Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Saimond

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Saimond

  En dum en

  Tycker det är bättre att samla ett ämne under samma tråd så blir det inte ett tioatal trådar om samma sak.
 2. Saimond

  En dum en

  Har en fråga i den här tråden. Om jag inte har någon Xp-skiva, hur kan jag då formatera? Det är så jag ska sälja bort en dator men först vill jag rensa bort allt på hårddisken inklusive windows xp.
 3. Hejsan! Har inte den nyaste datorn precis så jag söker en mediaspelare som inte tar så mycket kraft från datorn. Winamp får datorn nästan att stå stilla. Samma sak med windows mediaplayer och realplayer. Någon som har förslag? [inlägget ändrat 2004-08-28 14:43:16 av Saimond]
 4. Hej! Har en PII 400 med en 6 gigs disk i just nu. Ska sätta in XP på den och måste då köpa en större hårddisk. Men jag hörde en av att man inte kan ha allt för stora hårddiskar i äldre datorer. Och hur ska jag veta hur stor jag kan sätta in? Har ingen bok till moderkortet. Någon som vet? /Simon
 5. Har löst problemet nu. Köpte bara en ny hårddisk och installera XP på den och sen tog jag bara och kopiera ut allt från den gamla. Formaterade båda och satte in XP på den gamla. Allt funkar fint nu och jag fick en ny hårddisk på köpet.
 6. Har 98:an på dom andra datornerna och den verkar inte vilja hitta disken. BIOSen hittar den men inte 98:an. Lite skumt faktiskt..... Någon som har idéer om det här?
 7. Tack för alla svar. ska prova mig fram och se vad som händer. Berättar sen vad som hände. Om jag installerar om XP från början, kommer den att formatera hårddisken eller finns grejerna kvar på den?
 8. Har ingen datorn som klarar av den hårddisken. Tror att den är för stor. Kan man "gå runt" installationen på nå sätt så jag kommer in i XP igen? Funkar inte med felsäkertläge heller. Det står bara att man inte kan köra ominstallationen i felsäkertläge.
 9. Hej! Har problem med att ominstallera XP på en dator. Ägarn av datorn skulle göra en ominstallation av XP eftersom vissa saker hade försvunnit. Men installation hängde sig hela tiden och sa att någon fil fattades. Nu om man startar om datorn så går den in på installationen, men det kommer upp något felmeddelande (hinner inte se vad som står) och så startar den om datorn. Sen går det bara runt och runt på det viset. Kan jag göra en helt ny installation utan att förlora alla filer och dokument som ligger på hårddisken? Finns ingen backup så jag vill inte formatera och börja helt från början. Tacksam för svar. /Simon
 10. Hej! Har en liten fråga om min dator kommer att klara av XP. Det är så att jag körde xp på en P4 2,6:a men nu har jag bara en PII 350 med 512 i ram och 2 stycken 20 GB hårdiskar. Grafikkortet är inte mycke att hänga i julgranen heller. Kan datorn klara av xp eller måste jag fortsätta med win98? /Simon
 11. Har ett problem med mitt ram minne. Köpte 256 mb i dag till datorn. Men datorn vill bara räkna det som 128. Klarar den inte av mer eller? Det är en PII 350 mzh som har några år på nacken.
 12. Är det nån som har Bredbandsbolagets säkerhetpaket? Och är ni nöjda med det? Funkar programet bra?
 13. Saimond

  Spam i Outlook

  Hej! Jag undrar om man kan bli av med spam i outlook? MVh Simon
×
×
 • Skapa nytt...