NVME i detta fallet.. Vi ska bara läsa ut några få filer från disken (som vi inte kommer åt pga "någon" glömt Windowslösenordet)..
 7. Hej, Har en M.2 NVME key M 2280 hårddisk Toshiba thnsn5256gpuk som vi ska skaffa ett "usb-kabinett" till.. Kommer det fungera med ett kabinett som inte har protokollet NVME i sin specifikation? Mvh
 8. Hej igen, nu hittade jag den inställningen men den är inte aktiverad..
 9. Unit of Print Data Processing står på recommended.. Jag menar att jag måste vänta med att trycka på print tills föregående utskrift kommit ut på papper och skrivaren signalerat ett litet pipljud.. Innan dess går det inte (ingen köplats till skrivaren bildas liksom) Hm, ska prova en grej jag kom på nu.. Det kanske är Canons förhandsgranskning av utskrift som är roten till det hela.. Gillar den verkligen, men ska avaktivera den och se om det blir skillnad..!
 10. Hej Mikael, Hittar dessvärre inget liknande.. :/ Mvh :)
 11. Hej! Har ett litet lyxproblem.. När jag ska skriva ut flera filer så kan jag inte starta utskriften av nästa fil förrän skrivaren är helt klar med att ha skrivit ut föregående fil.. Följden blir att man inte blir särskilt effektiv när man ska skriva ut många filer.. lite irriterande ;) Finns det någon lösning på detta? Såhär var det inte förr i tiden minns jag.. Har en dator med Windows 8.1 Pro och en skrivare Canon MG7150. Tacksam för svar :)
 12. Jag tänkte mer på processor och minne vid streaming Ja det är Windows update (generic) drivrutin som är den bästa (och enda, enl acer och intel).. Lite trist, men datorn är sju år så det är väl bara att svälja..
 13. Hej Cecilia, Tack så mycket för svaret! Jag ska kika på programmen! Det var 64-win7 i datorn från början, men dessvärre hann vi inte börja streama med win7 innan uppgradering till win10 ;).. Det kan mycket väl hända att win7 skulle funka bättre map streaming, iom att då funkar Intels (gma4500) / Acers drivrutiner, vilket de inte verkar göra med win10 :/ Det här med processer o tjänster har jag dålig kläm på.. Det enda jag förstår mig på är att cpu och internminne verkar ligga på måttlig belastning iaf.. Mvh
 14. Hej, Streaming via webbläsaren flyter mycket bättre när vi höjer prioriteten för webbläsaren i aktivitetshanteraren.. Men när man stänger webbläsaren och startar den igen och kikar i aktivitetshanteraren, så är prioritet återställd till "normal".. Kan man ändra prioriteten permanent? Bakgrund till frågan: Har en vän som har en 7 år gammal 5000kr-laptop uppdaterad till 64-win10.. Tyvärr laggar streaming via webbläsare (Firefox, edge och IE), t ex svtplay, tv4play, Netflix. Internetuppkopplingen är inge superbra (3g-usbmodem) men borde räcka gott och väl åtminstone för tv4play och svtplay tycker jag. Mvh
×
×
 • Skapa nytt...