Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Uraxen

Medlem
 • Antal inlägg

  104
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Uraxen vann dagen: 18 mars 2014

Uraxen hade det mest gillade innehållet!

Om Uraxen

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Skåne
 1. Vi begriper ingenting! När jag skulle komma in på ofa.org, kunde jag inte det. Så testade jag på min andra datorn, mobil och min mans datorn samma problem. Men när vi tog fram en wifi och testade, då fungerade det! Då ringde jag till Telia och frågat om de hade spärrat. De svarade att de inte hade gjort. Här kan man se att till vänster bild är den "grå" text "Blockera". Det gick inte att komma in och ändra. Jag hade klickat uppe på menyraden i Chrome eller Explorer. där det stod i. (information) innan ofa.org. Till Höger bild står "Fråga" är en annan wifi. Är det fel på vårt modem? Hur ska jag få bort textet "Blockera". Är det Telia som har gjort det?
 2. När jag var inne i FB och en vän i FB hade taggat många t.o.m. mig att man skulle klicka på hennes "film". När jag klickade och då dök upp en rutan som stod att man skulle klicka på för att få en app för att filmen skulle fungera, då gjorde jag, och att appen hette Xhepeto. Plötsligt kom det likadana att min sidan taggade många och att jag hade "film". Jag försökte ta bort den med pil till höger hörnan uppe men pilen eller kryss var borta. När jag skulle öppna någon sidorpå näten och då dök upp ordet Xhepeto nedre. (se bild). Jag försökte leta efter ordet Xhepeto för att ta bort på min win 10 datorn som jag inte är expert på. Och nu på morgonen stod en ruta att Xhepeto avaktiviteras? Men jag är rädd att den finns fortfarande kvar. Hur kan jag leta om den finns kvar i min datorn?
 3. För att få fram statusfält hos Explorer - Visa/Verktygfält/statusfält Men med Chrome har jag ingen menyn. Hur får jag fram?
 4. Hej alla! Problem är att ni skriver med så avancerat och på engelska. Det klarade inte jag.. Finns det inte enklare? med svenska version?
 5. Hur gör man med Backup? Ska man ha Extern hårddisk och försöka komma ihåg vad man har jobbat varje dag och spara dem?
 6. När jag kom till min datorn fick jag se att bildspel hade fastnat. Den reagerar inte massa knappavtryckningar så jag fick trycka på Startknappen, så dök massa vita nyckehål över HELA bildskärmen. Sedan tryckte jag igen startknappen så var bildskärmen svart. Har ni upplevt det? Vad hände?
 7. Jag skulle vilja ha inloggning automatisk när jag skriver in typ Användarnamn och önskar namn och Lösenord kommer upp automatisk, så slipper jag skriva om och om varje gång jag loggar in, typ Gmail, hotmail, Google, one.com m.m. Se bifogat bild. Jag har ju tackat nej från början om datorn skulle sparas. Men hur ska jag göra för att datorn ska kunna spara?
 8. Hej! Tusen tack för informationen! Jag hade också problem och då såg jag att den här datorn hade f12 som var nedtryckt, Nu fungerar Internet! Det var en liten fel som vi har haft problem lääänge! Tur att ni finns!! //Uraxen
 9. Ja, det är den SafeGate FW
 10. Router = Blå router PowerBit Brandvägg= Jag är med i BBB. Men jag vet inte var jag kan hitta den information på datorn?
 11. Uraxen

  Öppna port 510

  Hej, jag installerade program FirstClass klienten. Och kunde inte logga in. Jag kontaktade ansvarig för FC och han svarade att min datorn skulle öppna port 510 i brandväggen. Och jag har undrat hur man gör. Han svarade: För det är olika sätt för olika modem/routrar och datorernas operativssystem. Han menade att jag skulle få hjälp. Jag hoppas att jag kan få hjälp av er. Jag vill försöka lära mig o öppna den.
 12. Hej! Jag undrar om man kan kopiera "Bädda i" från typ YouTube och lägga in i GMail, hotmail eller sånt? Hur gör man med att lägga in?
 13. Läste här ur häftet som stod så här DVD-RW och DVD-RAM är återskrivningsbara men DVD-R är inte återskrivningsbara.
 14. På Skärmen stod stop: 0x000000ED (0x86ECFE30, 0xc0000006, 0x00000000) Vi har tryckt på F8 innan XP startar och kom in i svart skärm som stod ERROR 0210: Stuck Key 42 Press <F1> to Setup - Vi tryckte på F1 Sen kom det grå skärm (BIOS Setup Utility) Vi vet inte hur vi ska göra. Bifogar 2 bilder
×
×
 • Skapa nytt...